Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, na następnej powinna być. I tak jest w co grać :V

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Racja, zainstalowałem każdy podarunek i mój pulpit wygląda jak mokry sen typowego piwniczaka ;) Podejrzewam, że większość uczestników akcji może być w podobnej sytuacji :D

Opublikowano

Ja przecież z tym Dark Souls tak mam, jeszcze muszę Dishonored od babci ograć, FIFĘ 18, od was jeszcze te dwa prezenty i Season Pass do The Division też od babci.... 

Opublikowano
  • Autor

Niezla babcia :reggie:

Nier Automata cale szczescie ze nie byla na przecenie, bo bym z torbami poszedl :obama:

Opublikowano

Dostałem kiedyś od babci pudełkowego Max Payne z podkładką pod myszkę. Trzymam to do dzisiaj w komplecie jako pamiątkę. Babcie (i dziadkowie) są super.

Opublikowano

Dziękuję @tomzacz za Minion Masters :)

Gdzieś posiałem screena, jak znajdę, to wkleję :)

Opublikowano

A kod wpisany? :)

Opublikowano
  • Autor

XgCWyE3.png

Dziekuje @Shen :obama: I nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz, wracam do giercowania w tym roku na ostro i ten tytuł tez mam zamiar zaliczyć :)

Opublikowano

j1RMzPP.jpg

black-man-hands-up.jpg

Dzięki śliczne @Shen :lapka::lapka:

Opublikowano
W dniu 30.12.2017 o 13:10, Krzysztof Tomczak napisał:

Ze co zrobilo sie w temacie? Zatrzymalo? Czy Ciebie Veliusie najdrozszy pogrzalo juz calkiem do konca? Co on mi zrobil teraz, czlowiek wstaje o 13 po ciezkiej imprezie i ma isc na 14 do pracy a tu takie bomby TAKIE BOMBY ze az musialem usiasc zamiast sie szykowac do robo... Masakra :o Kocham Ciebie i Kocham Was Panowie :obama::obama:

26135354_1593779547334991_1263909770_n.p

A w kodzie...

26238504_1593780670668212_1160431154_o.p

Oficjalnie dopisuje Krzy(pipi)a jako najbardziej problematycznego użytkownika tego eventu, no (pipi)a, co jego post to zdjęć nie ma xD Czy mi ktoś pomoże? @kes czy ktoś inny? 

Opublikowano

Mi również się nie wyświetlają.

Moze spróbuj na taptalku.

Opublikowano

na tapa też nic nie widać

Opublikowano

@Rayos w aktywnościach na steam nie wyświetlają się gry wpisane z kodu :dunno: 

Edytowane przez kes

Opublikowano

:[ 

@Krzysztof Tomczak MELDUJ SIĘ 

W dniu 31.12.2017 o 10:34, Krzysztof Tomczak napisał:

f

Jezu swiety znowu to samo, czlowiek wstaje bo musi jeszcze do roboty poleciec zrobic inwenture a tu takie cos TAKIE COS? KRUK CZYS TY POSTRADAL ZMYSLY?!?! Jak nadal mieszkasz w Poznaniu masz u mnie flaszke ! Jaaaa, kiedy ja to wszystko ogram, przeciez to jest przesada Panowie, nie zasluzylem sobie na takie prezenty bo tyle az sam nie dalem... glupio sie czuje, ale mimo wszystko czuje szczescie wewnatrz ze tak bezinteresowanie mnie obdarowaliscie.. Kocham to forum

26551040_1594538910592388_21266576_n.png

:whyyy:

Opublikowano

jak wrzucasz z imgura to po dodaniu im na serwer klikasz prawym na obrazek, robisz kopiuj adres obrazu i wklejasz od razu w posta, mam nadzieję, że to jakoś pomoże ;)

Opublikowano

@Rayos, co Ty byś beze mnie zrobił...

Screen 1 - Save Jesus od Veliusa

Screen 2 - Marvel vs Capcom Infinite

Screen 3 zepsuty po całości, nie wyświetla ani na kompie, ani na tapie.

Edytowane przez Bzduras
.

Opublikowano
  • Autor

Ja pierdziele, ten FTL niby taka popierdółka i tanie a ta gra jest niesamowita, trzeba bedzie ogarnac jakies poradniki bo tyle tam rzeczy, ale uzaleznia :obama:

Opublikowano

Paaanie o ftl można książki pisac o mechanikach. Inwestuj w modliszki xd

Opublikowano

Takie to dobre? Uuu trzeba będzie zainwestować jeszcze. Taaaaa
.. Bo mało mi gier. :yao: