Opublikowano 19 listopada 20177 l Nie mogę edytować listy życzeń, ogólnie steam niczego nie przepuszcza
Opublikowano 19 listopada 20177 l Autor 10 minut temu, blantman napisał: Divinity 2 hollow knight dodatek do xcom 2 shrouded isle cuphead thimbleweed park night in the woods hellblade hands of fate 2 dodatek do stellaris torment darkwood observer dead cells remaster planescape torment steamworld dig 2 west of loathing the end is night To tak z głowy tytuły które albo ograłem albo mam zamiar. Nie jest to pełna lista ale kilka ciekawych pozycji do przejrzenia. Jezeli wchodza w gre porty czy remastery to jeszcze pragne dodać: Playeruknown Battlegrounds Nioh Complete Edition Nier Automata Okami HD YS Seven OneShot A Hat in Time Expeditions: Viking What Remains o Edith Finch The Surge Dodatek do Darkest Dungeon Elex Ruiner Legend of Heroes III i trails of cold steel Bayonetta Vanquish Titan Quest Ragnarok Nex Machina Tooth and Tail Total War Warhammer 2 Night in the Woods
Opublikowano 19 listopada 20177 l Z tegorocznych, IMO ciekawych indorów, jeszcze ode mnie: The Long Dark Kona Beat Cop Black the FallDetention Rime Serial Cleaner Outlast 2 Life is Strange: Before the Storm (w sumie tu można się spierać czy to jeszcze kwalifikuje się do indie) Edytowane 19 listopada 20177 l przez Frantik
Opublikowano 22 listopada 20177 l Dobra zrobiłem wstępne porządki na liście życzeń. mam nadzieje że pierwsza 10 akceptowalna. Są gry tanie i gry droższe. Jak coś jest 47 pozycji i niżej gry i za 20 zł będę zadowolony z każdej. A jeszcze listy nie zdążyłem do końca niżej sprawdzić Oczywiście jak kupie w jakiejś promocji np tales na ps4 to usunę przed wyprzedażą. Teraz tak usunąłem dreamfall i life is strange bo kupiłem na xboxa. a propo wcześniejszej listy pozycji polecanych na steam to dużo dobrego o book of demons i kingdoms and castles słyszałem. Pierwsza pozycja to takie diablo 1 stworzone przez polaków a druga to podobno fajna strategia. Edytowane 22 listopada 20177 l przez blantman
Opublikowano 22 listopada 20177 l Zabawnie wyglądają ceny w złotówkach W funtach czy euro wyglądają bardziej estetycznie Ja mam przestawiony region na Wielką Brytanię chyba nie będzie problemu z przesyłaniem giftów pomiędzy pl a uk?
Opublikowano 22 listopada 20177 l Autor Nie powinno byc problemu. @blantman ceny w regulaminie sa sugerowane, mysle ze kilka zł w ta czy w tamta bez roznicy, nie ma sensu tez wkladac sobie syfu tylko dlatego ze tanie i zeby ktos kupil. Ja swoja liste porzadkuje od 3 tygodni, usunalem okolo 200 gier, potem przez tydzien ustawialem w odpowiedniej kolejnosci od takich co chce najbardziej no i wychodzi na to ze pierwsza 50 to takie gry a reszta to gierki ktore chetnie ogram xd Edytowane 22 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 22 listopada 20177 l Też miałem problem z ustawieniem top 20 z wszystkich 40-50 pozycji, ale jakoś chyba w miarę ogarnąłem. Z tym, że także nie pogardzę absolutnie żadną - obojętnie czy z top 10, czy ostatnich na liście.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Ja również ogarnąłem swoją listę, w zasadzie wszystkie pozycje to gierki z kategorii "must play". Pierwsze powiedzmy 5, to te najbardziej upragnione. Cenowo oczywiście odpowiedni przedział. Wyszło tego 25 pozycji, z czego 3 ostatnie to gry, które jeszcze nie wyszły, do tego kilka dodatków. Edytowane 22 listopada 20177 l przez Hum
Opublikowano 22 listopada 20177 l 41 minut temu, Hum napisał: Ja również ogarnąłem swoją listę, w zasadzie wszystkie pozycje to gierki z kategorii "must play". Pierwsze powiedzmy 5, to te najbardziej upragnione. Cenowo oczywiście odpowiedni przedział. Wyszło tego 25 pozycji, z czego 3 ostatnie to gry, które jeszcze nie wyszły, do tego kilka dodatków. ja dodałem właśnie spellforce 3 jako must have na 1 miejscu Zapomniałem że gra wychodzi na początku grudnia. Pewnie sam sobie kupie
Opublikowano 22 listopada 20177 l Widzę, że nie tylko ja miałem problemy z odpowiednim ułożeniem listy Pierwsze 10 oczywiście jest dla mnie najważniejsze, ale ogólnie TOP 50 jest dla mnie ważne. Mała notka - Wiedźmin 3 i season pass obok nich oznacza, że bym chciał GOTY (jego samego nie da się dodać na listę życzeń)
Opublikowano 27 listopada 20177 l Wszystko ładnie poukładane u mnie. Nie powinienem już robić zmian. Oba przedziały cenowe powinny być więc kto mnie wylosuje to tę gierkę spokojnie kupi.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Autor Napewno Ci kupia gre w tym przedziale cenowym jaki dalem, wierze. Spoiler
Opublikowano 28 listopada 20177 l Yo dopiszcie mnie do tegorocznej listy. Na święta będę w kraju więc przestawię steam na walutę i nie będzie chyba żadnego problemy z obdarowywaniem gierek.
Opublikowano 28 listopada 20177 l 13 godzin temu, Velius napisał: Napewno Ci kupia gre w tym przedziale cenowym jaki dalem, wierze. Ukryj zawartość Regulaminowo musi byc kolego. Nie kazdy moze chciec wydawac sporo kasy bo nie o to chodzi a poustawialem tak ze kazda nawet najtansza gierka bedzie grana! Nie nie wiem kiedy ale sprawdze wszystkie na pewno.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Już powoli kasa przygotowywana, razem dojdzie do ok. 150 zł Na pewno ofiara wylosowany się nie rozczaruje Edytowane 30 listopada 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 5 grudnia 20177 l wypiszcie mnie proszę budżet mi się nie dopina (kupiłem nowy tv trochę szybciej niż myślałem) i potem będę spruty chodzić jak wydam jeszcze trochę, a kupka wstydu jeszcze z zeszłego roku nie zeszła wybaczcie, następnym razem może
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Autor 2 godziny temu, Widget napisał: Dopiszcie mnie, później ogarnę listę na steamie, link w profilu ;p Dodane. I serio popracuj nad wishlist bo jak ostatnio przegladalem to niezly tam bajzel I zmien ten avatar bo ludzi odstraszysz
Opublikowano 5 grudnia 20177 l W dniu 30.11.2017 o 17:25, Rayos napisał: jak lord cebula nie chce cebulic w tym roku to ja nie mam słów czemu lord cebula ?
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 8 godzin temu, raven_raven napisał: wypiszcie mnie proszę budżet mi się nie dopina (kupiłem nowy tv trochę szybciej niż myślałem) i potem będę spruty chodzić jak wydam jeszcze trochę, a kupka wstydu jeszcze z zeszłego roku nie zeszła wybaczcie, następnym razem może Steam juz chyba realizuje krypto B)
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Proszę o dopisanie, czuję się Mikołajem w tym roku http://steamcommunity.com/profiles/76561198013316935/
Opublikowano 6 grudnia 20177 l To będzie mój pierwszy event, ale nie mogę się już doczekać by komuś podarować gierki