Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze co zrobilo sie w temacie? Zatrzymalo? Czy Ciebie Veliusie najdrozszy pogrzalo juz calkiem do konca? Co on mi zrobil teraz, czlowiek wstaje o 13 po ciezkiej imprezie i ma isc na 14 do pracy a tu takie bomby TAKIE BOMBY ze az musialem usiasc zamiast sie szykowac do robo... Masakra :o Kocham Ciebie i Kocham Was Panowie :obama::obama:

26135354_1593779547334991_1263909770_n.p

A w kodzie...

26238504_1593780670668212_1160431154_o.p

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Stonki wlazły mi na pole :obama:

gXKijUu.png

O JEZU :banderas::banderas::banderas: Alez dostalem wspaniale Pyry, visual novel z gameplayem o tematyce sportowej, alez bedzie grane. DZIEKUJE @Stona , ależ bedzie grania w roku pańskim 2018.

Da+happiest+dis+da+happiest+nigga+i+ever

Edytowane przez Velius
  • Plusik 4
Gość Orzeszek
Opublikowano

srry za post pod postem, ale ta lisa to genialna gra, jak ktoś szuka czarnego humoru i depresji to tu jest. Opis gry że to rujnujące zycie doświadczenie obecne od pierwszej minuty XD

Opublikowano

gifty_10.png
zE9K3.gif

Nie byłem w domu jak przyszedł gift, ojciec wtedy siedział na kompie i jak wróciłem to pytał co to za penisy którymi się bawimy :yao:

Za(pipi)isty kamuflaż :dynia:

Jutro idę obrabować bank, żeby oddać rykoszetem ;p

Lisa to za(pipi)ista gra, ale arcytrudna. Kładziesz się spać, żeby wyleczyć się i jest ileś tam procent szansy, że porwą i zabiją Ci kogoś z drużyny. Ale humor jest bezcenny. 

A w ogóle to Velius to jakiś czarnoksiężnik, złoto w domu tworzy z niczego :mog:

• Haha 2
Opublikowano

Jeśli jescze nie dostaliście zawału to polecam spojrzeć w zakładkę jak zdobyć karty przy próbie wytworzenia karty zimowej wyprzedaży. Zawał gwarantowany xd