Opublikowano 27 grudnia 20177 l To nie babcia brała udział tylko zasponsorowała prezenty dla 6 osób. Tak wyszło. Co poradzić. Pieniążki dla wnusia poszły dalej w Polskę.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Polecam joystick z hotasem Tak się składa, że joya mam do War Thundera, więc będę miał okazję sprawdzić.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Ledwo przyjechałem do domu, a tu czekał na mnie były naczelny Dziękuję, Kymel!
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Nie, był w pierwszej dziesiątce (6 albo 8 miejsce), ale i tak lista nie do poznania mi się zmieniła
Opublikowano 27 grudnia 20177 l No Panowie sie nie zatrzymują widze, dziekuje bardzo brakowalo mi w bibliotece jakiejs bijatyki jak czasem znajomi wpadaja to mozna jakies mordobicie odpalic
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Kolejny olsdchoolowy tytulik wpada do mojej kolekcji. Szykuje się okres ogrywania retro gierek Dzięki
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor Mam wrazenie ze nikt nie wie co kupuje Czekoladzie, bo co gift to "nie wiem co to za gierka". Zaraz sie okaze ze @Dr.Czekolada tez nie wie
Opublikowano 27 grudnia 20177 l 3 minuty temu, Emtebe napisał: Kiedy końcowe, ostateczne podsumowanie? Rayos? Po zakończeniu eventu czyli po Winter Sale
Opublikowano 27 grudnia 20177 l 6 minut temu, Velius napisał: Mam wrazenie ze nikt nie wie co kupuje Czekoladzie, bo co gift to "nie wiem co to za gierka". Zaraz sie okaze ze @Dr.Czekolada tez nie wie Wiem wiem żadnych mega rakiet na liście nie mam po prostu, mój obecny rig to rzęch dlatego cieszę się z indyczków i starszych gierek.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l No pierwsza pozycja na Twojej liście to była dla mnie czarna magia O Veliusie i jego japońskich pyerdołach to już nawet nie wspomnę Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co tu sie odp.ierdala..........wołajcie księdza, mamy trupa...ku.rwa nie wiem co powiedziec nawet...nie dosc ze jestem w totalnym szoku to jeszcze wzruszony jak jakis chinski nastolatek co dostal ajfona. Musze chwile ochłonąć zanim poprawnie podziekuje, 5 minut po zobaczeniu gifta zrobiłem pod siebie i w sumie....JA PIER.RDLE DZIEKUJE Co za prezent, co za gift, co za piekny event, cudowne community, dziekuje wszystkim na liscie, bylem w tym roku niegrzeczny a Wy mi sprawiacie takie cudo...brak słów co tu sie odwala. Ide ryczeć w kiblu zeby nikt nie widzial.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l @raven_ravenbyłeś na steamie i nadal nie odebrałeś gifta? Doszło to czy mam się martwić że coś jest nie tak?
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Teraz, Velius napisał: KU.WRA CO ZA SZOK NADAL NEI MOGE OCHLONAC JEZUUUU Należy się jak chłopu ziemia. W sensie gra, nie szok. Edytowane 27 grudnia 20177 l przez ireniqs