Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Blantman, dziękuje. Ogarnę screen jak wytrzeźwieje :)

czyli pewnie jutro ale dopiero po obowiązkowym posiedzeniu przy stole z rodziną. W ogóle to dostałem fajny zegarek, perfumy i pare innych fajnych rzeczy ale to jest nic przy waszych prezentach. To jedy niesamowite. Kocham Was :)

Edytowane przez Kosmos
Opublikowano

Milo sie tak patrzy na to wszystko, a jeszcze milej w tym uczestniczyc ;)

Ja w tym roku nie mialem prezentow w ogole, ale to tylko i wylacznie dlatego ze jechalem w troche inne strony rodzinne i zapowiadalem sie ze nie oczekuje od nich prezentow zadnych i vice versa ;) przywiozlem flache i troche stekow ( bo pracuje w steak housie aktualnie ) i tyle, ale mimo wszystko jakos tak mi bylo glupio jak wszyscy otwierali prezenty a ja nie mialem nic, a Wy chlopaki uratowaliacie ta sytuacje i za to Wam dziekuje, kocham to forum i to community :)

Opublikowano (edytowane)

Wielkie dzięki Rayos

rayos.png

Taka dobra gierka bajer. No i masa radochy bo pod choinką nic nie było.  Tutaj nagle taki prezent od razu poprawił mi humor i będę miał w co pogrywać jak tylko wrócę do Chin.

plus

selene.png

Edytowane przez Dante
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

tumblr_p1iqogReSb1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_p1iqogReSb1vrcbv0o2_1280.jpg

tumblr_p1iqogReSb1vrcbv0o3_1280.jpg

+ gra z kodu to Guts and Glory

Mikołaj odemnie będzie spóźniony do środy także proszę moja ofiarę o cierpliwość do tego momentu :newell:

Edytowane przez oFi
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

O właśnie, czy ktoś jeszcze nie dostał żadnego prezentu?

Nawet jeśli nie dostał, to chyba nie problem jeszcze trochę poczekać (zwłaszcza jak dostał gierki od innych) ;) 

Opublikowano

Nawet jeśli nie dostał, to chyba nie problem jeszcze trochę poczekać (zwłaszcza jak dostał gierki od innych)  
Chodzi mi o osoby, które nie dostały NIC, nie od swojego osobistego Mikołaja, ale w ogóle. Szkoda by było, żeby ktoś czuł się pominięty w tym bombardowaniu ;)
Opublikowano (edytowane)

Velius, Ireq i Rayos na bank o to zadbali :) Zresztą wszyscy mikołajowie się rozszaleli mocno. Chcę wrócić do domu i zacząć grać w te wszystkie gierki, zwłaszcza, że już trochę wypiłem i zacząłem oglądać recenzje otrzymanych prezentów na Tubie :yakubu:

Edytowane przez Bzduras
.
Opublikowano
Ja dwie sesyjki w otrzymanego Hollow Knighta mam już za sobą i o Słodki Jezu, co to jest za sztos gierka. :banderas:

Ciesze sie ze Ci sie podoba, czyli udany prezent :)

Tez dostalem kopie od Starha wiec jak tylko wroce ze swiat bedzie grane.
Opublikowano

Ja rozpocząłem ogrywanie od tales of berseria. Miałem tylko "sprawdzić" jak chodzi na pc ale historia na razie mnie wciągnęła. Reszte też po instaluje i po testuje bo mam 7 dni wolnego :D

A tak przy okazji taki prezent czekał jak kompa uruchomiłem przed chwilką. Dziękuję @Kosmos

26112053_1786284331411433_22134929897777