Bzduras 12 450 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Kymel z przyczajki atakuje - niby chce tylko statystyki podbić, ale ja wiem, że chodzi mu o wspólne macanie moszny Dzięki, zmacamy coś, wierzę! I od razu karny dla Widżeta - dlaczego zmieniłeś avatar? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Kolejna bomba właśnie poleciała w moim kierunku. Te święta są cudowne. Dziękuję, Frantik! Edytowane 29 grudnia 2017 przez raven_raven 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 To gramy w benisy? Zmieniłem avatar i się gifty posypały Cytuj
Stona 569 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Pan Frantik podarował mi Procesorki z PS2 w kwadraciku, dziękuję 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Hexcells wszystkie trzy polecam bardzo, dostałem w zeszłym roku, super wariacja na temat sapera! Squarecells też spoko, taki picross Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Wiedziałem że czegoś mi brakowało w życiu. Po Shower with your dad w tym roku króluje Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Poszły ode mnie jeszcze drobne upominki, dzięki wydrapanym zaskórniakom. Tym niemniej już ostatecznie kończę swój udział w tegorocznych mikołajkach - raz jeszcze dziękuję po stokroć za wszystkie prezenty i miłe słowa, a także życzę dalszych mocnych wrażeń tym, którzy tu jeszcze nie zbankrutowali A i oczywiście postronnym obserwatorom, w tym także i mi, niech nadal serca rosną od samego przeglądania tego tematu. Event jedyny taki w skali internetów. Coś pięknego. Edytowane 29 grudnia 2017 przez Frantik 1 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Gra o parówkach i pistoletach, dziękuję Wam bardzo :))))) Edytowane 29 grudnia 2017 przez Stona Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 grudnia 2017 6 minut temu, Frantik napisał: Poszły ode mnie jeszcze drobne upominki, dzięki wydrapanym zaskórniakom. Tym niemniej już ostatecznie kończę swój udział w tegorocznych mikołajkach - raz jeszcze dziękuję po stokroć za wszystkie prezenty i miłe słowa, a także życzę dalszych mocnych wrażeń tym, którzy tu jeszcze nie zbankrutowali A i oczywiście postronnym obserwatorom, w tym także i mi, niech nadal serca rosną od samego przeglądania tego tematu. Event jedyny taki w skali internetów. Coś pięknego. Na to czekałem 1 Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) No, co racja to racja. Nie mam już jak odbić Niespodziewany Hollow Knight niezmiennie mnie uradował, za co oczywiście bardzo dziękuję Veliusowi, a @Stona obdarował mnie legendarnym Another World - w końcu będzie okazja zagrać Edytowane 29 grudnia 2017 przez Frantik 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 4 godziny temu, raven_raven napisał: Kolejna bomba właśnie poleciała w moim kierunku. Te święta są cudowne. Dziękuję, Frantik! Zacytuje siebie z giftu planescape dla ciebie. Młody jesteś i pewnie nie znasz a to jeden z top 5 rpg wszech czasów. W sumie zazdro bo ja grałem w gównianą zabugowanai wersje premierową gry przez którą troika została zamknięta. Teraz z nodami i patchami społeczności to diament wszech generacji. Naprawdę gorąco zachęcam do ogrania. Kurde chyba sam wrócę do niej mam na steam od dawna:D Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 grudnia 2017 To jest RPG? To sobie dodam do WL na nastepna edycja, nie jestem taki młody a nie ograłem Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Dziękuję Frantik! Racja, klimat Pathologic jest miażdzący, koniecznie trzeba to ograć Masz rację Tomzacz, powinienem mieć to już od dawna. To co? Ustawka na jakieś większe forumowe stykanie się końcówami? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Velius napisał: To jest RPG? To sobie dodam do WL na nastepna edycja, nie jestem taki młody a nie ograłem To jest jeden z lepszych rpg. Samo wybranie jakim będziemy wampirem ma o wiele większe konsekwencje niż jakikolwiek wybór w innej grze. Gra to perełka. RPG w naszych czasach, można należeć to którejś z wampirzych rodzin, questy to coś wspaniałego nawet poboczne - do teraz mam ciary jak myślę o zadaniu w pewnym nawiedzonym domu. Klimat, Fabuła i Dialogi - te 3 rzeczy to najwyższy poziom komputerowego rpg. Edytowane 29 grudnia 2017 przez blantman 2 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 grudnia 2017 I teraz mi o tym mówisz? Skad brac czas na te wszystkie perełki. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Godzinę temu, Velius napisał: I teraz mi o tym mówisz? Skad brac czas na te wszystkie perełki. sam mam ten problem dostałem tyle za(pipi)istych gierek mam 100 dylematów Który hack and slash ograć wpierw path of exile (które ma na dysku ale nie ruszone) czy grim dawn czy book of demons? czy zagrać w strategie homeworld deserts of kharak czy shrouded isle czy wahammer dawn of war 3 zagrać w indyczka last day of june czy reigns her majesty czy renowed explorers, czy west of loathing czy bet cop zagrać w przygodówke saniarium czy dreamfall chapers (mam na xbox rozpoczęte) czy ograć planet coaste czy kingom and castle może zagłebić się w któreś final fantasy (VI, VIII, IX) czy olać to wszystko i ponownie ograć planescape tourment graś w shadow of war czy lepiej the sourge lub wizualną nowelke higurashi? wybory wybory Tak dużo gier a tak mało czasu Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 grudnia 2017 Steam nakłada blokade jak sie zbyt czesto kupi cos Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 @Velius Bardzo Ci dziękuję za ten prezent przyjacielu. To była jedna pozytywna rzecz jaka mi się przytrafiła tej nocy, a była ona naprawdę wyjątkowo nieprzyjemna.. Oby zawarte życzenia się spełnily, człowiekowi lepiej się od razu robi kiedy widzi takie słowa. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 grudnia 2017 Spoko nie ma to jak doładowac sobie portfel zeby kupic kilka tytułów przed koncem sale i uznac ze i tak mam grania na miesiace, a gierka która chcialem kupic nie jest nawet w promocji wiec mam czas - to wole porobic prezenty. W kieszeni pusto, troche kac moralny, ale co tam, raz sie zyje nie? Szukajcie mnie w schronieniu dla bezdomnych 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 A ten dalej szaleje, zdrowy wariat z Ciebie. Dziękuję! Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Velius, świrze - teraz to chyba nawet na karton nie będzie Cię stać, co? Dziękuję pięknie, ograć klasyka w nowych szatach zawsze mam ochotę 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Ależ się znowu posypało. Piękne dzięki dla Stonki za: Tak to jest ten sztos z Dreamcasta Velius też próbował ale odrobinę się spóźnił . Na deser dostałem: Co tu sie znowu wczoraj stało Normalnie brak słów Panowie!! Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 grudnia 2017 Ireeeeek mordo Dziekuje, alez zaskoczenie, bedzie plakane, dziekuje Ci pieknie. p.s. I kto to mówi Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Wyskrobałem drobniaki z pod szafki. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) Jeszcze wpadlo cos od @Emtebe, jakies puzzle chyba czy cos. Dziekuje Chłopak wspiera Polska branże. Edytowane 30 grudnia 2017 przez Velius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi