Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Aż ciężko mi uwierzyć w to, co tu widzę :obama: Widget wyczekał do samego końca z ciężką artylerią.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 73,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• WAHOO!     Oj nie ten dział chyba.   Juz poprawiam     Zapewne pamietacie zeszle swieta. Dzialo sie oj dzialo, Velius wrocil z grobu (dzieki Rayosowi w sumie), prezenty lataly w powi

Opublikowano

Swieta w tym roku trwaja troche dluzej, wielkie dzieki za prezent

ZyoP2al.png

Opublikowano

Y11cSDg.jpg

Velsu zahaczył mnie rykoszetem :obama:

Doskonały EX którego nie da się ograć na konsoli, trzeba będzie w weekend uruchomić zderzacz hadronów, zwłaszcza, że pierwszego HL to może godzinę pograłem.

Raz jeszcze dziękuję!

Opublikowano

Fajnie się dzwoni do kumpli "Ty, weź pożycz dwie dychy na szybko! Na co...? Nie wiem, na narkotyki, potrzebuję szybko" :shieeet:

Opublikowano

Zazdro i szacunek Panowie, mega miło się czyta ten temat, nawet jak zadek piecze z zazdrości! Cieszę się razem z Wami!

Opublikowano

Velius widzę, że chce jeszcze dowalić na koniec :gayos: uspokój się chopok, bo u mnie w kartonowym królestwie miejsca już nie ma. na sąsiadów też nie 

Opublikowano
  • Autor

@Rayos dopisuj kolejnego partyzanta, cos niesamowitego :obama:

Vxbbnrt.png

giphy.gif

@teddy dziekuje za piekny gift, musze przyznac ze mnie zaskoczyles a na powiadomienie o prezencie od Ciebie klikalem jak poyebany z radością bo nie oczekiwalem ze cos jeszcze dostane. I tak juz wszyscy ostro przesadzili, no co sie dzieje w tym roku :obama:

Ostatni dzien wyprzedazy, mialo sie nic nie dziać a ja jako ostatni gift dostaje mega horror w sam raz zeby narobic w gacie w nowym roku, bedzie grane na słuchawkach o 1 w nocy, oj tak :banderas:

giphy.gif

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja też chcę tak umieć w gify jak Velsu. :frog:

Opublikowano
  • Autor

Cos tam @WolfVeto do mnie pisze na Steamie, patrze o co chodzi.

giphy.gif

8EdXwUq.png

Co za dzien :obama: A ja taki niegrzeczny w tym roku byłem :obama: Miałem brać gierke na Switcha ale skoro tak przedstawiacie sprawe to ogram bardzo chetnie wygodnie w fotelu przed PC. Tyle dobra dostałem, zaraz sie tu rozrycze jak dziewczynka.

Dziekuje serdecznie, SZOK.

giphy.gif

Opublikowano

Ale przestańcie dawać mu już gierki bo chłopak do świąt 2019 się nie wyrobi. :reggie:

Opublikowano

Velu żona widziała już konto :obama: ?

Opublikowano

Moja przypadkiem zobaczyła (z mojej winy), od razu kazała wybrać pieniądze na czynsz i życie :yao:

Opublikowano

Wooow, masakra panowie ale żeście sie rozkrecili, az mnie w srodku skreca ze mam kompletny brak funduszy bo chetnie bym cos komus jeszcze sprawil... No ale trzeba oplacic mieszkanie i ide 11.01 robic dalej tatuaż więc nie moge. 

Ale i tak gratuluje sobie i innym tego co tu powstało, tak pięknego i szczerego eventu, który w przyszłym roku wróci z jeszcze większą mocą - wiem o tym!