michal 558 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 zaraz może odejść do lepszej ligi. Przed nimi ostateczna rozgrywka by być kimś futbolu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Teodorczyk? a kto to? nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Jakiś średniej klasy zawodnik Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 To ten co razem z Peszkinem walczy o tytul najglupszego polskiego kopacza. Dzisiaj znowu dobry meczyk, wszedl z lawki, zszedl po drugiej zoltej a na koniec posadzil truskawke na torcie. Daje mu 1,5 roku i zacznie sie odbudowywac w Lechii XD Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Ogólnie takie impulsywne walenie głową jest strasznie idotyczne i niebezpieczne. Przypomniała mi się kontuzja (to w sumie za małe słowo) serbskiego koszykarza, który tak uderzył głową że się sparaliżował do końca życia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 O ja pitolę, nie znałem tego. Co to za ból głupoty potem w głowie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 Zapierdolił jak muflon. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 11 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 Tez tego nie znalem. Z jednej strony wspolczuje ale nie potrafie zrozumiec tej glupoty. No tak zapyerdolic dzbanem to ja nie wiem... To tak jakby z nerwow wyskoczyc na leb z 3 pietra. Ale wracajac do repry to Makuszewski wykasowal sie z mundialu. Wiadomo ze na skrzydlo bylby 3-4 wyborem no ale jednak. Za to w Australii szaleje Mierzejewski. Nie mam pojecia o poziomie tamtejszej ligi ale chyba musi byc dramatyczny skoro nie ma w ogole tematu jego gry w kadrze. Chociaz reprezentacja Australii chyba glownie sklada sie z grajkow ligowych wiec moze nie jest tak zle? Czy jest na sali ekspert od ligi australijskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 100 dni do mistrzostw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 W dniu 11.12.2017 o 21:55, schabek napisał: Tez tego nie znalem. Z jednej strony wspolczuje ale nie potrafie zrozumiec tej glupoty. No tak zapyerdolic dzbanem to ja nie wiem... To tak jakby z nerwow wyskoczyc na leb z 3 pietra. Ale wracajac do repry to Makuszewski wykasowal sie z mundialu. Wiadomo ze na skrzydlo bylby 3-4 wyborem no ale jednak. Za to w Australii szaleje Mierzejewski. Nie mam pojecia o poziomie tamtejszej ligi ale chyba musi byc dramatyczny skoro nie ma w ogole tematu jego gry w kadrze. Chociaz reprezentacja Australii chyba glownie sklada sie z grajkow ligowych wiec moze nie jest tak zle? Czy jest na sali ekspert od ligi australijskiej? Zobacz sobie kompilacje jak Del Piero tam grał, poziom wybitny Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Żadnego angielskiego sędziego na mundialu w Rosji Beka z Premier League nie ma końca, zarówno na poziomie klubowym, reprezentacyjnym jak i teraz wśród sędziów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Luźna guma, Marciniak ogarnie temat xD Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 pobawmy sie w selekcje. - pogrubieni najbardziej niepewni Szczesny, Fabianski, Skorupski Piszczek, Glik, Pazdan, Cionek, Rybus, Kedziora, Bereszynski, Jedrzejczyk Blaszczykowski, Grosicki, Krychowiak, Zielinski, Linetty, Goralski, Maczynski, Kurzawa Lewandowski, Milk, Teodorczyk pierwszy skladu nie ma nawet sensu wymieniac. Juz czekam na decydujacy mecz z Japonia ktory moze przekreslisc karieru kilku zawodnikom bo powiedzmy wprost zaraz na eME zmieni sie nie tyle szkielet co cala koncepcja gry repry. Albo teraz niektorzy odpala albo moga wracac do gry w go. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Kownacki > Teo Wszyscy > Jedza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Kofnacki to se moze strzelac gole na playstation. Ktos jeszcze oglada kanal Laczy nas pilka? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Nie po to poszedł do mls i teraz ludzie wykupują specjalne abonamenty dla kamery śledzącej Zlatana przez cały mecz, żeby się jakimiś mistrzostwami świata rozpraszał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 dla mnie zawsze był przereklamowanym klaunem Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 *klalnem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 W dniu 26.4.2018 o 16:26, Kosmos napisał: dla mnie zawsze był przereklamowanym klaunem Mocne slowa jak na trenera drugiej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 trolling na poziomie Milana. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2018 fejkowy news ale i tak prychłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 (edytowane) Portugalski lewy obrońca Fabio Coentrao nie weźmie udziału w MŚ. Czuje się zmęczony sezonem i sam zrezygnował. Decyzją selekcjonera Portugalczycy nie skorzystają też z Renato Sanchesa i Eliseu. Ibrahimović choć zakończył karierę reprezentacyjną jakiś czas temu, zmienił zdanie i chciał zagrać w turnieju, ale trener Szwedów uznał, że nie może sobie teraz ot tak wrócić. Prawidłowo. Z powodu kontuzji nie wystąpią w mundialu Brazylijczycy Dani Alves i Alex Sandro. W kadrze Niemiec nie znaleźli się tacy zawodnicy jak: Mustafi, Mario Gotze, Schurrle, Sandro Wagner, Howedes czy Emre Can. Co ciekawe, powołania nie dostał też Sven Ulreich, zamiast niego trener wybrał rezerwowego PSG, Kevina Trappa.Wykluczony został też 34-letni Paolo Guerrero, kapitan Peru, u którego wykryto niedozwolone substancje. Fahad Al-Mirdasi, jeden z 36 arbitrów wyznaczonych przez Komitet Sędziowski FIFA do prowadzenia meczów MŚ został dożywotnio zdyskwalifikowany przez krajowy związek piłkarski za próbę ustawienia meczu Pucharu Króla w Arabii Saudyjskiej. Edytowane 16 maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 Z Guerrero to chyba jeszcze nie jest ostateczna decyzja. Mieli mu skrócić banicję do pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 A oto skład Anglii. Jednak nie ma Harta, i tak by nie grał ale jego doświadczenie mogłoby być przydatne. W każdym razie Pope też zasłużył tym sezonem w Burnley, więc taki wyjazd na mundial nawet jako backup to spory wygryw. Wilshere'a też nie ma, nawet na liście rezerwowej, jest za to Lallana. Jakby to ode mnie zależało to zamiast Cahilla jednak wziąłbym Smallinga, moim zdaniem grał lepiej w tym sezonie. W sumie wziąłbym Smallinga zamiast Jonesa nawet. Za Loftusa-Cheeka wziąłbym Shelveya. No zobaczymy co tam pokażą na tym mundialu, wyczuwam tradycyjny wylew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi