Opublikowano 22 grudnia 20177 l Sprawdzajcie maile, jak steam nie domaga. Ja też jestem w domu rodzinnym z chuyowatym laptopem i nie odpalę gier. Wracam 2 stycznia i będę ostro łoił
Opublikowano 22 grudnia 20177 l No własnie gifty poszły a komunikat mam że ekwipunek jest niedostepny i nie mam nawet jak sprawdzić czy ładnie wszystko poszło. Tylko te karty za zakupy wpadają.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Hmm, u mnie wszystko dobrze działa, chociaż wciąż bez prezentu (ale poczekać można )
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor @blantmanTy wariacie O JA PIERNICZE DIVINITY 2 i dodatki do Wieska 3 DZIEKUJE MIKOLAJU
Opublikowano 22 grudnia 20177 l i do mnie właśnie zawitał pan Mikołaj Edytowane 22 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 22 grudnia 20177 l @Velius przez chwilę zastanawiałem się jak napisałeś że wszyscy dostali veliusa Smacznego masz grania na ponad 100 godzinek Sprawdzone własnoręcznie i oba to sztosy. Tych japońskich gierek z twojej listy wolałem nie kupować bo nie znam się. A tu masz znaczek jakości cd action
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Aż miło się patrzy I to jest kunafak duch świąt, a nie karp na stole i 'Diesel mniej pali'!
Opublikowano 22 grudnia 20177 l JA SIE TYLKO PYTAM CO TU SIE ODJANIEPAWLA?? plus dwie poprzednie plus bonus w komentarzu, lojaciepier/dule DZIĘKI MIKOŁAJ
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Planowałem poczekać ale jak wszyscy tak sypią prezentami to ja też postanowiłem obdarować mój cel. Mam nadzieje że przypadnie do gustu.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Dziękuję @Dante za cudo prezent. Po cichaczu liczyłem na Puzzle Questa (bo mocno grałem w bieda wersję tej gry lata temu w pracy ), a SteamWorld Dig2 to must have był i gdybym nie dostał, to musiałbym kupić, a tak Gwiazdor wyprzedził mój ruch! Wesołych Świąt
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Poszedłem za głosem Velsa: będzie więcej czasu na granie. Teoretycznie.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Ireq Ty .. Ty .. kocham Cie? Jestem w pracy Panowie ale normalnie nie moge uwierzyc co sie stalo, koncze o 24 to jak wroce to wrzuce zdjecia...
Opublikowano 22 grudnia 20177 l no i chu, też nie wytrzymałem, ayyyyy Jeszcze przy wysyłaniu geszefta dałem ciała i nie ustawiłem na jutro ; / rip in pepperoni