Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Ważne żeby zrobić komuś dobrze :lapka: 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Sprawdzajcie maile, jak steam nie domaga. Ja też jestem w domu rodzinnym z chuyowatym laptopem i nie odpalę gier. Wracam 2 stycznia i będę ostro łoił :) 

Opublikowano

No własnie gifty poszły a komunikat mam że ekwipunek jest niedostepny i nie mam nawet jak sprawdzić czy ładnie wszystko poszło. Tylko te karty za zakupy wpadają.

Opublikowano

Forumek właśnie rozpyerdala serwery Gabena, nie ma się co dziwić. :reggie:

Opublikowano

Hmm, u mnie wszystko dobrze działa, chociaż wciąż bez prezentu (ale poczekać można ;) )

Opublikowano

i do mnie właśnie zawitał pan Mikołaj :D

4WJcp26.jpg

D0YLwFO.jpg

:obama:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Co tu się właśnie zaczęło odjaniepawlać??!?!? :mog:

Szacun blant! :sir:

Opublikowano

@Velius  przez chwilę zastanawiałem się jak napisałeś że wszyscy dostali veliusa :D Smacznego masz grania na ponad 100 godzinek :) Sprawdzone własnoręcznie i oba to sztosy. Tych japońskich gierek z twojej listy wolałem nie kupować bo nie znam się. A tu masz znaczek jakości cd action

Opublikowano

Aż miło się patrzy :) I to jest kunafak duch świąt, a nie karp na stole i 'Diesel mniej pali'!

Opublikowano

JA SIE TYLKO PYTAM CO TU SIE ODJANIEPAWLA?? :obama: :obama: :obama: 

jnhdEUu.pngYuzlnYU.pngaBOccOg.png

plus dwie poprzednie plus bonus w komentarzu, lojaciepier/dule

DZIĘKI MIKOŁAJ :banderas:

Opublikowano

Ofiara obdarowana. Na ten moment jest offline. Będzie się działo. :santa:

Opublikowano

Planowałem poczekać ale jak wszyscy tak sypią prezentami to ja też postanowiłem obdarować mój cel. Mam nadzieje że przypadnie do gustu.

Opublikowano

VXZ9In3.jpg

Dziękuję @Dante za cudo prezent. Po cichaczu liczyłem na Puzzle Questa (bo mocno grałem w bieda wersję tej gry lata temu w pracy :D ), a SteamWorld Dig2 to must have był i gdybym nie dostał, to musiałbym kupić, a tak Gwiazdor wyprzedził mój ruch!

Wesołych Świąt :)

Opublikowano

Poszedłem za głosem Velsa: będzie więcej czasu na granie. Teoretycznie. :yao:

Opublikowano
  • Autor

Wkladam gierki do koszyka :yao:

Poszlo, mam nadzieje ze nie zabiłem.

Opublikowano

no i chu, też nie wytrzymałem, ayyyyy

Jeszcze przy wysyłaniu geszefta dałem ciała i nie ustawiłem na jutro ; /

rip in pepperoni