marcinwks 1 002 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 W dniu 17.01.2019 o 17:30, Kmiot napisał: Ładnie wygląda? Tak. Ładnie brzmi? Owszem. O polskim tłumaczeniu się nie wypowiem, bo nie korzystałem. Gameplay ssie? Po same kule. No dobrze, może przesadziłem, jednak ogólnie Owlboy jest bardzo przeciętny w rozgrywce. Ukończyłem, ale meh. Polska wersja ma sporo błędów w tłumaczeniu. Jest dość przeciętna, delikatnie pisząc. Mi dla odmiany gierka się bardzo podobała, do momentu wywalenia z gry do dashboardu konsoli. Doświadczyłem tego trzykrotnie, wliczając w to finałową walkę, którą musiałem powtarzać. Dla mnie solidne 7. Gdyby nie te problemy techniczne to spokojna ósemka. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Mnie się gierka całościowo bardzo podoba. Teraz załatwiłem bossa 'dżdżownicę' w krainie z lawą i małpami. Jest już za połową gry? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi