Opublikowano 22 grudnia 20177 l Nie wiem co mam powiedzieć. Mam łzy w oczach. Ze szczęścia. VELSU mordo, kocham Cię!!
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Kurczę, patrząc na te bomby boję się czekać na swój odstrzał... Grubo lecicie, Panowie, orka jest większa niż Willy
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Jezu jakie dobrocie idą Rayos nie będzie miał jutro łatwo z porządkowaniem wszystkiego
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Q1 2018 zakupuję nowy monitorek = orka w gierki na Stema na całego. Teraz niestety z doskoku będzie, bo kąsole też pękają w szwach. Piękne rozpoczęte świętowanie. Jeszcze raz dziękuję z całego serca @Velius i również wszystkiego dobrego na święta życzę. p.s. Planetarian zacznę jako pierwszą z tych gier. p.s.2 Eden również dodałem i również będzie grane. p.s.3 na całą resztę brak mi słów bo to sztosiwa nie z tej ziemi, łącznie z moim wymarzonym Divinity 2.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Bombardowanie prosto z NIEMIEC Dziekuje pieknie herr @raven_raven , nie bylo trzeba sobie robic kłopotu Ale bedzie grane w Vanquish i S&S. Oczywiscie mam S&S na PS4 ale zdecydowanie bardziej wole ograc sobie na PC wiec NAPEWNO bedzie ograne! Dziekuje jeszcze raz.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Poyebalo Was zdrowe warianty, piękne bomby lecą, jutro nie ma grania, nie ma nic z mojej strony tylko siedzę i uzupełniam tabelki w Excelu xdd
Opublikowano 22 grudnia 20177 l velius wariacie :* 50 razy myslalem na co wziac tego firewatcha a tu mikolaj taki gifcik, ogram na bank przyjacielu ps. jeszcze the uncertain Edytowane 22 grudnia 20177 l przez kermit
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Myje czlowiek dziecko, wraca na chwile jedzac kanapke przed laptopa i mało sie nie udusi. Ale bomba ku.rwa CO TU SIE DZIEJE. Nie wiem czy uda mi sie odwdzieczyc w równie spektakularny sposób.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Ostatnio kupiłem klucz, ale nie działał.. Czekałem x dni na zwrot $, a tu taki prezent W końcu będę mógł zagrać z forumowa ekipą @Kymel bardzo dziękuję kolego i również życzę wesołych świąt. Edytowane 23 grudnia 20177 l przez Starh
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Mialem juz szykowac sie spać a tutaj widze bede mial koszmary Nie no, nie było trzeba ale bardzo, bardzo dziekuje, piekny strzał, z przyjemnoscia ogram bo intrygujaca pozycja i ma swietne oceny Dziekuje
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Siedzę sobie, słucham muzyki, czekam aż mi się te wszystkie prezenty pobiorą, już prawie koniec, pora iść spać, a tu: No i po wuj ja mówiłem że grałbym... Dzięki serdeczne @Frantik , zagram z wielką przyjemnością.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l O jaki smakołyk! Dziękuję ślicznie Starh, z pewnością będę się bawił wyśmienicie. Mój prezent też za chwilę leci
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Co Tu się Odkosmosovuje Kosmos wiesz co ty mi zrobiłeś ? Spoiler Dziękuję z całego serduszka !
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Autor Darkwood Wczoraj ta gierke odkrylem na Steamie przegladajac kolejki dla kart, wyglada zayebiscie.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Mario event miał być pisany drukowanymi literami CrossCode też mam na tapecie. Wygląda bardzo fajnie. Grałbym.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Zazdroszczę obdarowanym mocno, czekam od 19 jak na szpilkach, a każdy mail ze spamem powoduje szybsze bicie serca Jak za małolata!
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Zazdroszczę obdarowanym mocno, czekam od 19 jak na szpilkach, a każdy mail ze spamem powoduje szybsze bicie serca Jak za małolata! Witaj w klubie, ciągle czekam i czekam z emocjami. Przynajmniej mogę się przez ten odstresować na Genital Jousting