Grabek 2 774 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Dobra, chyba poki co styknie, bo zaraz bede musial kredyt jak Rayos wziac xd chyba ze sypna z firmy hajsem jeszcze do konca roku dopiero po przeczytaniu ktoregos posta sobie o mario madness przypomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 wariat, dziękuję <3 Jak wrócę do domu po nowym roku to mi komputer wybuchnie od nadmiaru dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 @alienator to strzelaj tutaj haslo z Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Haslo? Bez prezentu? Nah dude Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Kolejna bombka z choinki dziękuje serdecznie Teraz żałuje ze nie mam przy sobie komputera do łojenia w te wszystkie sztosy tak jak podczas święt 2 lata temu kiedy zagrywłem się w Papers Please i Hotline Miami. Panie Ryzen i Geforce smarujecie dupkę bo po powrocie nie będzie litości Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 I mnie nie ominie prysznic z tatą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzięki Kymel, to prawie jak wycieczka w przeszłość ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Jeszcze zostalo mi kilka osób do zaliczenia przed wigilia Kolejna nowelka do poczytania Dziekuje pieknie @Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Jezus Maria, piszesz do człowieka PM, a po wysłaniu... Velius, jesteś szalony, kłaniam Ci się w pas Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Kolejna bomba, dziękuję <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 damn dude, już wystarczy xDDD dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) Co tu się odbpyerdala, powiem wam, że prezentowo (i w ogóle) to najlepsze święta w życiu. Czuję się lepiej niż jak za dzieciaka dostawałem lego czy tor z autami Edytowane 24 grudnia 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) Dobra, zostalo jeszcze kilku niedobitków, ktorymi zajme sie potem. Żona jak zobaczy konto to jestem martwy, wiec mozecie szykowac mi forumowy pomnik. Staralem sie nikogo nie faworyzowac, to ze ktos dostal drozsza gierke a ktos tanszy to czysty przypadek, kierowalem sie pozycja na liscie, gierkami na WL do ktorych mam sentyment i ogolnie spontanicznoscia. Mam nadzieje ze wszystkim sie podobaly prezenty i nikt nie poczul sie urazony, jezeli jednak tak to dajcie znac, kupie wam cos innego, to tylko hajs a wazne zebyscie byli zadowoleni w te swieta Żona powiedziala zebym staral sie nie szalec i nie przekroczyc 200zł bo mamy obecnie ciezka sytuacje, no ale za wczasu wyprzedalem gierki, wpadlo ekstra grosza a niesamowita przyjemnosc dac komus fajna gierke na Swieta. Staralem sie zeby gifty byly badziej tresciwe dla kazdego, a ze uzbieralo sie troche osob (22 na evencie + okolo 18 poza nim) a srednia cena gry to 20-30 + ofiara, czasem wieksza bomba to mozna latwo policzyc o ile przeholowalem i jak mam przeyebane Dziekuje również wszystkim gorąco za prezenty jakie mi podarowaliście, mimo iż event powstal glownie zeby DAWAC bardzo ciesze sie z tego co otrzymalem, bo wiem ze pod choinka napewno czeka na mnie STR8 oraz para skarpetek, dzieki wam znowu mam wspaniale prezenty i radosc w serduchu. Napewno wszystko co dostalem ogram (zwlaszcza ze po wyczyszczeniu wishlist zostaly same must play), w tym momencie zwijam sie szykowac na wigilijna kolacje, zycze wam Wesolych Swiat i zebyscie nie chlali za dużo. Jestescie zayebisci! P.S. jak ktos jeszcze nie dostal gifta to znaczy ze bedzie to pozniej, nie zapomnialem o was, poprostu mam dylemat CO Edytowane 24 grudnia 2017 przez Velius 3 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Jak w zeszłym roku micha sie cieszy jak widzę Waszą fantazję. Nie gram na PC (tylko Black Mesa ogarnę może jutro w promce) więc tylko się przyglądam ale magia świąt wylewa się z tego tematu litrami. Growych koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Do Ciebie Velius to nawet nie mam startu w bawieniu się w Mikołaja, ale również starałem się jak mogłem. Nie wszyscy coś dostali, ale na przyszły event postaram się żeby było lepiej. (Oczywiście wszystko zależy jak się życie poukłada i jak będzie finansowo. Na ten moment ciężko cokolwiek mówić.) Ale nie o tym, nie o tym... Jesteście niesamowici. Wariactwo w najlepszym, pozytywnym wydaniu. Również udaję się teraz do wigilijnego stołu, a później będzie czas na relaks i ogrywanie tych wszystkich zayebistości. Serdecznie dziękuję wszystkim tym którzy obsypali mnie prezentami. Nazbierało się tego co nie miara. Jestem ogromnie szczęśliwy. Zdrowia ludzie i obyśmy dotrwali z pełnym składem do następnych świąt. NAJLEPSZEGO! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 A juz mialem wylaczac laptop Suavek z nienacka taka bombe mi zafundowal Dziekuje pieknie @Suavek bedzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Ja też dziękuję za wszystkie wspaniałe tytuły. Stworzyliście niesamowity, magiczny wręcz klimat. Żeby kredyt brać na gierki dla kolegów, jak Rayos to ja nie mam słów. Mikołaj, przez duże M. Nie wiem ile to godzin rozrywki, tym bardziej, że od Stony wpadła Civka. Nie znam się na japońskich tytułach, ale widzę, że ich fani też mają magiczne święta. Gdy wrócę 2 stycznia do domu to będę grał jak Król. Budżet już totalnie przekroczony na gry i mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, jeżeli odwzięczyłem się prysznicem ze starym (może jeszcze coś wpadnie ). Ciężko mi by było obdarować wszystkich, ale radość tych co obdarowałem sprawia mi niesamowitą satysfakcję. Samo przeglądanie tematu, co kto od kogo dostał tworzy fantastyczny, świąteczny klimat. Zrobiliście totalny rozpyerdol. Na pewno będę uczestniczył w mikołajkach co roku i myślę, że co roku bardziej bogato. Cudowne święta. Jesteście genialni! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Świąteczna karuzela Gabena się kręci! Ale będzie katowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Myślałem, że mi się upiecze, ale Velius mnie dopadł. A niespodzianka: Dzięki serdeczne, cieszy taki gest. Tak jak pisałem, z graniem u mnie różnie teraz może być, ale jak okoliczności pozwolą, to z czasem ogram, szczególnie Dooma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) Jeszcze nie kończą...aż mi głupio za tyle giftów Dziękuję kolejny raz! i Edytowane 24 grudnia 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Suavek masz prywatny profil, chciałem Ci coś giftnąć już przedwczoraj, ale nie bardzo wiedziałem co :(. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Ludzie, co Wy robicie, przecież takie rzeczy się nie dzieją... Wchodzę do tego tematu często i za każdym razem coraz bardziej jestem w szoku. Forumowi mikolajowie naprawdę robią takie rzeczy, żeby komuś dać radość skondensowaną do postaci prezentu na Gabenowskiej Valhalli? To jest NIE-PO-JĘ-TE! Rządzicie i tyle, co więcej napisać? Nawet taki random jak ja został obdarowany po same uszy. Bowdown jak stąd do Moskwy, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Okazało się, że się budżet zwiększył, będzie kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 @Kosmos Dzięki pięknie za oxenfree. Niestety coś się zbugowało i nie zdążyłem zrobić screena. Tak czy owak piękne święta :)! Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Teraz, Starh napisał: @Kosmos Dzięki pięknie za oxenfree. Niestety coś się zbugowało i nie zdążyłem zrobić screena. Tak czy owak piękne święta :)! To zrób screen e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Teraz, tomzacz napisał: To zrób screen e-maila Właśnie nie mam na skrzynce również. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi