Opublikowano 2 stycznia 20187 l No właśnie czekam na seans [emoji6] Velius, niegłupie... Sprzedam dwa bilety do Pioniera na 1610, priv!
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Kiedyś było miastem wroga, a POLSKA BYŁA WIELKA Nie chcesz kupić dwóch biletów? Tanio oddam, a przed moją jakoś się wytłumaczę
Opublikowano 2 stycznia 20187 l 21 godzin temu, Stona napisał: Dziękuję @tomzacz za Minion Masters Gdzieś posiałem screena, jak znajdę, to wkleję I jeszcze Brigador w kodziku był
Opublikowano 2 stycznia 20187 l 6 godzin temu, Velius napisał: Ja pierdziele, ten FTL niby taka popierdółka i tanie a ta gra jest niesamowita, trzeba bedzie ogarnac jakies poradniki bo tyle tam rzeczy, ale uzaleznia Jak coś to służę pomocą pomocą. Co prawda tylko 113h na liczniku, ale w miarę się orientuję
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Masakra... a już myślałem że uspokoiło sie i koniec dawania prezentów, a jednak nieeeee... Co za świry, co za ludzie - niewyobrażalnie Was kocham i w ten dzień dzisiaj obiecuje że w przyszłym roku bedą leciec takie bomby do Was że sie obe(pipi)ie w każdych kolorach tęczy !!!
Opublikowano 2 stycznia 20187 l No ja też nie wiem po co (pipi)neli taki napis wielki że Foundry Update nie podając przy tym tytułu gry. xd Na Steamie jest normalnie tylko tu jakiś banerek beznadziejny zrobili.
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Kolejne bomby lecą, wow a już myślałem, że ucichnie po nowym roku i ostatniej fali prezentów.
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Ależ bym grał w Dead cells. Na switchu. Na nowych splatoonowych joyconach Obrazek mi działa. Jeszcze. Po prostu te od Krzycha maja jakiś krótki termin przydatności xD
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Autor Żeby sie po evencie nie okazalo ze gierki od niego tez maja krótki termin i zniakaja po 4 stycznia Edytowane 2 stycznia 20187 l przez Velius
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Dead Cells? Zaje,biste, polecam jak ktoś nie ma jeszcze. Niedługo mają podnosić cenę i słusznie, bo gierka ładnie się rozwija (ale już jest bardzo grywalna).
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Wczoraj myślałem o tej gierce i nawet z bratem rozmawiałem, a dzisiaj jest już u mnie. Coś niesamowitego. Dziękuję
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Jaką miłą niespodziankę mi @Velius na koniec tego jakże ch,ujowego dnia zrobił (po szczegóły zapraszam do co cie w zyciu wk,urwia) zagra zagra, w skończonym czasie wszystkie te gierki ukończę wierzę xd Dziękuję!