Opublikowano 25 grudnia 20177 l 4 minuty temu, pawelgr5 napisał: (pipi)a Rayos... czekam na newsy co tam grasz na switchu. Swoja droga pojdzie invitka do znajomych jak tylko wytrzezwieje! Już rzuciłem screena co kupiłem Oceanhorn, mantis burn Racing, ocercooked, Master blaster zero, kingdom new lands
Opublikowano 25 grudnia 20177 l 44 minuty temu, blantman napisał: kingdom new lands to sztos na sztosy więc blantman aproved A darmowy Classic co był nie warto? Ja lecę po kolei teraz gierki od Veliusa. Tytuły na długie godziny zostawiam na koniec a.ka. Divinity2 czy Grim Dawn. Słodki jeżu. Grania na długie miesiące. Gdzie się nie odwrócę tam gra do grania wyskakuje. Ciężko się zdecydować w co: Banner Saga 1 i 2, Cuphead, Ori itd. itp. Nie wiem w co mam ręce włożyć. Edytowane 25 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Ja bym tam zaczął od Ori. 8-10h i po sprawie. A ile po drodze sie tam dzieje. Podejrzewam, że w przypadku Hollow Knighta tak lekko juz nie będzie, jestem juz na etapie, który jest bliźniaczo podobny do settingu Ori, ale wiem, ze to dopiero początek. Klimat w tej gierce jest niesamowitym, soundtrack juz nieraz ze spotifya przeleciał w te święta.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Wszystko to wiem, po prostu tyle dobra podostawałem, że chciałbym grać we wszystko... na raz.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Właśnie, Cuphead czy Ori na początek? Chyba tak jak Krzysztof Tomczak napisał, najpierw Cuphead na wkur.wienie się, a później Ori na odstresowanie
Opublikowano 25 grudnia 20177 l 21 minut temu, Bzduras napisał: Właśnie, Cuphead czy Ori na początek? Chyba tak jak Krzysztof Tomczak napisał, najpierw Cuphead na wkur.wienie się, a później Ori na odstresowanie Ori ma sekcje które potrafią wkurzyć bardziej niż CI się wydaje. Polecam ograc w kolejności jakiej dostałeś. Nie ma złych wyborów w tym przypadku.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Velius wariacie wczoraj dodałem do wish listy. Nigdy o tym tytule wcześniej nie słyszałem ale poczytałem troszkę wczoraj i no must have
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Zacne tytuły pięknie dziękuje! Od teraz mam zapas gierek na rok z górką niesamowici ludzie
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Ja jeszcze coś w tygodniu rozdam, już mam upatrzone fanty dla paru osób
Opublikowano 25 grudnia 20177 l @Veliusco z Mario eventem, jak nikt nie zgadnie to próbujemy do skutku?
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Autor KOSMOS JAKI ŁASY NA NAGRODY, PATRZCIE GO. A nie wiem, nikt nie zgadl, dla mnie nawet lepiej bo sie spłukałem tak ze nawet sobie jednej gry na tym sale nie dam rady kupić xd Pomysle.
Opublikowano 25 grudnia 20177 l 1 minutę temu, Kosmos napisał: @Veliusco z Mario eventem, jak nikt nie zgadnie to próbujemy do skutku? Z posta "W przypadku gdyby nikt nie odgadl MAGICZNEGO SŁOWA, wygrywa najciekawsze lub najsmieszniejsze zdanie, tak wiec warto byc kreatywnym."
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Autor Nikt nie zrobil zadnego zdania smiesznego, w tym problem, no moze jedna osoba, wiec sie jeszcze zastanowie. Jedna osoba byla wrecz obrzydliwie blisko. No i nie wszyscy jeszcze dali wiec czekam az przejdzie cala kolejka. Edytowane 25 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 25 grudnia 20177 l 12 minut temu, Velius napisał: Co tam w kodziku siedzi Sam mogłeś sprawdzić Nikt nie zajumał sami uczciwi blacharze tutaj SYN ROMA
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Wpadam tu, jak co rok by napisać pochwały. Czapki z głów panowie, zacna inicjatywa Już dodałem przypomnienie, by za rok nie zapomnieć i wziąć wreszcie udział. Wy też możecie mi przypomnieć. Magia, co tu się odwala Edit: Skończyłem pisać post, odpalam apke Steam a tam: Co za gość! Dziękuję! Aż człowiekowi głupio, że nie brał udziału o kochany Formumek i zwariowani użytkownicy i tak dadzą prezent. Kocham Was :* Edytowane 25 grudnia 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Godzinę temu, Velius napisał: KOSMOS JAKI ŁASY NA NAGRODY, PATRZCIE GO. A nie wiem, nikt nie zgadl, dla mnie nawet lepiej bo sie spłukałem tak ze nawet sobie jednej gry na tym sale nie dam rady kupić xd Pomysle. E tam łasy, jestem strasznie ciekawy co to za hasło, jak zgadnę to zrzekam sie nagrody abyś kupił sobie grę i by Cię żona nie zabiła
Opublikowano 25 grudnia 20177 l Autor A kto powiedzial ze nagroda jest gra...nagroda to wspolny co-op w Genital Jousting na Steamie