Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor Wiesz ze jak laptop zamuli na chwile to cos sie dzieje. Alez bedzie grane w odswiezona wersje, czlowiek malo sie nie oplul ze cos jeszcze mu wypadlo z worka mikołaja Pieknie dziekuje @selene za wspanialy prezent. Alez szalenstwo
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Velius dziękuję Ci ślicznie za Fallouta NV! A ten bonus to prawdziwa petarda, tak długo zbierałem się do zakupu, aż w koncu zrobił to za mnie mikołaj. Już wiem od czego zacznę :). Pokłony Spoiler
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Ok, wysypałem resztę giftów. Z tego co widzę jeszcze chyba 3 czekają na odbiór. I to ode mnie na tyle w tym roku - na więcej niestety i tak już mocno nagięty budżet mi nie pozwoli. Przykro mi, że nie udało mi się czymś obdarować wszystkich uczestników, ale mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze lepiej. Z tego miejsca więc pragnę również życzyć wszystkim udanej forumkowej zabawy aż do końca eventu, a także podziękować za wszystkie gifty, życzenia i ciepłe słowa, jakie otrzymałem do tej pory. Niech moc forumkowego ducha Świąt będzie z Wami.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor Gadasz jakbys gdzies sie wybieral, siedz tu i ciesz sie szczesciem innych
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Nie no gada jakby już nie chciał dostać żadnego prezentu Jestem pewny że będiesz jeszcze zobligowany do odwiedzenia tego tematu
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Taki zabiegany dzień a tu niemalże od rana kolejne bomby Tyle za(pipi)istości czeka No zrobiliście mi kolejny dzien koledzy.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Kolejna bomba została zrzucona prosto na mój przytłoczony łeb W tym momencie tylko boli mnie serducho, że nie mogę obdarować Was wszystkich już dzisiaj Pięknie dziękuję, drugi Max to najbardziej klimatyczna część serii, jestem przeszczęśliwy
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Wooo, Mother Russia Bleeds od selene Przy takich upominkami to aż się boję głównego prezentu (czyli od tego którego jestem celem) Ps. Zdjęcia potem
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Nawet nie zdąrzyłem załączyć ściąganie poprzednich a tu kolejne świąteczne niespodzianki Swoją drogą dobrze się dobraliście z tymi giftami Piekne dzięki. Kocham ten forumek!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor Chłopakowi zaciał sie spust i strzela gdzie popadnie No teraz cos japonskiego Dziekuje serdecznie @Gumiś_JaGoDa. Taka mala adnotacja, jak dostajecie kluczyk to jako dodatek dlatego ze zakupilem gierke wczesniej w humble store na promocji, nie wiedzac czy u nas w ogole bedzie cena/promo z mysla wlasnie o tym sale, nie sa to zadne g2a czy inne zlodzieje wiec smialo ładować na swoje konto Edytowane 23 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Pierwszy raz biorę udział w tej akcji i jestem bardzo mile zaskoczony. Cieszę się bardzo z tego co otrzymałem, a jeszcze bardziej cieszę się, że mogłem sprawić radość niektórym z Was. Świetna akcja i nie mogę doczekać się kolejnego roku, na który z pewnością przygotuję się lepiej. Wszystkim Wam życzę pogodnych i radosnych świąt! Jeszcze raz serdecznie dziękuję Edit: Dziękuję Hum! Edytowane 23 grudnia 20177 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 23 grudnia 20177 l @Kymel Zaraz moja się na mnie obrazi, bo bardziej cieszę z prezentów od Ciebie Edytowane 23 grudnia 20177 l przez Starh
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor @Kymel najpier daje gierke z SIEKIERKA a potem worek kutasów, co on bedzie z tym robil?
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Robota w kuchni pali się od rana, z wiadomych powodów a tu takie niespodziewanki: No GURWA PANOWIE... Kłaniam się w pas. Miałem te tytuły jeszcze sobie zakupić. Teraz już nie muszę. SZALEŃSTWO, CZYSTE SZALEŃSTWO.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l 2 minuty temu, Velius napisał: @Kymel najpier daje gierke z SIEKIERKA a potem worek kutasów, co on bedzie z tym robil? Domyśl się
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Człowiek ledwo zdążył włączyć jedną z otrzymanych gierek, a tu dalej bombardują
Opublikowano 23 grudnia 20177 l O Kur.va! Kiedy już myślałem, że absolutnie nic mnie nie zaskoczy wpadło to! Rayos nie wiem co napisać nawet. Dziękuję Ci ślicznie
Opublikowano 23 grudnia 20177 l ok odebrałem prezenty dziękuję mojemu secret santa zakupy tak trafione że potem velius bezdomny ponownie to samo chciał dać na pierwszy ogień planet coaster i już instaluje a tales of berseria jak ochłonę po xenoblade 2 Edytowane 23 grudnia 20177 l przez blantman
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Ajajaj, widze ze nie ma co planowac doreczen na dzien do przodu bo ktos mnie uprzedzil juz z jedna niespodzianka xddd
Opublikowano 23 grudnia 20177 l ja śledzę temat i chce codziennie jednego gifta wysyłać ale też nie będę kupował na zaś bo za dużo tego aby ogarnąć
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor Co tu sie dzieje, czlowiek myslal ze juz koniec, a tu @Moldar zza krzaka, dziekuje bardzo, bedzie grane w nowym roku, juz kilka razy sie do gierki przymierzalem zeby kupic. Wszyscy tutaj sa niesamowici