Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 75,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

Jeśli chodzi o wishlistę to pamiętajcie, że można kliknąć na numerek koło danego tytułu i wpisać jego docelowe miejsce zamiast przesuwać myszką ;). Po wszystkim jeszcze kliknąć "zapisz". Ja kiedyś przesuwałem kupę czasu zanim się skapnąłem, że można dużo prościej.

Tyle lat na Steamie, tyle juz mikolajek i ukladania wishlist i nawet nie wiedzialem ze tak mozna :sapek:

Opublikowano

Ja wiedziałem ale zupełnie o tym zapomniałem. :yao:

Opublikowano
14 godzin temu, Velius napisał:

@kultywator smieszne bo mialem Cie dzis wywolac ze masz bajzel. No wez chociaz na top 5 wrzuc jakies gierki w które bys chcial zagrac :reggie:

Ok. Done.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, kultywator napisał:

Ok. Done.

Specjalnie dales gierki które nie maja ceny i których nie da sie kupic na pierwsze 4 pozycje? :yao:

Opublikowano

Kultywator był niegrzeczny w tym roku zamiast prezentu będzie rózga :pawel:

Opublikowano
23 godziny temu, raven_raven napisał:

Gdzie Ty byłeś całe moje życie, tyle czasu na marne.

Opublikowano

Aż głupio napisać, że sposób z przeciąganiem tytułów myszkiem odkryłem jako drugi po wpisywaniu numerów... :dafuq:

Opublikowano

Nie miałem w ogóle o tym pojęcia. Dopiero jak w tym temacie ludzie zaczęli pisać, że muszą uporządkować wishlistę, to sam zacząłem :shieeet:

Opublikowano

Ja i tak wolę przesuwać :notbad:

Opublikowano

Z uwagi na zbliżające się nie planowane wcześniej wydatki muszę się wypisać z mikołajkowej imprezy. Życzę wszystkim udanych łowów i Wesołych Świąt. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To wypisywanie się osób jest coraz bardziej niepokojące :/

Ale i tak bierze udział już więcej osób niż w poprzednim roku, więc teoretycznie jest lepiej. Zobaczymy jak wyjdzie przy rozdawaniu prezentów :) 

Opublikowano

Dwa dni do końca zapisów i tydzień do startu imprezy :fsg:

Opublikowano
  • Autor

Do startu to z 8 dni, prezenty kupujemy od 23 jezeli sale wystartuje 22 ze wzgledu na to ze ceny dluzej "wskakuja" w promocje w złotówkach niz kiedys a nie chcemy zeby ktos wydal kase na gierke, która za kilka godzin bedzie miala wieksza znizke bo system mial maly błąd, wiec lepiej wyczekac. Sobota od 8 rano to chyba idealna pora na start, oczywiscie prezent mozna kupic podczas trwania wyprzedazy, ale wiadomo ze najlepiej przed wigilia.

Opublikowano

Uwaga, ja w okresie świątecznym 22-27 będę BEZ dostępu do internetu, kompa i w ogóle degrengolada, więc za opóźnienia w zliczaniu co kto komu gdzie i ile z góry przepraszam.

Opublikowano
  • Autor

Jutro zamykamy zapisy, wiec to ostatni dzwonek zeby sie załapać.