Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

5ADJgTE.png

:dafuq::dafuq::dafuq:

20 minut sie gapiłem na monit, że dostałem prezent. Sądziłem ze to już koniec bo i tak dostałem poprostu FURE gierek, a tu nie dość ze Rayos mnie zaskoczył to jescze CZYM :obama: Widzicie to co ja?! Co za sztosiwo dostałem. Nie wiem czy sie cieszyc, czy martwic o Rayosa, moze trzeba zagadac tam do kogos bliskiego zeby mu odciał do 4 stycznia godziny 19:00 internet xD

JEZUUUU dziekuje @Rayos obesrałem sie, alez bedzie w tym roku grane w YS, cała serie stukne i nareszcie zakoncze ten rozdzial w moim zyciu :banderas: Co za zayebiste community, zayebisty event, zayebiscie ludzie, zayebista dobroć siedząca głęboko w was, dostałem tyle pieknych giftów, przezylem tyle wspanialych chwil odkad zaczely sie swieta i nie mówie tutaj o frajdzie płynacej z dostawania gierek (a mam sie z czego cieszyc bo dostalem DUZO WSPANIALYCH GIER, az do teraz nie moge uwierzyc) ale z frajdy DAWANIA. No w tym roku szaleństwo totalne jakies, za rok sie przygotuje lepiej i takie bomby bede sadzil ze bedziecie sie pod tapczany chować, bombardowanie bedzie srogie :banderas:

p.s. Jak zobaczycie smutnego chłopaka stojącego koło wózków pod Krakowskimi marketami to sypnijcie mu troche grosza, pewnie nie ma co jeść bo rozdał wszystko na gierki dla e-kolegów.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Strach się budzić, od rana jakieś atomówki latają :dynia:

Opublikowano

Stacja 10

Portfel Kryspina upada po raz 3

Opublikowano

Dobra to od teraz cisza nocna i pewne osoby (wiadomo kto) mają zakaz rozdawania giftów. Taka interwencja dla waszego dobra. Bo to chyba już jakaś forma uzależnienia od dzielenia się dobrem i szczęściem. 

Opublikowano

Ostał mi się jeden zaległy prezent jeszcze z zeszłego roku od tomazcz. Wielkie dzięki :banderas: 

THE FLAME IN THE FLOOD @Rayos

Nie zrobiłem zdjęcia bo byłem pjany :dunno:

Opublikowano

ok, a masz konkretna date? bo jak nie to dopisze na dzis 

Opublikowano

@kes zawsze możesz sprawdzić maila i dorzucić screena, powinieneś mieć wiadomość w skrzynce o otrzymaniu gifta ;)

Opublikowano

Wysłany w sylwestra odebrany pierwszego dnia nowego roku :lapka: 

@Bzduras to był kodzik

Opublikowano

Rayos, podaj jakiś KRS fundacji, która Cię wspiera... Przekażę 1% podatku, będziesz miał na chleb i wodę :-)

Opublikowano

nwzrzp.png

jaka bomba na koniec :obama: 

giphy.gif

@kes DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ

No diablopodobne klimaty to zdecydowanie moja bajka, całe święta mówiłem sobie, że pogram w coś porządnego a kończyło się na klikaniu w Grim Dawn i Torchlighta jak miałem już chwilę, żeby pograć na PC w normalnych warunkach. Dzisiaj będzie odwrotnie jak wczoraj, dzisiaj będzie dobry dzień :usmiech:.

Opublikowano
  • Autor

giphy.gif

Piekny strzał, chcialem to krukowi kupic z calego serca no ale nie mam, dobrze ze ktos zalatwil sprawe za mnie :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

jaka bomba na koniec

jaki koniec? :yakubu: 

Opublikowano

Serio, Rayos - kup sobie jakieś jedzenie i wyjdź z długów :frog:

Opublikowano

ej bo mi się teraz przykro robi, czuję, że robię coś źle i że wszyscy są na mnie wkur.wieni :frog: 

Opublikowano

Gadaj z typem ;) Dziękuję znowu, ale FFVI to szanuj, bo napiszę coś o Mario i zniczu!

49519948dd7ebfb8579ae4a2d51fa999.jpg

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

O Mario? Hmm... a no tak, ten konkurs :kaz: 

Opublikowano

Wystarczy, dziękuję - naprawdę, mam grania na milion dni do przodu ;) Kup bułkę!

@Velius: dosłownie chyba w tym samym momencie dałeś mi tą samą grę co Rayos :( Przepraszam, musiałem odrzucić - Kryspin był pierwszy o minuty.

Edytowane przez Bzduras