Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymierzył i odpalił "drobny pocisk"
Jak dla Was to opary, to ja się boję pytać jak wygląda bomba z prawdziwego zdarzenia, podszedł, zagadał, wymierzył i odpalił pocisk, który sprawił, że leżę i nie mogę złapać oddechu
Ro4JLLA.png

@Velius, Ty skrytobójco!

Opublikowano

Oryginalny Puzzle Quest genialny ale muszę przyznać, ze spędziłem też sporo czasu z tymi ich free to playami z universum Marvela, Magic the Gathering  i Gems of War na Ps4

Teraz jeszcze pytanko/ To Dead Cells naprawdę dobre jest i (prawdopodobne) nieustanne zgony nie wnerwiają? 

• Plusik 1
Opublikowano

Jakby co ostatnie moje zakupy na Steam były od siebie dla siebie. Proszę się rozejść. :yakubu: Drobnica przy Waszych prezentach Panowie. :hi:

Opublikowano (edytowane)

Nie widać na Steamie? :yakubu:

Ace Academy, Crucible DLC do Grim Dawna (mówiłem że mam fioła na punkcie DLC do rpgów), Nekopara 0 i Downfall (po ograniu świetnej The Cat Lady musiałem to mieć, kolejna gra tego twórcy). Tylko 1 pozycja była u mnie na whislist w sumie jak kupowałem.

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 1
Opublikowano

No właśnie w tym rzecz. Nie chcę już nikogo naciągać. Niby nieduża cena, ale już dość na dostawałem. :lapka:

Inna sprawa, że mogłem jeszcze coś komuś kupić, więc czuję się z tym trochę źle, ale tylko trochę... :yakubu:

Opublikowano

Ja miałem promyk nadziei, czekam na przelew od matuli, ale rozmawiałem z nią i zrobi dopiero jutro. Korzystając z normalnego banku, jak nie z poczty (bo bliżej domu)... I kolejne gifty niestety uleciały wraz z logistyką :( Boli.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, ireniqs napisał:

Downfall (po ograniu świetnej The Cat Lady musiałem to mieć, kolejna gra tego twórcy). Tylko 1 pozycja była u mnie na whislist w sumie jak kupowałem.

O, też szkoda, że nie poczekałeś do jutra :yao: Chciałem kupić sobie to, co ja mam na top 1, ale że nawet nie jest w promocji, to stwierdziłem, że w sumie może zaczekać. :potter:

Odnośnie Downfall, jeśli wkręciłeś się w przygodówki Michalskiego to warto mieć na uwadze deweloping Lorelai - trzeciej i ponoć ostatniej części "trylogii". Gierka zmienia styl graficzny na bardziej kolorowy (przy okazji archaiczny silnik zmieniono na Unity :banderas: ), a opowiadać ma o, znanej głównie z The Cat Lady, Maggot Queen. Premiera miała być pod koniec 2017, ale widzę, że jest obsuwa na halloween 2018 :/

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=787640447

Trochę offtop, ale w słusznej sprawie. ^^

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

@FrantikO, dzięki dobrze wiedzieć. Wygląda super z tego co widzę. :banderas: Czekam!

Pytanko z dupy: można jakoś dodawać developerów na Steam do ulubionych, żeby móc podglądać nowe rzeczy od tych samych twórców?

Edytowane przez ireniqs