Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Eh no i wystrzelałem się w końcu. Nie wiem czy udami się cos jutro kupić bo już teraz jestem mocno w dupie finansowo :(

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Ale za to masz ołtarz w moim pokoju, zastanawiam się też nad uruchomieniem kościoła pod wezwaniem Kruka :)

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Ale za to masz ołtarz w moim pokoju, zastanawiam się też nad uruchomieniem kościoła pod wezwaniem Kruka :)

Jak chcasz zostać wyznawcą kruka tutaj masz darmowe porady 

krucze-pierscienie-tom-1-dziecko-odyna-b

Polecam bardzo dobra książka i wszystko obraca się w okół czczenia kruka :D (ołtarze, obrzędy, święta etc) 

Opublikowano

@blantman jak znajdę czas na coś innego niż gierki że Steama w tym roku to przyjrzę się bliżej na pewno :)

Opublikowano

@Bzduras przepraszam, oczywiście! Dostałem w podróży (ciągle w rozjazdach jestem) i jak wróciłem do domu, uruchomiłem napoje procentowe to zapomniałem przysiąść do komputera i wrzucić screenshota. Już nadrabiam!

2qcdzcm.png

30sf2v9.png

Dwie takie bomby na nowy rok, jestem zachwycony i wzruszony :wub: 

Dziękuję Panowie!

Opublikowano

Zaczynam wieczorne zamulanie przed kompem, szedłem akurat po browca, wracam, a tu:

zpPNdb7.jpg

Kruk podrzucił i mi bombę powyższej postaci. :obama:

No nie mam słów, nie wiem jak dziękować. Sam już nie mam środków by się rewanżować, pozostaje mi chyba jedynie wychylić toast za zdrowie dobrodzieja, a także wszystkich się tu udzielających. :drinks:
I ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego w A.D. 2018, @raven_raven!

Opublikowano

Fajerwerki wystrzelone :usmiech:

@Gumiś_JaGoDa wysłałem Ci zapro na Stemie, zaakceptuj proszę :cool: 

Myślę, że wraz z tym co się tutaj pokaże w najbliższym czasie to chyba by było na tyle. Mam nadzieję, że nie pominąłem nikogo i nikt nie czuje się pominięty. Nie sprawdzam nawet w tym podsumowaniu ile poszło :rotfl: 

Opublikowano
  • Autor

Mi tez wyslij zaproszenie berlinski szejku :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Czapki z głów! Niektórzy powinni zająć się filantropią na poważnie. Pieknie! :)

Opublikowano

Panie Krystianie, jest bardzo dobry powód dlaczego nie biorę udziału w tej świątecznej i szlachetnej inicjatywie. Moja lista życzeń, nie zawiera tanich gier i nigdy nie chciałem żeby ktokolwiek, musiał się martwić o swój portfel. Jednakże widzę że dla kolegi to nie problem <3 

Dziękuję niezmiernie. Będzie ogrywane!

https://imgur.com/a/IyAt5

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Kruku jak ora, normalnie lepszy od rolnika :obama:

Opublikowano

h5wjqTC.png

Okej bo te forum mnie dobija. Dziekuje niezmiernie panie Krystianie <3 Bedzie ogrywane.

Nie biore nigdy udzialu, bo mam słabą liste życzeń z drogimi grami, a nie chcę żeby ktokolwiek musiał sie martwic o swój portfel.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
  • Autor

giphy.gifgiphy.gifgiphy.gif

Kruk jak bombarduje :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie wierzę, że to się dzieje naprawdę... Taki sztos. Uff masakra. Jestem mega zadowolony, dziękuję!

eUYPg3S.png

Za każdym razem jak będę odpalał grę, którą dostałem, w myśli będę miał to piękne wydarzenie. Z przyjemnością wypiję dzisiaj Twoje zdrowie Kruku, a także zdrowie pozostałych userów z forum. Po takim czymś 2018 rok nie może być kiepski :)

P.S jak się (pipi)a oznacza w postach użytkowników? 

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

Do wszystkich, którzy dostali Wampiry: przed rozpoczęciem gry ściągnijcie sobie tego patcha dla wersji anglojęzycznej, wyłączcie antywirusa przed jego instalacją (bo popsuje coś tam i wuj strzeli bombki, choinki nie będzie). Podczas instalacji warto zaznaczyć opcję Patch Plus. Bez tego pliku gra po prostu się wykopie na starcie i tyle z grania ;)

http://www.patches-scrolls.de/patch/4647/7/74622