Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor 8 godzin temu, Bzduras napisał: Dzięki Wam w dość trudnym dla mnie psychicznie okresie na twarzy mam uśmiech i wróciła mi wiara w ludzi, gdy patrzę na te szczere emocje obdarowanych, na radość jaka wylewa się z tego tematu po prostu wracają mi siły do życia (pipi)a, rozkleiłem się A co sie stalo ze dosc trudny psychicznie moment?
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Chcemy psuć ten klimat wynurzeniami osobistymi? Jeśli chcesz to napiszę Ci na PW.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Siedzę sobie i tłukę ostatniego bossa w Yakuzie 0, a tu... nagły atak @blantmana Wielkie dzięki
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor 11 minut temu, Bzduras napisał: Chcemy psuć ten klimat wynurzeniami osobistymi? Jeśli chcesz to napiszę Ci na PW. Nie no tak zapytalem, sorry, dobrze ze Ci ten temat poprawia humor
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Nie no tak zapytalem, sorry, dobrze ze Ci ten temat poprawia humor [emoji4]I tego się trzymajmy
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Dzieki jeszcze raz, skąd wiedzieliście, ze jednej gry nie ukończyłem bo sprzedałem x360, a o drugiej zupełnie zapomniałem
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Człowiek siada do kompa aby odpalić tales of berseria (a miałem czekać) i coś takiego po odpaleniu steam. Teraz nie wiem w co zagrać wpierw (no dobra wiem internet wolny to i planescape dzisiaj nie dociągnie się). Dziękuję bardzo. Jedna z 3 gier mojego życia. Gra do której wracałem w klasycznej formie raz na 2-3 lata. Teraz sobie w remasterka zagram
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Kes mnie ubiegł, chciałem właśnie Panu Blantmanowi sprezentować jutro tego Tormenta
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Autor ALE DOYEBAL @kes dziekuje, ale bedzie grane w japonska giereczke visual novel, nie wiem co powiedziec. BOMBARDUJO PREZENTAMI POMOCY Juz 24.12, czuje ze cos sie moze dziać
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Kosmiczny prezent bardzo chciałem sprawdzić tą gierkę, wielkie dzięki wariacie!
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Ledwo oczy otworzyłem a tu prezent czeka, jak z dzieciństwa. Dziękuję serdecznie Kes! Gra wygląda ślicznie i już jakiś czas miałem ją na tapecie. Trafiłeś z prezentem idealnie.
Opublikowano 24 grudnia 20177 l A u mnie taka nocna akcja: I co terass? Według steamowych maili pan @Kosmos był szybszy o 33 minuty, także chyba wezmę od niego. Mam oczywiście nadzieję, że @kes się przez to nie obrazi. Generalnie Gaben ostro zyebau z tą zmianą mechaniki giftów, przez którą nie można trzymać ich w ekwipunku. Teraz w wypadkach takich jak powyżej w przypadku odrzucenia prezentu od razu leci zwrot hajsu do kupującego, a kiedyś można było przekierować podarek do kogoś innego, albo zatrzymać u siebie. No a handlarze giftami nadal działają, choć ich przedsięwzięcia nie są już tak zautomatyzowane - na takim Alledrogo Janusze dopisują zdanie o konieczności uprzedniego dodania ich do znajomych na Steamie i voila. A za samo D4 bardzo, bardzo dziękuję. Nawet nie wiecie, od jak dawna czaiłem się na ten tytuł, ale zawsze coś mnie powstrzymywało przed kupnem. Edytowane 24 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 24 grudnia 20177 l AJJJ coś czułem że może być dubel odrzuć prezent ode mnie zaraz coś na to poradzę