rodi84 50 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Prośba o pomoc. Chcąc wejść w wysyłkę, usunięcie zapisanych danych na konsoli cały czas mam ekran z informacją czekaj. Po jakichś 5 minutach pojawiają się niektóre save, ale nie wszystkie. Na części z nich jest informacja nieznane. To samo tyczy się dysku internetowego. Prośba o pomoc. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Nie jestem w stanie zrozumieć sensu wypowiedzi, ale... ...czy ty właśnie podbiłeś posta nie będącego ogłoszeniem..? xD Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 9 listopada 2017 Autor Opublikowano 9 listopada 2017 W skrócie chodzi o to, że Save gier, których nie mam zainstalowanych na konsoli, a zostawilem ich zapisy wyświetlają mi się jako nieznane. Tak samo w chmurze. Pytanie, czy tak teraz jest, czy to błąd zapisu danych? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi