Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

xDDDDD Za(pipi)ista emotka.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Dzięki Wam w dość trudnym dla mnie psychicznie okresie na twarzy mam uśmiech i wróciła mi wiara w ludzi, gdy patrzę na te szczere emocje obdarowanych, na radość jaka wylewa się z tego tematu po prostu wracają mi siły do życia emoji4.png

(pipi)a, rozkleiłem się :yao:

A co sie stalo ze dosc trudny psychicznie moment?

Opublikowano

Chcemy psuć ten klimat wynurzeniami osobistymi? Jeśli chcesz to napiszę Ci na PW.

Opublikowano

Siedzę sobie i tłukę ostatniego bossa w Yakuzie 0, a tu...

nagły atak @blantmana

rsk1TdR.jpg 

Wielkie dzięki :banderas:

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Bzduras napisał:

Chcemy psuć ten klimat wynurzeniami osobistymi? Jeśli chcesz to napiszę Ci na PW.

Nie no tak zapytalem, sorry, dobrze ze Ci ten temat poprawia humor :)

Opublikowano
Nie no tak zapytalem, sorry, dobrze ze Ci ten temat poprawia humor [emoji4]
I tego się trzymajmy :)
Opublikowano

lisa bardzo niedoceniony indor <3

Opublikowano

Dunkey kiedyś zrobił filmik o lisa. Ta gra to musi być chory poyeb :obama: 

Opublikowano

4Q7BGm1_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

E80F9TG.jpg

Dzieki jeszcze raz, skąd wiedzieliście, ze jednej gry nie ukończyłem bo sprzedałem x360, a o drugiej zupełnie zapomniałem :) 

Opublikowano

25552199_1784468824926317_76160087502863

:banderas: Człowiek siada do kompa aby odpalić tales of berseria (a miałem czekać) i coś takiego po odpaleniu steam. Teraz nie wiem w co zagrać wpierw :D (no dobra wiem internet wolny to i planescape dzisiaj nie dociągnie się). Dziękuję bardzo. Jedna z 3 gier mojego życia. Gra do której wracałem w klasycznej formie raz na 2-3 lata. Teraz sobie w remasterka zagram :)

Opublikowano

Kes mnie ubiegł, chciałem właśnie Panu Blantmanowi sprezentować jutro tego Tormenta :yakubu:

Opublikowano

Tu i obiecane zdjęcie 

4PXcFuK.png

:banderas:

Opublikowano
  • Autor

XiWO1c4.png

holy-shit-gif-1.gif

giphy.gif

holy-rollins.gif

ALE DOYEBAL :banderas: @kes dziekuje, ale bedzie grane w japonska giereczke visual novel, nie wiem co powiedziec. BOMBARDUJO PREZENTAMI POMOCY :obama::obama::obama:

Juz 24.12, czuje ze cos sie moze dziać :banderas:

Opublikowano

Kosmiczny prezent bardzo chciałem sprawdzić tą gierkę, wielkie dzięki wariacie!

fepjdu.png

Opublikowano

Ledwo oczy otworzyłem a tu prezent czeka, jak z dzieciństwa.

ln3TBgu.png

giphy.gif

Dziękuję serdecznie Kes! Gra wygląda ślicznie i już jakiś czas miałem ją na tapecie. Trafiłeś z prezentem idealnie.

Opublikowano

A u mnie taka nocna akcja:

GfzWhEY.jpg

I co terass? :/

Według steamowych maili pan @Kosmos był szybszy o 33 minuty, także chyba wezmę od niego. Mam oczywiście nadzieję, że @kes się przez to nie obrazi.

Generalnie Gaben ostro zyebau z tą zmianą mechaniki giftów, przez którą nie można trzymać ich w ekwipunku. Teraz w wypadkach takich jak powyżej w przypadku odrzucenia prezentu od razu leci zwrot hajsu do kupującego, a kiedyś można było przekierować podarek do kogoś innego, albo zatrzymać u siebie. No a handlarze giftami nadal działają, choć ich przedsięwzięcia nie są już tak zautomatyzowane - na takim Alledrogo Janusze dopisują zdanie o konieczności uprzedniego dodania ich do znajomych na Steamie i voila.

A za samo D4 bardzo, bardzo dziękuję. :ohboy: Nawet nie wiecie, od jak dawna czaiłem się na ten tytuł, ale zawsze coś mnie powstrzymywało przed kupnem.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

AJJJ coś czułem że może być dubel odrzuć prezent ode mnie zaraz coś na to poradzę ;)