Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, wyszedłem na dwór. Zobaczyłem szczęśliwych ludzi, mnóstwo fajerwerków. Poczułem ulubiony zapach trawki, to będzie dobry rok. Miło mi do was dołączyć :) 
Szczęśliwego 2018. Jesteśmy niesamowici, każdy z osobna i razem, jako grupa :) 

Opublikowano (edytowane)

200.gif#101-grid3

hCshHfZ.png

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

giphy.gif

@UberAdi :obama:  NIE, ja nie wiem co powiedziec, Ty wariacie, świrze, dobry świety człowieku, ojciec mateusz przy Tobie to kryminalista i bandzior :fsg:

DZIEKUJE, ja juz w innym wymiarze chyba jestem, znudzony siadłem na chwile na kompa, wiedzac ze wszyscy wszedzie do okoła piją, bawia sie, a ja dopiero położylem dziecko spac i sam ide zaraz w kime bo w telewizji disco polo, a tu taka BOMBA PETARDA PREDATOR :banderas:

W ogole dzisiejszy dzien dla mnie to istna MASAKRA, najpierw @Krzysztof Tomczak dokonał spustoszenia z samego rana, potem @Widget i @WolfVeto dorzucili kolejne mega bomby, @kultywator z zaskoczenia dokonał penetracji a Adi zadał ostateczny cios, nie ma mnie, leże i płacze ze szczescia i wzruszenia, jesteście wszyscy mega świry, mam nadzieje ze to koniec bo moge nie przeżyc tego eventu :obama:

Taki był dzis dzień

giphy.gif

Edytowane przez Velius
  • Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano

Sylwester był u mnie tak sztywny, że dopiero ten temat pomógł mi go jakoś rozruszać - przejrzałem te wszystkie bomby od Day One eventu popijając samotnie nalewkę od rodziców mojej partnerki (czaicie, noc sylwestrowa, a towarzystwo nie chce pić?). Gdyby nie forumek i Mikołajki to pier.dolnąłbym kopytami, a tak uśmiechałem się sam do siebie ze szklanką procentów w ręku ;) I teraz jeszcze atomówki poszły, BRAK MI NA WAS SŁÓW, WARIATY

Opublikowano

@VeliusCieszę się bardzo Twoim szczęściem. Od razu micha się cieszy z samego rana po przeczytaniu Twojego posta. Należało Ci się oberwać takimi bombami. W końcu jesteś największy zdrowy wariat z nas wszystkich (może tego nie zauważyłeś ze swojej perspektywy). Prawdziwy Ojciec Zdrowy Wariat tego tematu. Bez Ciebie nie byłoby tak samo. :beksa::lapka: