Starh 3 170 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 Nie mogę edytować listy życzeń, ogólnie steam niczego nie przepuszcza Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 19 listopada 2017 Autor Opublikowano 19 listopada 2017 10 minut temu, blantman napisał: Divinity 2 hollow knight dodatek do xcom 2 shrouded isle cuphead thimbleweed park night in the woods hellblade hands of fate 2 dodatek do stellaris torment darkwood observer dead cells remaster planescape torment steamworld dig 2 west of loathing the end is night To tak z głowy tytuły które albo ograłem albo mam zamiar. Nie jest to pełna lista ale kilka ciekawych pozycji do przejrzenia. Jezeli wchodza w gre porty czy remastery to jeszcze pragne dodać: Playeruknown Battlegrounds Nioh Complete Edition Nier Automata Okami HD YS Seven OneShot A Hat in Time Expeditions: Viking What Remains o Edith Finch The Surge Dodatek do Darkest Dungeon Elex Ruiner Legend of Heroes III i trails of cold steel Bayonetta Vanquish Titan Quest Ragnarok Nex Machina Tooth and Tail Total War Warhammer 2 Night in the Woods Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 (edytowane) Z tegorocznych, IMO ciekawych indorów, jeszcze ode mnie: The Long Dark Kona Beat Cop Black the FallDetention Rime Serial Cleaner Outlast 2 Life is Strange: Before the Storm (w sumie tu można się spierać czy to jeszcze kwalifikuje się do indie) Edytowane 19 listopada 2017 przez Frantik Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 (edytowane) Dobra zrobiłem wstępne porządki na liście życzeń. mam nadzieje że pierwsza 10 akceptowalna. Są gry tanie i gry droższe. Jak coś jest 47 pozycji i niżej gry i za 20 zł będę zadowolony z każdej. A jeszcze listy nie zdążyłem do końca niżej sprawdzić Oczywiście jak kupie w jakiejś promocji np tales na ps4 to usunę przed wyprzedażą. Teraz tak usunąłem dreamfall i life is strange bo kupiłem na xboxa. a propo wcześniejszej listy pozycji polecanych na steam to dużo dobrego o book of demons i kingdoms and castles słyszałem. Pierwsza pozycja to takie diablo 1 stworzone przez polaków a druga to podobno fajna strategia. Edytowane 22 listopada 2017 przez blantman Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 Zabawnie wyglądają ceny w złotówkach W funtach czy euro wyglądają bardziej estetycznie Ja mam przestawiony region na Wielką Brytanię chyba nie będzie problemu z przesyłaniem giftów pomiędzy pl a uk? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 22 listopada 2017 Autor Opublikowano 22 listopada 2017 (edytowane) Nie powinno byc problemu. @blantman ceny w regulaminie sa sugerowane, mysle ze kilka zł w ta czy w tamta bez roznicy, nie ma sensu tez wkladac sobie syfu tylko dlatego ze tanie i zeby ktos kupil. Ja swoja liste porzadkuje od 3 tygodni, usunalem okolo 200 gier, potem przez tydzien ustawialem w odpowiedniej kolejnosci od takich co chce najbardziej no i wychodzi na to ze pierwsza 50 to takie gry a reszta to gierki ktore chetnie ogram xd Edytowane 22 listopada 2017 przez Velius Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 Też miałem problem z ustawieniem top 20 z wszystkich 40-50 pozycji, ale jakoś chyba w miarę ogarnąłem. Z tym, że także nie pogardzę absolutnie żadną - obojętnie czy z top 10, czy ostatnich na liście. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 (edytowane) Ja również ogarnąłem swoją listę, w zasadzie wszystkie pozycje to gierki z kategorii "must play". Pierwsze powiedzmy 5, to te najbardziej upragnione. Cenowo oczywiście odpowiedni przedział. Wyszło tego 25 pozycji, z czego 3 ostatnie to gry, które jeszcze nie wyszły, do tego kilka dodatków. Edytowane 22 listopada 2017 przez Hum Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 41 minut temu, Hum napisał: Ja również ogarnąłem swoją listę, w zasadzie wszystkie pozycje to gierki z kategorii "must play". Pierwsze powiedzmy 5, to te najbardziej upragnione. Cenowo oczywiście odpowiedni przedział. Wyszło tego 25 pozycji, z czego 3 ostatnie to gry, które jeszcze nie wyszły, do tego kilka dodatków. ja dodałem właśnie spellforce 3 jako must have na 1 miejscu Zapomniałem że gra wychodzi na początku grudnia. Pewnie sam sobie kupie Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 Widzę, że nie tylko ja miałem problemy z odpowiednim ułożeniem listy Pierwsze 10 oczywiście jest dla mnie najważniejsze, ale ogólnie TOP 50 jest dla mnie ważne. Mała notka - Wiedźmin 3 i season pass obok nich oznacza, że bym chciał GOTY (jego samego nie da się dodać na listę życzeń) Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Wszystko ładnie poukładane u mnie. Nie powinienem już robić zmian. Oba przedziały cenowe powinny być więc kto mnie wylosuje to tę gierkę spokojnie kupi. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 27 listopada 2017 Autor Opublikowano 27 listopada 2017 Napewno Ci kupia gre w tym przedziale cenowym jaki dalem, wierze. Spoiler Cytuj
Dante 431 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Yo dopiszcie mnie do tegorocznej listy. Na święta będę w kraju więc przestawię steam na walutę i nie będzie chyba żadnego problemy z obdarowywaniem gierek. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 13 godzin temu, Velius napisał: Napewno Ci kupia gre w tym przedziale cenowym jaki dalem, wierze. Ukryj zawartość Regulaminowo musi byc kolego. Nie kazdy moze chciec wydawac sporo kasy bo nie o to chodzi a poustawialem tak ze kazda nawet najtansza gierka bedzie grana! Nie nie wiem kiedy ale sprawdze wszystkie na pewno. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) Już powoli kasa przygotowywana, razem dojdzie do ok. 150 zł Na pewno ofiara wylosowany się nie rozczaruje Edytowane 30 listopada 2017 przez tomzacz Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 listopada 2017 Autor Opublikowano 30 listopada 2017 Zapowiada sie ciekawie Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 jak lord cebula nie chce cebulic w tym roku to ja nie mam słów Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 wypiszcie mnie proszę budżet mi się nie dopina (kupiłem nowy tv trochę szybciej niż myślałem) i potem będę spruty chodzić jak wydam jeszcze trochę, a kupka wstydu jeszcze z zeszłego roku nie zeszła wybaczcie, następnym razem może Cytuj
Widget 306 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Dopiszcie mnie, później ogarnę listę na steamie, link w profilu ;p Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 grudnia 2017 2 godziny temu, Widget napisał: Dopiszcie mnie, później ogarnę listę na steamie, link w profilu ;p Dodane. I serio popracuj nad wishlist bo jak ostatnio przegladalem to niezly tam bajzel I zmien ten avatar bo ludzi odstraszysz Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 W dniu 30.11.2017 o 17:25, Rayos napisał: jak lord cebula nie chce cebulic w tym roku to ja nie mam słów czemu lord cebula ? Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 8 godzin temu, raven_raven napisał: wypiszcie mnie proszę budżet mi się nie dopina (kupiłem nowy tv trochę szybciej niż myślałem) i potem będę spruty chodzić jak wydam jeszcze trochę, a kupka wstydu jeszcze z zeszłego roku nie zeszła wybaczcie, następnym razem może Steam juz chyba realizuje krypto B) Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Proszę o dopisanie, czuję się Mikołajem w tym roku http://steamcommunity.com/profiles/76561198013316935/ Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 To będzie mój pierwszy event, ale nie mogę się już doczekać by komuś podarować gierki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi