Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

No dalej nie ma, ciagle o tym zapominam :yao:

Może wystarczy Wam podsumowanie z poprzedniej strony? :dog:

Opublikowano
56 minut temu, Rayos napisał:

No dalej nie ma, ciagle o tym zapominam :yao:

Może wystarczy Wam podsumowanie z poprzedniej strony? :dog:

Tak jak Pan Alienator powiedział!

Opublikowano

wyjątkowo zimno jak na marzec. -15 rano było, a u Ciebie? 

Poważnie, nie mam kiedy/nie chce mi się/zapominam (wybierzcie sobie) te infografikę ogarnąć i nie będzie, fapujcie do podsumowania z poprzedniej strony :dunno: tam jest wszystko co zebrałem. 

Opublikowano

Głupio mi dawać minusy Rayosowi po jego bombach dla mnie, niech ktoś mi pomoże i wręczy Kryspinowi stosowną ocenę w moim imieniu :frog:

No zepsułeś całą akcję panie kolego, masz ty w ogóle rigcz?

Opublikowano

Tak trochę mnie zastanawia... w sumie na co to komu? No ale z drugiej strony jak Rayos obiecał, to niech działa. :lapka:

Opublikowano

Zamiast czekać na infografikę weźcie się lepiej za ogrywanie prezentów :ragus: tak jak Velsu powiedział to nie były tanie rzeczy :sapek:

Opublikowano

No może i yebać, ale następnym razem Ci nie zaufam :( 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 4.03.2018 o 01:31, Hum napisał:

No może i yebać, ale następnym razem Ci nie zaufam :( 

:( 

Opublikowano

Minus za robienie nadziei, że może jednak chciałeś odpokutować.

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Minus za robienie nadziei, że może jednak chciałeś odpokutować.

mówisz masz

Spoiler

u7zd2gO.png

Opublikowano

Jaki atencyjny tryhard :yao:

Typowy Rayos

Opublikowano

Wiem, że akcja ma charakter typowo forumkowy / kameralny. A gdyby tak pociągnąć temat również na ppe.pl ? Wtedy łączna suma zakupów spokojnie przekroczyła by 100k. 

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Wiem, że akcja ma charakter typowo forumkowy / kameralny. A gdyby tak pociągnąć temat również na ppe.pl ? Wtedy łączna suma zakupów spokojnie przekroczyła by 100k. 

Populacja cebularzy rośnie. Na PPE sami silni heteroseksualni konsolomaniacy siedzą, niech forumkowy Steam Sale zostanie forumkowym.