Frantik 2 570 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Można by powiedzieć, że pan @kes wzorowo rozpatruje reklamacje Już nawet nie wiem, jak mam dziękować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Godzinę temu, Frantik napisał: Generalnie Gaben ostro zyebau z tą zmianą mechaniki giftów, przez którą nie można trzymać ich w ekwipunku. Teraz w wypadkach takich jak powyżej w przypadku odrzucenia prezentu od razu leci zwrot hajsu do kupującego, a kiedyś można było przekierować podarek do kogoś innego, albo zatrzymać u siebie. No a handlarze giftami nadal działają, choć ich przedsięwzięcia nie są już tak zautomatyzowane - na takim Alledrogo Janusze dopisują zdanie o konieczności uprzedniego dodania ich do znajomych na Steamie i voila. Szczerze mowiac uwazam przeciwnie, wlasnie fajnie ze odrazu leci auto-refund bo nie ma strachu, a tak to zostawales z kopia gry w ekwipunku i nie wiadomo co z tym zrobic (zwlaszcza jak wiekszosc juz to ma), a tak to no stress, odrzucasz i nie masz wyrzutow sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dziękuję za miły wigilijny poranek @Frantik @Gumiś_JaGoDa. Teraz nie wiem którego fajnala wpierw ograć. Czekałem aż ktoś mi kupi kingdoms and castle bo to była ta gra którą miałem sam przed końcem wyprzedaży kupić jak nie dostanę (nowa gra do grania w pracy xD) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Akurat wczoraj myślałam, żeby w końcu kupić, a tu Kosmos zrzuca prezent: Dziękuję <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Szajba trwa od białego rana. Dzięki śliczne po raz setny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 AAAaaa trzecie solsy, ale będzie umierane Wielkie dzięki @blantman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) @blantman @tomzacz @kes @pawelgr5 @Kosmos @Gumiś_JaGoDa @ireniqs poszly bomby wiecie do kogo Jakie bombardowanie tam wyzej, DS III Edytowane 24 grudnia 2017 przez Velius 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dzięki za prezenty pany. Niestety ciągle walczę z mobilnym internetem i już nawet nie próbuję się zalogować na stima. Będę atakował prezenty podczas urlopu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałem by ktoś kupował mi gry których nigdy nie odpale. A sam chciałem dawać ludziom prezenty, velius nie zgodził się żeby nikt mnie nie wylosowal, więc musiałem odejść by kupić gifty. Drugi powód to faktycznie problemy finansowe, teraz chyba mogę powiedzieć, że w tym roku mogłem kupić te parę giftow tylko dlatego że... Wziąłem na nie kredyt może głupie ale bardzo chciałem obdarować Was prezentami, bo choć na codzień przez cały rok forum to rak i degrengolada (poza wyjątkami) tak w święta w tym temacie jest zawsze magicznie i cudownie. Chciałem znowu być tego częścią. Przepraszam. Anyway, dlaczego w ogóle tu robię wpis? Bo Velius od wczoraj mi trul dupe "rejos, weź gifta ode mnie, za dwa złote, bo mnie sumienie męczy". No to w końcu powiedziałem żeby dał. No i dał. Co mi dał?No spoko, giereczka dla Papy Misia o misiaczku. Ale nie wiedziałem, o co chodzi z tymi wszystkimi osobami. Chwilkę później dostałem na priv kod. Na... Switcha. A do czego kod? Do...Ja nie wiem co powiedzieć... Dziękuję Wam bardzo. Bardzo. Nie powinniście... 3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Słowem: Panowie, czapki z głów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dobroć dobrocią trzeba zwalczać @RayosWszystkiego najlepszego, żeby Switch służył jak najlepiej i żeby nie trzeba było brać więcej żadnych kredytów. Zdrowia i wytrwałości na cały następny rok! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dobro wraca Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Znowu się rozkleilem za dobrzy ludzie tu siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Wielkie dzięki za gwiazdkowy gift Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) Zawsze chciałem spróbować tindera. W realu szans już nie mam ale w wirtualnym świecie i do tego fantasy Dziękuję pięknie Edytowane 24 grudnia 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 @Rayos to prawdziwy Mikołaj, bezinteresownie kupił gifty. Musiało to do niego wrócić, a switcha trzeba wspierać. Wesołych ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 No to zapas schizowo-pokręconych gierek na ten świąteczno-noworoczny czas zapewniony. I pomyśleć, że upodobanie to zrodziło się we mnie jakoś w Nowy Rok, dzięki otrzymaniu The Cat Lady od @Velius Choć nawet nie brałem udziału w zeszłorocznej edycji mikołajek, a jeno kilka gierek rzuciłem na partyzanta. Ech, forumkowe wspomnienia. Chyba się też rozklejam. Dziękuję pięknie @Widget Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dziękuję pięknie Kes i Velsu! Nie wiem tylko od czego zacząć ten 2018 bo same sztosy pod choinką znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Trzeci dzień bombardowania. Toż to nie ma końca. @Velius ty sprzedałeś już pół chałupy żeby dawać dalej, czy to bomby z opóźnionym zapłonem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Sprzedalem cala kolekcje Gamecube i kilka limitek na PS4 Mialo isc na inne gierki i na zycie, ale wieksza przyjemnosc i adrenaline daje mi dawanie giftów w ten swiateczny dzien. Podobono mozna przezyc 7 dni bez posiłku wiec do tego czasu moze cos wykombinuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Lecz się @Velius, lecz się Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 A gdzie pierwszy gift Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dziękuję serdecznie @Widget-sama! Dai suki! <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 1 minutę temu, Velius napisał: A gdzie pierwszy gift Nie zrobiłem skrina, bo chciałem Ci napisać z(pipi)kę na sugerowanie, że prezent może być nieodpowiedni, bo tani Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi