blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 6 minut temu, Velius napisał: Jeszcze nowy rok przed nami, za szybko sie wystrzelaliscie Wiesz miałem jeden dziennie dawać ale jakoś szybko to się zmienilo w 3-4 dziennie:D co zrobić? Grunt że każdy coś dostał 1 Cytuj
WolfVeto 154 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Jak na to patrzę to przychodzi mi na myśl jedno KOCHAĆ WSZYSTKICH, NIKOGO (pipi) NIE OSZCZĘDZAĆ! Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Ehh. Spędzam sobie cudowne święta na Steam grając w Company of Heroes 2 aż tu nagle jednego dnia pisze do mnie @Velius-CZY ODEBRAŁEM GIFT?. Myślę o co chodzi. Patrzę, a tu komunikat na Steam, że dostałem prezent. Ten chory człowiek kupił mi dwie gry, jedną z mojej whishlisty + dał w gifcie drugą(Walking Dead + Splatter). Dziękuję jeszcze raz Mikołaju :* 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 4 minuty temu, S(pipi)ix napisał: Ehh. Spędzam sobie cudowne święta na Steam grając w Company of Heroes 2 aż tu nagle jednego dnia pisze do mnie @Velius-CZY ODEBRAŁEM GIFT?. Myślę o co chodzi. Patrzę, a tu komunikat na Steam, że dostałem prezent. Ten chory człowiek kupił mi dwie gry, jedną z mojej whishlisty + dał w gifcie drugą(Walking Dead + Splatter). Dziękuję jeszcze raz Mikołaju :* Ile można prosić o screeny anyway, spokojnie sobie liczę dane z poniedziałku i wtorku, zadowolny z kończenia liczenia ogarniam, że nie zgadza mi się suma na liście kto komu z listą ogólną gierek i godzinę szukałem czego mi brakowało A TO WSZYSTKO PRZEZ TE WASZE NIE ROBIENIE SCREENOW (bo w koncu dodaje tez gierki o ktorych tylko pisaliscie, ale przez to wiecej pomylek mi sie zdarza ) anyway, stan po wtorku 26.12.2017 w poniedziałek słabiutko Panie i Panowie, ino19 gierek wpadło, a we wtorek 33 ale trzeba pamiętać co się działo wczoraj i przedwczoraj Also, najczęsciej kupowaną grą po wtorku jest Salt and Sanctuary i prysznic ze starym po 7 kopii, tuż za nimi Genital Jousting i Cuphead (po 6 kopii) W dniu 27.12.2017 o 12:56, Krzysztof Tomczak napisał: Ja dopiero dzisiaj moge, bo wczoraj wrocilem od rodzinki i nie mialem dojscia do laptoka czy kompa a od razu z pociagu szedlem do pracy ale juz uzupelniam wszystkie gifty jakie wpadly! Przepraszam Panowie, nie mialem innej opcji zrobic tego wczesniej - ale zarazem dziekuje za swietny event ( ktory sie jeszcze nie skonczyl, uwazajcie na swoje inventory na steam! ) bo naprawde pokazujecie ze ludzie jednak maja dobre serce i mozna w dzisiejszych czasach liczyc na bezinteresowne szczescie ktorym jest dawanie sobie prezentow Dzieki jeszcze raz! PS. Ukryty kod to FFX/X-2 DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNA PROŚBA O PNOWNE WRZUCENIE SCREENÓW KRZYSIU!!!!!! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 ojapie ojapie ojapie ... Takie rzeczy po odpaleniu laptoka Blanti jesteś prawdziwym mikołajem 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 W dniu 27.12.2017 o 23:30, Krzysztof Tomczak napisał: Oj misiek misiek, dlugo wyczekiwana gierka w sumie! Salt & Sanctuary a potem Old blood napewno! PS. Jeszcze jedna gierka i peknie 600 gier na steam i tu też, KRZYSIIUUUUU WEŹ TO WRZUCAJ JAK CZŁOWIEK Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 @Rayos nie wiem jakie gry dostał Krzysztof ale na pewno na sxreenach były koleżanki z messangera 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Najlepsza część, WIEM BO MAM Damn, dalej ze mnie te Fajnale nie zeszły, prawie się popłakałem przed monitorem 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 @Krzysztof Tomczak BŁAGAM, ZAKTUALIZUJ TE SCREENY chyba, że ktoś wie co dostał? anyway, stan na DZIEŃ DZISIEJSZY, tj. wszystkie spisane gierki do 28.12.2017 do 24:00 Brakuje tych kilku gier od Krzysia. PRZEBILIŚCIE DZIESIĘĆ TYSIĘCY ZŁOTYCH przecież to czysta abstrakcja wczoraj poleciało 46 gier, w środę 32 (+ te od Krzy(pipi)a, które trzeba dopisać) 4 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 2 minuty temu, Rayos napisał: @Krzysztof Tomczak BŁAGAM, ZAKTUALIZUJ TE SCREENY chyba, że ktoś wie co dostał? Na Tapie mi wyświetla te screeny: Sniper Elite 3, Ori and The Blind Forest Definitive, Starbound, Owlboy, Nation Red, Genital Jousting, Jade Empire Special Edition, i w jednym screenie był kod na FFX/X-2 HD. Tam gdzie pisał o S&S i Wolfensteinie był tylko screen z Wolfenstein: The Old Blood 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 2 minuty temu, Bzduras napisał: Na Tapie mi wyświetla te screeny: Sniper Elite 3, Ori and The Blind Forest Definitive, Starbound, Owlboy, Nation Red, Genital Jousting, Jade Empire Special Edition, i w jednym screenie był kod na FFX/X-2 HD. Tam gdzie pisał o S&S i Wolfensteinie był tylko screen z Wolfenstein: The Old Blood a co od kogo? Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 SE3 - Rayos Ori - pawelgr5 Starbound - kes Owlboy - Velius Nation Red - Dante (+ kod) Genital Jousting - no bez zaskoczeń, Kymel ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jade Empire - blantman Wolfenstein - UberAdi Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 From Kryspin with love ;* "Rayos... do you think love can bloom on a battlefield?" Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 A wiesz co to za kod z tym nation red dostal? Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Tak, pisałem w poście wyżej - FFX/X-2 HD. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 a, dobra, wiem ,ff Dobra, to na stan 14:43 dnia 29.12.2017 (czyli na teraz), razem ze zaktualizowanymi gierkami od Krzysztofa mamy: Kolejna aktualizacja już będzie 4 stycznia, żeby Was nie zamęczać statystykami 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 3 godziny temu, Rayos napisał: Ile można prosić o screeny Nie wiedziałem, przepraszam Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 grudnia 2017 4 godziny temu, S(pipi)ix napisał: Ehh. Spędzam sobie cudowne święta na Steam grając w Company of Heroes 2 aż tu nagle jednego dnia pisze do mnie @Velius-CZY ODEBRAŁEM GIFT?. Myślę o co chodzi. Patrzę, a tu komunikat na Steam, że dostałem prezent. Ten chory człowiek kupił mi dwie gry, jedną z mojej whishlisty + dał w gifcie drugą(Walking Dead + Splatter). Dziękuję jeszcze raz Mikołaju :* Alez prosze Cie bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi