Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Panie i Panowie, dziękuje! 

Dziękuję, że mogłem dołączyć, zrzucić kilka bomb, i otrzymać kilka.
To był dla mnie trudny rok, właściwie dwa lata gdzie naprawdę zwątpiłem w drugiego człowieka.
Miło znaleźć oazę spokoju, nie znajduję słów by opisać ogrom radości, który dało mi czytanie tego wątku :)

Hurracan.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano
  • Autor

pcFXADa.png

giphy.gif

@Stona coś Ty odyebal :obama::obama::obama: Ale bedzie grane w japoskich detektywów anime :banderas:

giphy.gif

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Goracy finisz, dzieki wielkie za gierke, czailem sie na nia od jakiegos czasu bo zupelnie mi umknela a naczytalem sie o niej wiele dobrego

Bxqkura.png

Opublikowano

WY CHYBA OSZALELIŚCIE!!!

CO ZA ŚWIRY :fsg::banderas: #DEAD

Co za gierki:

Firewatch - zawsze chciałem w to zagrać, historia podobno świetna.

FFVIII - Mój pierwszy fajnal, pierwszy bakcyl jrpg. Ta nostalgia, intro z muzyka urywające głowę.

Nie wiem co powiedzieć, dziękuję!

O4LrJfZ.png

KwY0E6r.png

Opublikowano

Dobra, dwa geszefty po czasie ale cóż, nie moja wina że tak późno pieniążek od Antoniego wpłynał

Opublikowano

Brak słow, niemozliwi jestescie xD zapowiada sie intensywny okres growy po powrocie ze swiatecznego urlopu. Switch poleci w odstawke i powrot do PC <3

IRgqWrK.png

Opublikowano

Rayos ustalił deadline na 19:15, a na Steamie wciąż promocyjne ceny. Jeszcze czas :kaz:

Opublikowano

Dziękuję Rayos za prezent na zakończenie. Wklejam po czasie z mojej winy bo w spellforce 3 grałem i nie zauważyłem gifta :D

26198519_1796537933719406_10238968490735

Opublikowano

nXoQn4y.png

200w.gif

Ale bomby na koniec, będzie must have do zagrania :banderas:

Opublikowano

Wiecie co? Czułem że tak będzie. Brak słów na to wariactwo, brak.

Opublikowano

Koniec!! Ostatni git imprezy jaki liczę to trn dla tomzacza! 

Się wcial, a chciałem być ostatni :(

Opublikowano

1915, więc dedlajn Papcia Misia minął. Chciałem wszystkim PRZEPIĘKNIE podziękować za udział w tej akcji - tworzymy historię, Panowie i Pani @selene (sorki, zapomniałem, że wśród pecefagów jest też dama ;) ). Świetną historię o tym, jak na przełomie 2017/2018 ludzie chcą sprawiać radość innym nawet za cenę długów, kłótni małżeńskich czy zamienienia decyzji o wystroju mieszkania na wybór, czy karton ma być z Ikei po meblach czy z Media Markt po telewizorze.

Do zobaczenia w tych samych okolicznościach za rok! Będę przygotowany lepiej :)

CaNkTpo.jpg

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

s9bPVaK.gif

Jeszcze raz pięknie dziękuję za wszystkie prezenty.

Do zobaczenia za rok, będę lepiej przygotowany :ogor:

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa: co z Mario Event?

Opublikowano
W dniu 3.11.2017 o 17:04, Velius napisał:

Super Steam Odyssey event:

Mały evencik dla każdego. Zasady zabawy są proste, podczas pisania wiadomosci z życzeniami do wylosowanej osoby (i tylko tej wylosowanej, tak wiec mozna to zrobic tylko raz, inne gifty do innych ludzi juz nie biora udzialu) wklepujacie CAPS LOCKIEM jakies hasło, nazwe, powiedzenie ze świata Mario. Moze to byc nazwa postaci, moze to być cokolwiek innego.

Na czym to polega? Bardzo proste, wymyslilem sobie słowo związane z seria Mario. Osoba, która je odgadnie lub bedzie najblizej...no wydarzy sie cos ciekawego :ohboy:

W pierwszym poście była taka informacja.

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie odgadł :lapka:

Ale Adi był najblizej.

Magiczne słowo to

Spoiler

KOOPA

p.s. Wyliczyliscie to? :reggie:

Edytowane przez Velius