Opublikowano 1 stycznia 20187 l Autor Ok musialem wycofac jeden skromny gift zeby dolozyc na cos lepszego z powodu pewnych okolicznosci
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Ograłem już 4 gry które dostałem od papy Velsa. To były pracowite święta.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l 4 małe ale świetne gry. Divinity 2 zostawiam jako danie główne. Nie wiem dokładnie na kiedy, ale na pewno na 2018 rok.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Znienacka @Emtebe zaatakował kodem: Edytowane 1 stycznia 20187 l przez selene
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Ależ to był miły wieczór :). Byłem już na sylwestrowej zabawie kiedy znienacka Wasze gifty zrobiły mi wieczór. Dziękuję bardzo! pod kodem kryło się to: Faktycznie Utopię miałem daleko na WL, ale nie zmienia to faktu, że dodatek bardzo chciałem mieć, ot, zostawiłem sobie trochę czasu na zakup tego do momentu rozpoczęcia rozgrywki, bo przymierzam się do tego powoli. Już nie muszę czekać . Dzięki serdeczne, wspaniały początek roku!
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Co za Velius! Wychwalajmy jego imię! Człowiek odpala Steam a tam: Lubię takie zręcznościowe gry, zwłaszcza w klimatach 8 bitów A w bonusowym kodzie siedzi FINAL EXAM. Idealnie trafiłeś, od dawna czaiłem się by to ograć na PlayStation a tu taka niespodzianka. Wielkie dzięki! :*
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Po prostu nie wierzę :O :O :O Numer 1 z mojej wisz listy :O :O Bardzo, bardzo dziękuję @Krzysztof Tomczak Ciężki szok i ogromna niespodzianka Ta noc będzie nieprzespana dzięki Wam, Wariaty!
Opublikowano 1 stycznia 20187 l O jenyśku... jaki ten Grim Dawn jest dobry. Tak powinien wyglądać Diabolo 3 od samego początku. Dzięki jeszcze raz @Velius za gierkę. Dzięki jeszcze raz @Rayos za dodatek. Radość z giercowania over 9000.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Teraz, ireniqs napisał: O jenyśku... jaki ten Grim Dawn jest dobry. Tak powinien wyglądać Diabolo 3 od samego początku. Dzięki jeszcze raz @Velius za gierkę. Dzięki jeszcze raz @Rayos za dodatek. Radość z giercowania over 9000. O to ciekawe bo ja gralem w bete i tak srednio mi sie podobalo, ale zawsze sie czailem na niego Napisz cos wiecej na prv
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Autor @ireniqs myslisz ze warto ten dodatek kupić nawet jak dopiero chce zaczac grac? Kurcze, chyba sie skusze bo mialem wlasnie ochote na cos w klimatach Diablo a ludzie chwala ze swietny expansion.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l @Velius szczerze mówiąc grając pierwszy raz teraz zacząłem postacią z dodatku Inkwizytorem. co do reszty (nowych terenów, ekwipunku) to nie wiem bo jestem zbyt na świeżo (zresztą nie mam odniesienia skoro nigdy wcześniej nie grałem w GD). Ale gra mi się świetnie ogólnie. Edytowane 1 stycznia 20187 l przez ireniqs
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Ja dzisiaj rzuciłem się na Bloodlines i SuperHOT. Pierwsza ryje beret klimatem, a naszym nauczycielem w tutorialu jest Jack w katanie Motorhead przemawiający głosem Marcusa Fenixa Rozbudowanie tej giercy mnie przeraża, ale klimat ma niemiłosiernie ciężki, polecam! A SH to najoryginalniejszy FPS w jakiego grałem od kilku lat, kolejny banderas, no mocarne tytuły... SPRZEDAM XBOXA, WIĘCEJ INFO NA PRIV
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Dzisiaj na Steam głosowanie na najlepszą ścieżkę dźwiękową. Jest Tatomata. Wiecie co robić.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Nagły atak Tomzacza Dziękuję! Ponoć to taki Civ w świecie fantasy więc jaranko jest
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Autor A mi nic nie wyslal A ja myslalem ze juz dostalem ostatni prezent na tym evencie Prezent znikad i to jaki @Bielik ale żeś mnie zaskoczył chłopie, dziekuje bardzo. Trzeba bedzie wrocic do DD mimo ze gra potrafi czasami człowieka doprowadzic do płaczu @Rayos bedzie musial dodac kolejnego partyzanta do listy. Edytowane 1 stycznia 20187 l przez Velius
Opublikowano 1 stycznia 20187 l 28 minut temu, ireniqs napisał: Dzisiaj na Steam głosowanie na najlepszą ścieżkę dźwiękową. Jest Tatomata. Wiecie co robić. Za brak promocji na NieRa Gaben ma u mnie wpier.dol Podobno taki mesjasz, do tego japoński i pani robot machająca mieczem pokazuje majtki. Newell, Ty zdziro
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Nioh to świeżak na Pc, więc promo jeszcze nie ma a cena jak za wersję GOTY (są wszystkie DLC) jest ok.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Ale ona była przeceniana (128,99 zł, czyli -40%), tylko na poprzedniej wyprzedaży 36 minut temu, Velius napisał: A mi nic nie wyslal A grałeś już w tego FTL?
Opublikowano 1 stycznia 20187 l 1 minutę temu, tomzacz napisał: Ale ona była przeceniana (128,99 zł, czyli -40%), tylko na poprzedniej wyprzedaży PRZEGAPIŁEM PRZECENĘ...? Idę się zabić No nie, nie zabiję się, ale właśnie wbiłeś mi włócznię w serce