Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Wspaniałe uczucie. :banderas: Ja w tamtym roku nie brałem udziału ale i tak zacząłem sypać prezentami na lewo i prawo, a później ja sam zostałem zasypany. :obama: W tym momencie planuję troszkę mniej dać (w ilości), ale konkretniej. Oczywiście mówię o "wybrańcu".

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 75,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Ja również pierwszy raz w forumkowych mikołajkach biorę udział, ale mam nadzieję, że mój "wybraniec" się nie zawiedzie ;) Uporządkowałem wishlistę na zasadzie "jedna droższa - jedna tańsza" i tak przez pierwsze 20 pozycji - zbyt dużo tego jest, żeby układać wszystko według jakiegoś sensownego kryterium.

Opublikowano

Nie da rady się zawieźć. Wszystko cieszy jak się dostaje. U mnie whislista jest w miarę ok. Top 20 to raczej konkrety, ale będę zadowolony z każdej w tym skromnym top 82 :pawel:

Opublikowano
52 minuty temu, ireniqs napisał:

Nie da rady się zawieźć

Zawieść* I chyba masz rację, chociaż bardziej chcę coś dać od siebie forumkowi. Duch świąt się odzywa!

Opublikowano

Zawieść. Zawieść. Korekta w telefonie myśli co innego. :[

Opublikowano
  • Autor

Podniecacie sie jakby do mikołajów były z 2 tygodnie albo cos.

O żesz Ty :obama: Za mniej niz 2 tygodnie zamykamy zapisy, do tego czasu wszyscy powinni posegregowac swoja wishlist, przemyslec priorytety i namówic rodzine na pieczenie pierniczków dla wiekszej wczuwy.

Opublikowano

TO JUŻ ZA DWA TYGODNIE? :O 

ale ja i tak nie biore udzialu, :yao: ale excel i kajecik przygotowane, bede notowal ostro

Opublikowano
Godzinę temu, Velius napisał:

Podniecacie sie jakby do mikołajów były z 2 tygodnie albo cos.

Jest jak mówisz! Nigdy nie brałem udziału nawet w mikołajkach klasowych (taka aspołeczna fryta ze mnie była), czas na zmiany.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Kymel napisał:

Prezes, dopisz też mnie :)

Oho widze ze ktoś zmienil zdanie :reggie:

Opublikowano

Kymel dołącza do akcji, wszyscy dostaną symulator prysznica z tatą?:xboss:

Opublikowano

Hoho widzę że ktoś tu zabrał się za życzenia :obama:

RYulnuj.jpg

:mog:

Opublikowano

:dunno: u mnie wyświetla normalnie.

Opublikowano

Potwierdzam, dzisiaj ukladalem wishliste - wcześniej w ogóle z niej nie korzystałem ;)

Opublikowano

Macie jakies ciekawe propozycje co do tych dwóch najniższych cenowo progów? Totalnie się nie orientuję w indorach za grosze. 

Edytowane przez alienator

Opublikowano
  • Autor

Jak progi sie załapia PO obnizce to chyba nie bedzie problemu :sir:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

@kultywator smieszne bo mialem Cie dzis wywolac ze masz bajzel. No wez chociaz na top 5 wrzuc jakies gierki w które bys chcial zagrac :reggie:

Opublikowano

Babranie się z tą wishlistą to koszmar. Chciałem racjonalnie poukładać według tego jak bardzo chce w daną rzecz zagrać ale już po dwóch minutach się pogubiłem i nie wiedziałem czy fajniej byłoby katować w tytuł X czy Y. Będę musiał jeszcze nad tym posiedzieć.