Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Velius napisał:

W ogole nie widac co tam jest napisane mistrzu kryptografii :kaz:

Nie umiem w iphony, przynajmniej się starałem :frog: 

2dh9xeb.jpg

2cqb4fp.png

4voc52.png

Cuphead :ohboy:

:fsg: Kingdom 

Pony Island :banderas:

Brak mi słów zdrowywariat z ciebie! Stokrotnie dzięki ;)

ps. Wiem ze chodziło ci o Kingdom ale to właśnie Pony Island było jedna z gier które najbardziej chciałem dostać i tak czy inaczej kupiłbym na tej wyprzedaży prawdziwy nostradamus z ciebie xd

• Plusik 1
Opublikowano
8 minut temu, Velius napisał:

Szajba wszystkim odbila czy co :obama: Gaben juz plywa w pieniazkach.

PARTY HARDDDDDDDD

giphy.gif

................. gurwa jutro do pracy... :frog:

Opublikowano

JurSQSp.png

latest?cb=20100808073513

@kultywator Ty wariacie :obama: Alez mnie wzial z zaskoczenia, myslalem przed sale'm czy nie wziac sobie w humble store bo demo mnie mocno zaciekawilo a tu taka petarda. Serdeczne dzieki za ten wspanialy gift, alez bedzie chodzone po papierowych lochach :banderas:

Alez radosc, gdy czlowiek jest pewien ze to dla niego koniec, a tu ktos zza krzaka jeszcze cos przywali :fsg:

Opublikowano

Co za szalona noc, pieknie sie na to patrzy :banderas:

D06I0H2.png

CO TU...SIE ODJANIEPAWLA...WTFF :fsg::obama: Krzych.uj calkiem och.ujal widze albo tez dostal kieszeonkowe od Babci.

tenor.gif?itemid=4895431

Chce napisać ze DZIEKUJE, ale to w tym momencie brzmi tak pospolicie w tym temacie ze naprawde nie mam pojecia jak wyrazic szok i wdziecznosc, bedzie grane w gierki od was przez cały rok, juz widze to PS4 na allegro w lutym, co za szalone, poyebane community mamy :banderas:

• Lubię! 1
Opublikowano

:notsure: pewnie chce mi zaniżyć statystyki. :[

Oczywiście żartuję sobie. Jeszcze jedna osoba nie odebrała ode mnie gifta z wczoraj. :[

Opublikowano

Stan po sobocie 23.12.2017

ktnLh8J.png

88 gier rozdanych

Myślałem, że ta sobota nigdy się nie skończy :yakubu: 

niedziele potem ogarne, bo od rana w pracy nic nie robie tylko excela mam otwartego :sapek: 

• Dzięki 1
Opublikowano

Rayos mam tylko nadzieję że będzie to infografika podobna do zeszłorocznej? :yakubu: Byłoby fajnie zestawić je razem ze sobą. Można dodać jakieś nowe info jak się wykluje pomysł, ale rdzeń zostawić taki sam.