Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

No właśnie czekam na seans [emoji6]

9a5ace2e0f10c20a4e4ce8d5d61d4e6f.jpg

Velius, niegłupie... Sprzedam dwa bilety do Pioniera na 1610, priv!

Opublikowano

Kiedyś było miastem wroga, a POLSKA BYŁA WIELKA

Nie chcesz kupić dwóch biletów? Tanio oddam, a przed moją jakoś się wytłumaczę

Opublikowano
21 godzin temu, Stona napisał:

Dziękuję @tomzacz za Minion Masters :)

Gdzieś posiałem screena, jak znajdę, to wkleję :)

I jeszcze Brigador w kodziku był :)

Opublikowano
6 godzin temu, Velius napisał:

Ja pierdziele, ten FTL niby taka popierdółka i tanie a ta gra jest niesamowita, trzeba bedzie ogarnac jakies poradniki bo tyle tam rzeczy, ale uzaleznia :obama:

Jak coś to służę pomocą pomocą. Co prawda tylko 113h na liczniku, ale w miarę się orientuję :kaz:

Opublikowano

Masakra... a już myślałem że uspokoiło sie i koniec dawania prezentów, a jednak nieeeee... Co za świry, co za ludzie - niewyobrażalnie Was kocham i w ten dzień dzisiaj obiecuje że w przyszłym roku bedą leciec takie bomby do Was że sie obe(pipi)ie w każdych kolorach tęczy !!!

26235066_1596968593682753_764248150_n.pn

giphy.webp

Opublikowano

Ciekawe czy i ten obrazek nie zadziała rayosowi :gayos: 

Opublikowano

Prewencyjnie - Foundry od alienatora

Opublikowano

Jakie Foundry, toż to Dead Cells :) 

Opublikowano

No ja też nie wiem po co (pipi)neli taki napis wielki że Foundry Update nie podając przy tym tytułu gry. xd Na Steamie jest normalnie tylko tu jakiś banerek beznadziejny zrobili.

Opublikowano

Kolejne bomby lecą, wow

a już myślałem, że ucichnie po nowym roku i ostatniej fali prezentów. 

Opublikowano

Ależ bym grał w Dead cells. Na switchu. Na nowych splatoonowych joyconach :yakubu:

Obrazek mi działa. Jeszcze. Po prostu te od Krzycha maja jakiś krótki termin przydatności xD 

Opublikowano
  • Autor

Żeby sie po evencie nie okazalo ze gierki od niego tez maja krótki termin i zniakaja po 4 stycznia :yao:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie strasz, bo byłem jego ofiarą :D

Opublikowano

Dead Cells? Zaje,biste, polecam jak ktoś nie ma jeszcze. Niedługo mają podnosić cenę i słusznie, bo gierka ładnie się rozwija (ale już jest bardzo grywalna).

Opublikowano

Jaką miłą niespodziankę mi @Velius na koniec tego jakże ch,ujowego dnia zrobił :wub: (po szczegóły zapraszam do co cie w zyciu wk,urwia)

2uek8zl.png

zagra zagra, w skończonym czasie wszystkie te gierki ukończę wierzę xd

Dziękuję!