Skocz do zawartości

Forumkowy Secret Santa Xbox One edition

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

kup mi coś to sprawdzimy :lapka: 

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja pyrdole. Jakie to jest słabe. Robicie prezenty i kombinujecie jak ybane biedaki. Olać taką zabawę świąteczną.

• Spokojnie, ogarnę to później. Teraz tylko wyrażam chęć udziału :)

• Juz czuje ta swiateczna atmosfere :fsg:

Opublikowano

Gamepass teraz jest tani wiec można spróbować:)

Opublikowano

Game pass ani Xbox live na 1 miesiąc nie idzie kupić jako gift. Także cebula się nie uda.

Opublikowano

U mnie idzie kupić i to nie żadna cebula tylko sprawdzenie czy prezenty beda dochodzić z różnych krajów europejskich :lapka:

Opublikowano

Jak uda mi sie dorwac KOXa na czas to tez sie pisze.

Opublikowano
  • Autor

U mnie idzie kupić i to nie żadna cebula tylko sprawdzenie czy prezenty beda dochodzić z różnych krajów europejskich :lapka:

no to jak możesz to sprawdź czy do mnie dojdzie ;) jak się uda to będziemy mieli potwierdzenie, a ja Ci podrzucę miesiąc passa za free bo mam koda z koxa 

Opublikowano

Z koxa nie chodzi kod dla osob ktore juz kiedyś skorzystały z darmowego triala ;) masz aktywna usługę ? Bo jak tak to nici z tego

Opublikowano

Wystarczy użyć kod na innym koncie i problem z głowy.  ;)

Edytowane przez cithall

Opublikowano
  • Autor

Z koxa nie chodzi kod dla osob ktore juz kiedyś skorzystały z darmowego triala ;) masz aktywna usługę ? Bo jak tak to nici z tego

serio? to bez sensu ten kod xD 

nie, nie mam aktywnej, nigdy nie odpalałem. 

Opublikowano

cithall mial racje nie da sie kupic jednego miesiaca jako gift ;/ jest opcja ale jak dochodzi sie do zaplaty to jedynie do wyboru jest 6 lub 12 miesiecy

Opublikowano

cithall mial racje nie da sie kupic jednego miesiaca jako gift ;/ jest opcja ale jak dochodzi sie do zaplaty to jedynie do wyboru jest 6 lub 12 miesiecy

No ja to sam sprawdziłem, dlatego się dziwiłem że u Ciebie idzie kupić jako gift. Z xbox pass jest identycznie, na miesiąc nie kupisz, jedynie na 3 lub 6 miechów.

Edytowane przez cithall

Opublikowano

Przetestowałem gifty. Bez problemu idzie kupić za ruble i komuś dać. Wystarczy tylko, że konsole przestawić na region pyccka i zrealizuje gifta.

Opublikowano

Ja pyrdole. Jakie to jest słabe. Robicie prezenty i kombinujecie jak ybane biedaki. Olać taką zabawę świąteczną.

Opublikowano

To spadaj

Juz czuje ta swiateczna atmosfere :fsg:

Opublikowano

To spadaj, tak cię piecze że w cenie jednej gry można kupić komuś 3

Piecze mnie przestawienie priorytetów i sensu zabawy :)
Opublikowano

Jeszcze trochę i zaczniecie sobie odpisywać jak na jakimś OLX "Ziomuś jak boli cie zmiana regionu to slaby jestes i idz sie dymaj razem z tymi frajerami co przeplacaja xD lol" ;)

Czy na Secret Santa Steam też klucze aktywowane VPN cebulą? :D

O lepiej! Możecie przecież w ramach Secret Santa udostępnić komuś konto i zamiast 3 gierek będzie miał ich kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt! No to się taka osoba ucieszy! Tylko musi ustawić wasze konto jako domowe czy jakoś tak. Cebula wie jak to się robi, to zapytajcie tam. Ba! Nie wydacie nawet złotówki. No ekstra, nie ziomuś?

Edytowane przez MierzejX

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ano racja, szkoda. 

zamykam w takim razie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.