Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor 17 minut temu, kes napisał: Pobieraj To The Moon ode mnie xd 4 godzinki plus christmas szpecial i po zawodach a gierka jest tak cudowna i zupełnie inna niż się wydaje że przeszedłem całość na jednym posiedzeniu. Slyszalem ze Rakuen to cos podobnego i ludzie polecaja, sam gierke odkrylem kilka dni temu dopiero. Ale tam bomby wyzej matko kochana
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 11 minut temu, kes napisał: Pobieraj To The Moon ode mnie xd 4 godzinki plus christmas szpecial i po zawodach a gierka jest tak cudowna i zupełnie inna niż się wydaje że przeszedłem całość na jednym posiedzeniu. Zainstalowane, czeka na wolny wieczór.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l O koorwa, nie zwalniają tempa Rayos, jest szansa na jakiś mały sneak peak z dotychczasowych statsów?
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Mnie ciekawi tylko, ile tytułów zostało rozdanych do tej pory - policzyłbym sam, ale na telefonie i po alkoholu ciężko się liczy
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor Myslalem ze to juz koniec, wiec wrocilem tylko sprawdzic co na forumku do laptopa a tam na ekranie wisi takie cos. @UberAdi Ty chory poyebie Nie wiem nawet co powiedziec, sprawiles mi ogromna radosc tym giftem, siedze wlasnie na obiedzie u rodziny, smetnie a tu taka niespodzianka. Dziekuje Ci bardzo, piekny prezent.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 41 minut temu, Velius napisał: Slyszalem ze Rakuen to cos podobnego i ludzie polecaja, sam gierke odkrylem kilka dni temu dopiero. Ale tam bomby wyzej matko kochana Ten Rakuen od razu budzi skojarzenia z to the moon dodane do wl po wyłapanie gierki na twojej Pijany Mikołaj chyba pomylił drogę do domu i z worka wypadło mu jeszcze PILLARS OF ETERNITY @Rayos Mało gier dostałem od ciebie UberAdi? Jeszcze raz stokrotnie dzieki!
Opublikowano 26 grudnia 20177 l @kesnie ma screena nie ma wpisu do Excela co ty mnie tu wywolujesz i drukowanymi literami piszesz, to je jakaś kpina, aajj ale bym walnal po pysku za brak poszanowania Zanotowane w kajeciku
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Autor Screen or didn't happen. Przesadzilem...alez mam przeyebane u żony Edytowane 26 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Eh ja juz powoli tez zdycham finansowo. No nie mam opcji poszaleć za bardzo. Jeszcze dosłownie kilka giftów i bedzie po wszystkim.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Święta były bardzo udane. Jeszcze jak... Dziękuję przepięknie @pawelgr5 Edytowane 26 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 13 minut temu, pawelgr5 napisał: Eh ja juz powoli tez zdycham finansowo. No nie mam opcji poszaleć za bardzo. Jeszcze dosłownie kilka giftów i bedzie po wszystkim. Może kredycik?
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Przyjechała dzisiaj babcia w odwiedziny. Dostałem stówkę kieszonkowego. Wiecie co z tym zrobię? NASTĘPNY BOMBĘ RZUCIŁ: Kłaniam się w pas @Orzeszek Edytowane 26 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 26 grudnia 20177 l w przyszłym roku, obiecuję wziąć oficjalne udział xd Edytowane 26 grudnia 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 7 minut temu, Velius napisał: Ooo Babcia tez sie dolacza do Mikolajek? Powiedz jej ze czekam Była stówka, nie ma stówki. Z tego co liczyłem 5 osób jeszcze coś tam dostało. Edit: a nie, sorki. 6 osób. Edytowane 26 grudnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Aż wstyd się przyznać, że nie grałem w Arcanum, pora to nadrobić. Dziękuję!
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 53 minuty temu, Velius napisał: Screen or didn't happen. Przesadzilem...alez mam przeyebane u żony Jeszcze dzisiaj PoE było na mojej wl a teraz w bibliotece chyba nie myślisz że sam sobie kupiłem @Velius Zaraz wstawię kolejne bomby tylko zrealizuje kluczyki żeby nikt nie zajumał
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Kiedy już się niczego nie spodziewałem... Dziękuję @Orzeszek, z Lisą od dawna pragnąłem się zapoznać bliżej