Opublikowano 4 stycznia 20187 l 11 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał: w przyszłym roku wróci z jeszcze większą mocą Hipoteka pod mieszkanie included u pewnych osób PS. gdzie sprzedam nerkę po najlepszych cenach?
Opublikowano 4 stycznia 20187 l ja ci dam koniec *sprzedaje szybko karty* Dodaję grę do listy życzeń, godzinę później będzie grane
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Autor No ode mnie to juz wszystko, wyprułem sie do zera, zrobimy podsumowanie jak Rayos dostarczy statystyki, dziekuje za wszystkie wspaniale prezenty, mam nadzieje ze ktos jeszcze cos dostanie przed 19, ja sie zbieram z kompa bo musze zalatwic kilka spraw, powrót do szarej rzeczywistosci
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Rayos to chyba jednak znalazł kupca na organy [emoji3] Po stokroć walę bowdowna temu człowiekowi, jeszcze podszedł w wiadomości jak homo heteryka - po cichaczu i sposobem
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Jak coś, do 19.15 liczę gierki, jakby ktoś chciał puścić coś tuż przed końcem, by dać ofierze czas na wrzucenie tutaj obrazka
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Myślałem że nie dam rady na czas bo dużo pracy i pociągi opóźnione: Taki gong w ryj na sam koniec zabawy Naprawdę wielkie dzięki i przepraszam jeżeli kogoś nie obdarowałem a ten ktoś na to liczył liczył. Jestem gorzej niż biedny potych świętach Kocham forum PSX EXTREME
Opublikowano 4 stycznia 20187 l W dniu 4.01.2018 o 16:53, Velius napisał: No ode mnie to juz wszystko, wyprułem sie do zera Tak pisze ten mikołaj, a potem wysyła prezenty! Otrzymałem "Reigns", obrazek wkleję później. Bardzo dziękuję! Edytowane 5 stycznia 20187 l przez Shankor
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Zostały chwile, więc już chyba nikt nie zdąży z niczym wyskoczyć i w końcu zapanuje święty spokój.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Autor W 5 minut to nawet ja juz nic nie kupie. Dishonored 2 ostatnia bomba eventu, reigns ostatni gift