Emtebe 2 575 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Wracam do domciu, odpalam Steama by zakupić Puzzle Quest... A tu zonk... Co za Wariat! Wielkie dzięki! Lubię tego typu gry. Zagrywałem się jak kolega powyżej, w rożne wersje free to play. Potem wciągnęło mnie Puzzle & Dragons Z z dodatkiem Mario na 3DS, a aktualnie męczę Ironcast na Switcha. Zaraz odpalam Puzzle Quest na PC Jak znacie jeszcze coś podobnego, to piszcie. Na jakiekolwiek platformy. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Proszę, gierka naprawdę wygląda jak mała pierdółka, a swego czasu na starym PC męczyłem ją długo i namiętnie. Mam nadzieję, że i Tobie umili czas 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Ja kupiłem sobie airline tycoon deluxe. Kosztowała aż 9 zł i kupiłem z kasy z kart które wydropiły za zakup prezentów i głosowań. Swoją drogą polecam grę. Sam kiedyś przeszedłem w za(pipi)istej polskiej wersji (mam nadal oryginalną płytę) ale teraz usłyszałem że na steam jest wersja usprawniona dodająca wiele rzeczy. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Jak coś to pamiętajcie, że liczę gierki wrzucone najpóźniej do jutra do godziny 19.00! Po tym czasie dalej możecie rzucać, jeśli jakiś będą ale nie będę ich już brał pod uwagę w statystykach Cytuj
WolfVeto 155 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 ehhh a ja zbierałem oreny na kolejne bomby Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Też nie zdążyłem przed dzwonkiem. Kocham moją mamę, no ale w tym momencie zepsuła mocno Cytuj
WolfVeto 155 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 a taki ładny atom mi we łbie siedzi Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 ping! Widzę kątem oka, że dostałem nowego miala. Klikam, oh my, dostałem gifta! Patrzę na tytuł... Dziękuję, Widget! No gierka jest jedna z bardziej wyjątkowych jakie wyszły w 2017, nie jest też za długa (tj. nie na setki godzin jak te, które lubię zaczynać ostatnio), więc szanse na przejście oceniam na bardzo wysokie :D. Do tego słyszałem o niej bardzo dobre rzeczy i zdecydowanie chciałbym jej doświadczyć. Co za cudowna końcówka tej wyprzedaży 5 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 stycznia 2018 No macie czas jutro do 19 na te atomy wasze. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Może jeszcze uda Ci się coś komuś wysłać. Chyba jutro do 19 jest czas. Ja niestety myślałem, że do piątku i liczyłem, że wpadnie coś z kart jeszcze na Fajnala dziewiątego. Może jeszcze się uda. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Ale @Widget doyebał, szacunek na dzielnicy zasłużony, nie wiem już która to bomba Spoiler Przy tych bombach dla kruka moj Crysis wyglada jak biedne dziecko z zapałkami, az troszke wstyd Edytowane 3 stycznia 2018 przez Velius Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 @Velius każdy prezent cieszy po równo i za każdy bardzo dziękuję, nie masz się co martwić Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Ja juz sie wystrzelalem a i dostałem swoją ogromna porcje wiec skończyłem zabawe, ale chetnie popatrze na te wasze bomby i szaleństwo Widgeta @Rayos mordo kochana jeszcze raz dziekuje za wczorajszy atak serca, jestes prawdziwym "SECRET" Santa @raven_raven a cieszy mnie to bardzo,, mam nadzieje ze kiedys chociaz na godzinke odpalisz Crysis, 10 letnia gra a czegos takiego moje oczy nigdy nie widzialy, jak to wyglada, rusza sie i w ogole MASA szczegółów, gra wyprzedzila swoja epoke o ze hoho. Edytowane 3 stycznia 2018 przez Velius Cytuj
WolfVeto 155 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 @raven_raven , a chciałem to być ja ale gratuluję wspaniałej gry Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 (edytowane) Siedzę sobie z myślą, że dziś cos jednak napiszę inzynierki a tu Ty veliusie jeden xDDD Szarlatanie kusisz tylko! A wczoraj 5h wpadło do W2 jak tu wytrzymać? Edytowane 3 stycznia 2018 przez Grzegorzo Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 3 stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 stycznia 2018 Wysylam Grzegorzowi jeszcze popierdółke dla przyjemniejszej rekonwalescencji, sprawdzam maila czy odebrał i nie odstawia maniany ' Co za podarunek Najpierw wyzywa od poyebów a potem sam rzuca bomba prosto w morde. Pieknie dziekuje, szok, ale bedzie grane w Grim Dawn, gierka wlasnie laduje na liscie priorytetów do ogrania ASAP, bede sie z @ireniqs wymienial pogladami. @Grzegorzo Ty poyebie, dziekuje 1 2 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 @Veliusskąd Ty bierzesz te wszystkie gify xD Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 O cie panie @Widget jaka (pipi)a bomba Co jak co ale trzech a z 2017 roku to się nie spodziewałem szacuneczek 3 4 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 4 stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 stycznia 2018 Teraz to i ja zawału dostałem patrzac na nie swój gift. Co tu sie odpyerdala na dzien przed koncem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi