Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Bzdurasowi raczej chodziło im dalej po epoce psx. IX? Jest solidna, niedawno pierwszy raz skonczyłem. Nie jest niczym specjalnym ale na pewno warto było zagrać. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 28 grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 grudnia 2017 (edytowane) Mi juz na Stemie brakuje tylko FF VI i FF X do pelnej kolekcji i kiedys usiade, zaloze cieple kapcie na moje stare stopy, ugotuje kakako i zaczne je przechodzic chronologicznie A Silver Case Sudy odkad zobaczylem u oFiego wyladowal u mnie na WL do kupienia kiedyś, uwielbiam takie schizowe gierki, nie wiem jakim cudem ten remaster przelecial obok mojego radaru a 25th ward mam na WL, nawet nie wiedzac ze to sequel Dla mnie FFT > FF7 > FF6 > FF8 > FFX > FF9 > FF4 > FF5 i dalej. Edytowane 28 grudnia 2017 przez Velius 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Masz plusa za FFT na odpowiednim miejscu Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Bzdurasowi raczej chodziło im dalej po epoce psx.O, totototo. Oczywiście i tak FFVIII forever, do tej pory mam oryginał z PSX na półce mimo, że samej konsoli z 10 lat już nie mam. Mój pierwszy jRPG, na zawsze w serduszku Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 O_____o jestem totalnie poskładany, nie wiem co powiedzieć. Ależ będzie smok rozgrzany po zjeździe z domu rodzinnego Dziękuję serdecznie! Magia świąt w pełni, mimo, że już po świętach 2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Wy chyba chcecie, żebym ja dzisiaj nie zasnął Rayos, żebyś Ty nie miał komornika na karku! Dziękuję serdecznie Dobrze, że nie ma mnie w Berlinie, bo by pomyśleli, że III WŚ się zaczęła na widok tych bomb z Polski 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 28 grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 grudnia 2017 A za rok co tam u Kryspina słychać? Wszystko dobrze 1 Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Rayosa? Mi się wydaje, że to będzie dom połowy ludzi tutaj Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Panowie cudowny event, ale ja oficjalnie oglaszam bankructwo, takze jesli ktos sie poczul w tym roku w jakikolwiek sposob pominiety czy nie byl zadowolony z ilosci prezentow to najszczerzej przepraszam, postaram sie w nastepnym roku byc przygotowany a nie tak jak w tym Dziekuje wszystkim za cudowne prezenty i za to ze moglem w tym uczestniczyc i dac mam nadzieje TYLEEE radosci Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 24 minuty temu, raven_raven napisał: Wy chyba chcecie, żebym ja dzisiaj nie zasnął Rayos, żebyś Ty nie miał komornika na karku! Dziękuję serdecznie Dobrze, że nie ma mnie w Berlinie, bo by pomyśleli, że III WŚ się zaczęła na widok tych bomb z Polski Komornik już jedzie do Rayosa, właśnie otrzymałem tytuł Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 W kodziku była Nex Machina Akurat jestem świeżo po nowym sezonie Twin Peaks a słyszałem że Virginia to gierka w klimatach Lyncha. Będzie grane i przezywane Nex Machina na ja (pipi)ę znowu trafiłeś dawno nie grałem w nic od twórców resogun za którym przepadam, nawet oglądałem dzisiaj filmik df po którym mam jeszcze większą ochotę na gierkę. Najlepsze prezenty urodzinowe ever, dziękuje za życzenia i gry 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 tak sobie przed snem myślę, że fajnie by było mieć splatoonowe joy-cony... może mi się przyśnią? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 1 godzinę temu, Rayos napisał: WYBROŃ MNIE Przykro, wierzyciel już złożył skargę na przewlekłość postępowania Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Takie bomby dziś, że chyba jest lepiej niż w same święta Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Gifcik z rana jak śmietana przez Emtebe ubijana Dziękuję, platformer jak ta lala! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 7 godzin temu, Starh napisał: Przykro, wierzyciel już złożył skargę na przewlekłość postępowania to kiedy mnie wezmą? Cytuj
Dante 431 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 8 godzin temu, Rayos napisał: tak sobie przed snem myślę, że fajnie by było mieć splatoonowe joy-cony... może mi się przyśnią? Tia a ja patrzyłem na tego pro pada z Xenoblade Chronicles 2 z pożądaniem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Kupiłem dzisiaj ostatnie prezenty. Obdarowałem wszystkich co brali udział w zabawie (poza jedną osobą bo mnie do znajomych nie oddała na steam) i kilka osób które w zabawie nie uczestniczyło. Dobrze czas o podsumowanie ode mnie. Cały pomysł na mikołaja z forumkiem to był strzał w dziesiątkę. Dziękuję pomysłodawcom. Rok temu byłem nie przygotowany i nie każdego udało mi się obdarować. W tym roku mimo budżetu napiętego starałem się zadowolić każdego jakimś skromny podarunkiem. Niektórzy dostali coś droższego niektórzy coś tańszego ale starałem się dawać zawsze grę którą sam ograłem, którą mogę polecić lub którą sam chciałbym dostać Nigdy dawanie prezentów nie sprawiało mi takiej frajdy jak tutaj. W pewnym momencie budżet przekroczyłem jak pewnie każdy tutaj ale kupowałem dalej. Postanowiłem już że spellforce 3 czy football manager 2018 poczekają do marca. Obecnie budżet growy wydałem na kilka miesięcy do przodu. Było warto. Cieszę się z każdego prezentu który dałem. Za rok postaram się po doświadczeniach z tego roku wcześniej odkładać na zakupy. Mam nadzieję że skromne prezenty ode mnie się podobały. Dziękuję wszystkim którzy mnie obdarowali. Wszystkie prezenty trafione mam szczególnie jrpg'owego grania na miesiące. Nie wiem czy wszystkie jrpg przejdę do grudnia za rok ale się postaram Święta z powodu różnych zawirowań w większości spędziłem sam w domu. Prezentów żadnych pod choinką nie miałem i to wy i prezenty od was to było to światełko w tunelu Dziękuję . Dziękuję za naprawdę magiczne święta i polecam się za rok Szczęśliwego Nowego Roku z forumkiem! 4 2 Cytuj
WolfVeto 154 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Prey poszedł, Torment.... Ale się dzieje Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 grudnia 2017 Jeszcze nowy rok przed nami, za szybko sie wystrzelaliscie Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Raven... Co... Ty... odyaniezrobiłeś Jestem poruszony, wzruszony i wszystkie odmiany tychże feelsów teraz przeze mnie przepływają, mieszają się i robią mi w głowie sieczkę, mam rozwalony mózg na wszystkie strony świata, COOOOOO 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi