Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Można by powiedzieć, że pan @kes wzorowo rozpatruje reklamacje :obama:

MdEvZwH.jpg

Już nawet nie wiem, jak mam dziękować. :frog:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 74,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Frantik napisał:

Generalnie Gaben ostro zyebau z tą zmianą mechaniki giftów, przez którą nie można trzymać ich w ekwipunku. Teraz w wypadkach takich jak powyżej w przypadku odrzucenia prezentu od razu leci zwrot hajsu do kupującego, a kiedyś można było przekierować podarek do kogoś innego, albo zatrzymać u siebie. No a handlarze giftami nadal działają, choć ich przedsięwzięcia nie są już tak zautomatyzowane - na takim Alledrogo Janusze dopisują zdanie o konieczności uprzedniego dodania ich do znajomych na Steamie i voila.

Szczerze mowiac uwazam przeciwnie, wlasnie fajnie ze odrazu leci auto-refund bo nie ma strachu, a tak to zostawales z kopia gry w ekwipunku i nie wiadomo co z tym zrobic (zwlaszcza jak wiekszosc juz to ma), a tak to no stress, odrzucasz i nie masz wyrzutow sumienia :)

Opublikowano

Dziękuję za miły wigilijny poranek @Frantik @Gumiś_JaGoDa. Teraz nie wiem którego fajnala wpierw ograć. Czekałem aż ktoś mi kupi kingdoms and castle bo to była ta gra którą miałem sam przed końcem wyprzedaży kupić jak nie dostanę :) (nowa gra do grania w pracy xD)

26025693_1784830258223507_79569093386657

Opublikowano

Akurat wczoraj myślałam,  żeby w końcu kupić, a tu Kosmos zrzuca prezent:

nle5w6.jpg

Dziękuję <3

Opublikowano

Szajba trwa od białego rana.

APWNUL5.png

Dzięki śliczne po raz setny. :beksa:

Opublikowano

AAAaaa trzecie solsy, ale będzie umierane :obama:

Wielkie dzięki @blantman

25yuirs.png

Opublikowano

616a3476d85dd.jpg

4e6b33d4d99d7.jpg

Dzięki za prezenty pany. Niestety ciągle walczę z mobilnym internetem i już nawet nie próbuję się zalogować na stima. Będę atakował prezenty podczas urlopu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałem by ktoś kupował mi gry których nigdy nie odpale. A sam chciałem dawać ludziom prezenty, velius nie zgodził się żeby nikt mnie nie wylosowal, więc musiałem odejść by kupić gifty. Drugi powód to faktycznie problemy finansowe, teraz chyba mogę powiedzieć, że w tym roku mogłem kupić te parę giftow tylko dlatego że... Wziąłem na nie kredyt :yao: może głupie ale bardzo chciałem obdarować Was prezentami, bo choć na codzień przez cały rok forum to rak i degrengolada (poza wyjątkami) tak w święta w tym temacie jest zawsze magicznie i cudownie. Chciałem znowu być tego częścią. Przepraszam.

Anyway, dlaczego w ogóle tu robię wpis? Bo Velius od wczoraj mi trul dupe "rejos, weź gifta ode mnie, za dwa złote, bo mnie sumienie męczy". No to w końcu powiedziałem żeby dał. No i dał. Co mi dał?

No spoko, giereczka dla Papy Misia o misiaczku. Ale nie wiedziałem, o co chodzi z tymi wszystkimi osobami. Chwilkę później dostałem na priv kod. Na... Switcha. A do czego kod? Do...

Ja nie wiem co powiedzieć... Dziękuję Wam bardzo. Bardzo. Nie powinniście...

d2dc151ce63878f511ac65e12ca41583.jpg0da4e2318c3c4bbe3b58a8b197a774f3.jpg

Opublikowano

Dobroć dobrocią trzeba zwalczać :yakubu:

@RayosWszystkiego najlepszego, żeby Switch służył jak najlepiej i żeby nie trzeba było brać więcej żadnych kredytów. Zdrowia i wytrwałości na cały następny rok!:santa:

Opublikowano

25659599_1784892384883961_60739800835351

Zawsze chciałem spróbować tindera. W realu szans już nie mam ale w wirtualnym świecie i do tego fantasy :D Dziękuję pięknie

Edytowane przez blantman

Opublikowano

@Rayos to prawdziwy Mikołaj, bezinteresownie kupił gifty. Musiało to do niego wrócić, a switcha trzeba wspierać. Wesołych !

Opublikowano

kEt0jN3.jpg

No to zapas schizowo-pokręconych gierek na ten świąteczno-noworoczny czas zapewniony. :yao: I pomyśleć, że upodobanie to zrodziło się we mnie jakoś w Nowy Rok, dzięki otrzymaniu The Cat Lady od @Velius Choć nawet nie brałem udziału w zeszłorocznej edycji mikołajek, a jeno kilka gierek rzuciłem na partyzanta.
Ech, forumkowe wspomnienia. Chyba się też rozklejam. :frog:

Dziękuję pięknie @Widget

Opublikowano

Dziękuję pięknie Kes i Velsu! Nie wiem tylko od czego zacząć ten 2018 bo same sztosy pod choinką znajduję :D 

Ik6j43P.png

MCmB0sF.png

Opublikowano

Trzeci dzień bombardowania. Toż to nie ma końca. @Velius ty sprzedałeś już pół chałupy żeby dawać dalej, czy to bomby z opóźnionym zapłonem? :yakubu:

Opublikowano
  • Autor

Sprzedalem cala kolekcje Gamecube i kilka limitek na PS4 :lapka: 

Mialo isc na inne gierki i na zycie, ale wieksza przyjemnosc i adrenaline daje mi dawanie giftów w ten swiateczny dzien. Podobono mozna przezyc 7 dni bez posiłku wiec do tego czasu moze cos wykombinuje :yakubu:

Opublikowano

9dkcw3c.jpg

DeanSingleTear.gif

Dziękuję serdecznie @Widget-sama! Dai suki! <3

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

A gdzie pierwszy gift :kaz:

Nie zrobiłem skrina, bo chciałem Ci napisać z(pipi)kę na sugerowanie, że prezent może być nieodpowiedni, bo tani ;)