Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

no niewiele straciłeś, mi się mało podobało :yao: no ale co kto lubi oczywiście, nikogo nie szkaluję :lapka: robicie tą ustawkę benisów? dajcie znać czy fajne :D 

Opublikowano

Gbuxz9r.png

:yao: Ja już się więcej nie odzywam. Nie dadzą sobie nawet spokojnie samemu gierki kupić. No wariat i tyle.

Dzięki Rayos. :lapka:

Opublikowano

ZqN9oQQ.jpg

No ja nie wiem, co ten Rayos?! WARIAT :D

Dzięki wielkie! Instaluję :hi:

Opublikowano

:obama: Myślałem, że już kurz opadł, koniec akcji i zostało ogarnięcie statystyk. Jednak nie. :kaz:

Opublikowano

RMmYqoR.png?1

Rayos świr :yao: Bowdown i podziękowania dla Ciebie :*

Opublikowano

Dobra, no to co tam jeszcze Panowie chcemy? :yakubu:

Opublikowano

Oprah You Get A Meme | YOU GET A FTL, YOU GET A FTL EVERYBODY GETS A FTL | image tagged in memes,oprah you get a | made w/ Imgflip meme maker

4 minuty temu, ireniqs napisał:

Dobra, no to co tam jeszcze Panowie chcemy? :yakubu:

ja poproszę suchy chleb i wodę, bo od wczoraj nic w ustach nie miałem i nie zanosi się by było lepiej :rayos: 

Opublikowano

Ale nikt Ci nie kazał FTL w hurcie kupować. Nie odzywam się już, bo z głodu umrzesz. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
  • Autor

To ja chce YS seven, srebrna teczke i dodatek taki sam  jak ma irek do grim dawn, niech zdycha z głodu, co mi tam, wazne zebym ja mial w co grac przeciez :yao:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

spoko, dieta mi sie przyda, bo przez grudzien mocno ją zaniedbałem :lapka:

3 minuty temu, Velius napisał:

To ja chce YS seven, srebrna teczke i dodatek taki sam  jak ma irek do grim dawn, niech zdycha z głodu, co mi tam, wazne zebym ja mial w co grac przeciez :yao:

Stay Tuned :yakubu: 

Opublikowano

U mnie czystki na WL się zrobiłya, a top 10 sponsoruje marka Final Fantasy :yao: Kto by pomyślał, że do tego dojdzie.

Opublikowano

top 10 to fajnale powiadasz? :yakubu: STAY TUNED 

jutro może mi wskoczy troche kaski :obama: 

Opublikowano

hyb1bgU.png

7c7ec4c5f15bd33bdc80a28f50f9e7b2.gif

Co tu duzo mowic...

Dzieki!

W kodzie byl CRUSADE KINGS II

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

drugi screen nie dziala, gif nie dziala i brakuje zdjecia kodu :[ 

Opublikowano
top 10 to fajnale powiadasz? :yakubu: STAY TUNED 

jutro może mi wskoczy troche kaski :obama: 
Wychodzę właśnie do kina, więc powiem tylko tyle: NIE DOKAZUJ, MIŁY, NIE DOKAZUJ
Opublikowano
  • Autor

Widze ze @Grzegorzo juz chce kogos dojechac w Poznaniu po zakładkach, jednak ten kurs sztuk walki szybko działa :yao:

Opublikowano
W pierwszym screenie One Finger Death Punch od Veliusa
Opublikowano
18 minut temu, Rayos napisał:

update

Opublikowano
no tyle to wiem, drugiego nie widać po prostu :lapka: 
Drugi to gif, zawartość kodu opisana :łapka:
Opublikowano

no bo już zaktualizował :[ ja tez już dawno excela zaktualizowałem, NIE MIAŁEŚ DO KINA IŚĆ?!