Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

5ADJgTE.png

:dafuq::dafuq::dafuq:

20 minut sie gapiłem na monit, że dostałem prezent. Sądziłem ze to już koniec bo i tak dostałem poprostu FURE gierek, a tu nie dość ze Rayos mnie zaskoczył to jescze CZYM :obama: Widzicie to co ja?! Co za sztosiwo dostałem. Nie wiem czy sie cieszyc, czy martwic o Rayosa, moze trzeba zagadac tam do kogos bliskiego zeby mu odciał do 4 stycznia godziny 19:00 internet xD

JEZUUUU dziekuje @Rayos obesrałem sie, alez bedzie w tym roku grane w YS, cała serie stukne i nareszcie zakoncze ten rozdzial w moim zyciu :banderas: Co za zayebiste community, zayebisty event, zayebiscie ludzie, zayebista dobroć siedząca głęboko w was, dostałem tyle pieknych giftów, przezylem tyle wspanialych chwil odkad zaczely sie swieta i nie mówie tutaj o frajdzie płynacej z dostawania gierek (a mam sie z czego cieszyc bo dostalem DUZO WSPANIALYCH GIER, az do teraz nie moge uwierzyc) ale z frajdy DAWANIA. No w tym roku szaleństwo totalne jakies, za rok sie przygotuje lepiej i takie bomby bede sadzil ze bedziecie sie pod tapczany chować, bombardowanie bedzie srogie :banderas:

p.s. Jak zobaczycie smutnego chłopaka stojącego koło wózków pod Krakowskimi marketami to sypnijcie mu troche grosza, pewnie nie ma co jeść bo rozdał wszystko na gierki dla e-kolegów.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Strach się budzić, od rana jakieś atomówki latają :dynia:

Opublikowano

Stacja 10

Portfel Kryspina upada po raz 3

Opublikowano

Dobra to od teraz cisza nocna i pewne osoby (wiadomo kto) mają zakaz rozdawania giftów. Taka interwencja dla waszego dobra. Bo to chyba już jakaś forma uzależnienia od dzielenia się dobrem i szczęściem. 

Opublikowano

Ostał mi się jeden zaległy prezent jeszcze z zeszłego roku od tomazcz. Wielkie dzięki :banderas: 

THE FLAME IN THE FLOOD @Rayos

Nie zrobiłem zdjęcia bo byłem pjany :dunno:

Opublikowano

ok, a masz konkretna date? bo jak nie to dopisze na dzis 

Opublikowano

@kes zawsze możesz sprawdzić maila i dorzucić screena, powinieneś mieć wiadomość w skrzynce o otrzymaniu gifta ;)

Opublikowano

Wysłany w sylwestra odebrany pierwszego dnia nowego roku :lapka: 

@Bzduras to był kodzik

Opublikowano

Rayos, podaj jakiś KRS fundacji, która Cię wspiera... Przekażę 1% podatku, będziesz miał na chleb i wodę :-)

Opublikowano

nwzrzp.png

jaka bomba na koniec :obama: 

giphy.gif

@kes DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ

No diablopodobne klimaty to zdecydowanie moja bajka, całe święta mówiłem sobie, że pogram w coś porządnego a kończyło się na klikaniu w Grim Dawn i Torchlighta jak miałem już chwilę, żeby pograć na PC w normalnych warunkach. Dzisiaj będzie odwrotnie jak wczoraj, dzisiaj będzie dobry dzień :usmiech:.

Opublikowano
  • Autor

giphy.gif

Piekny strzał, chcialem to krukowi kupic z calego serca no ale nie mam, dobrze ze ktos zalatwil sprawe za mnie :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

jaka bomba na koniec

jaki koniec? :yakubu: 

Opublikowano

Serio, Rayos - kup sobie jakieś jedzenie i wyjdź z długów :frog:

Opublikowano

ej bo mi się teraz przykro robi, czuję, że robię coś źle i że wszyscy są na mnie wkur.wieni :frog: 

Opublikowano

Gadaj z typem ;) Dziękuję znowu, ale FFVI to szanuj, bo napiszę coś o Mario i zniczu!

49519948dd7ebfb8579ae4a2d51fa999.jpg

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

O Mario? Hmm... a no tak, ten konkurs :kaz: 

Opublikowano

Wystarczy, dziękuję - naprawdę, mam grania na milion dni do przodu ;) Kup bułkę!

@Velius: dosłownie chyba w tym samym momencie dałeś mi tą samą grę co Rayos :( Przepraszam, musiałem odrzucić - Kryspin był pierwszy o minuty.

Edytowane przez Bzduras