Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Technicznie nie kupiłem prezentu dla swojego celu, więc można kupować przed wyznaczoną datą chociaż chętnie też dałbym prezenty już teraz celowi :P 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 75,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Rozdawanie zaczyna si wraz z Winter sale, więc wszystko się zgadza, żadnego łamania regulaminu nie ma :)

Opublikowano

Nie no, ja czekam tylko na nick i już coś kupuję, nie ma co czekać :) 

Opublikowano

@Rayos atakuje z partyzanta :obama: Piękny prezent z pierwszej dyszki wishlisty dziękuje misiaczku :kaz: 

2ewyy52.png

Zaczęło się :ohboy: 

Opublikowano

rHJrRlb.png

Ociepanie... Zatkało kakało.

@Rayos Dzięki z całego serducha! :rose:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Velius strzeszczaj się z tym losowankiem, bo palec mnie świerzbi :obama: 

Opublikowano

Teoria spiskowa - Rayos tak naprawdę nie wziął udziału, by nie dostawać samemu prezentów oraz żeby nie mieć jednego celu, a dać coś większości :) 

Opublikowano

Ej no, chłopy spokój. Do początku stycznia jeszcze trochę czasu. Jak tak będzie to całe whislisty pójdą. :obama:

Rayos robi sobie statsy na infografikę chyba. :notsure::lapka:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Z ostatniej chwili wykres pokazujący oczekiwania dotyczące tegorocznego Mikołaja:

PpjxlHv.png

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Też dziękuje za dmc :*

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
  • Autor

Tez dostalem jakies penisy, nawet nie wiem co to, widze ze nowy shower with dad nam rośnie xD

96zOaCy.png

Dzieki za gifta :)

Opublikowano

I nagle

AcSQQWy.png

Skoro wszyscy to dostają, to może jakieś forumowe granie? :rayos:

Opublikowano

BTW. Na wiadomość trzeba jakoś odpowiadać?

Opublikowano

Top 10 zwrotów akcji w anime 

8wxnFR9.png

Zdecydowane podziękowania <3