Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej.

• Plusik 3
Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej.

Tyle lat na Steamie, tyle juz mikolajek i ukladania wishlist i nawet nie wiedzialem ze tak mozna :sapek:

Opublikowano
23 godziny temu, raven_raven napisał:

Gdzie Ty byłeś całe moje życie, tyle czasu na marne.

Opublikowano (edytowane)

Z uwagi na zbliżające się nie planowane wcześniej wydatki muszę się wypisać z mikołajkowej imprezy. Życzę wszystkim udanych łowów i Wesołych Świąt. :lapka:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

To wypisywanie się osób jest coraz bardziej niepokojące :/

Ale i tak bierze udział już więcej osób niż w poprzednim roku, więc teoretycznie jest lepiej. Zobaczymy jak wyjdzie przy rozdawaniu prezentów :) 

Opublikowano

Do startu to z 8 dni, prezenty kupujemy od 23 jezeli sale wystartuje 22 ze wzgledu na to ze ceny dluzej "wskakuja" w promocje w złotówkach niz kiedys a nie chcemy zeby ktos wydal kase na gierke, która za kilka godzin bedzie miala wieksza znizke bo system mial maly błąd, wiec lepiej wyczekac. Sobota od 8 rano to chyba idealna pora na start, oczywiscie prezent mozna kupic podczas trwania wyprzedazy, ale wiadomo ze najlepiej przed wigilia.

Opublikowano

Uwaga, ja w okresie świątecznym 22-27 będę BEZ dostępu do internetu, kompa i w ogóle degrengolada, więc za opóźnienia w zliczaniu co kto komu gdzie i ile z góry przepraszam.