Opublikowano 30 maja 20186 l Mówią, że Andrzej Twarowski ma dołączyć do teamu TVP na mundial. Dobry komentarz na tvp? Edytowane 30 maja 20186 l przez chris85
Opublikowano 30 maja 20186 l Na razie Twaro potwierdził na twiterze, że będzie w studiu mundialowym, oby też komentarz, ale to by było dobre usłyszeć go na meczach anglików
Opublikowano 30 maja 20186 l 6 minut temu, Rozi napisał: Gurwa, te mecze o 13:30 Jak nie będzie na sport.tvp.pl zostaje acestream w pracy
Opublikowano 30 maja 20186 l Francja Australia jest o 12, poza tym o 14 najwcześniej, 13:30 zaczyna się transmisja stąd taka godzina na porpzedniej stronie.
Opublikowano 30 maja 20186 l Panowie cieszmy się tymi mistrzostwami, bo następne będą zimą. O te w 2026 starają się USA, Kanada, Meksyk i Maroko. I jeśli to ostatnie państwo nie wygra, to czas transmisji znowu będzie nie dla nas.
Opublikowano 30 maja 20186 l Przede wszystkim cieszmy się z ostatniego turnieju, w którym w fazie grupowej wszyscy nie będą grali na remis, z perspektywą 3 punktów prawie na pewno dających wyjście z grupy Twaro zawsze spoko, ale bez ambasadora marki harnaś to nigdy nie będzie pełne doświadczenie.
Opublikowano 30 maja 20186 l Mam nadzieję, że mecze latynosów będzie komentował (lub przynajmniej będzie gościem w studiu) Bartłomiej Rabij. Niezwykle cenię bogatą wiedzę tego pana na tematy południowoamerykańskie, a taki znawca na usługach januszy z tvp to prawdziwy skarb.
Opublikowano 30 maja 20186 l 7 godzin temu, chris85 napisał: Mówią, że Andrzej Twarowski ma dołączyć do teamu TVP na mundial. Dobry komentarz na tvp? Laskowski i Twaro. Jest nadzieja na dobry komentarz w trakcie mundialu.
Opublikowano 30 maja 20186 l pierwszy raz nie mam ochoty obejrzeć meczu otwarcia dobrze, że mecze o różnych porach przynajmniej pracując na 3 zmiany nieźle mi się to układa, tylko na jeden mecz Polaków muszę wziąć Ż jak Żaneta
Opublikowano 30 maja 20186 l Laskowski i Twaro. Jest nadzieja na dobry komentarz w trakcie mundialu.Ale też o Smokowskim coś było gadane. Tyle, że ma jeszcze jakiś zakaz od NC+ wynikający z kontraktu. Fajnie by było gdyby też coś pokomentował
Opublikowano 31 maja 20186 l 21 godzin temu, Bartg napisał: Francja Australia jest o 12, poza tym o 14 najwcześniej, 13:30 zaczyna się transmisja stąd taka godzina na porpzedniej stronie. ja na szczescie za duzo masazy nie mam zapisanych w czerwcu ;]
Opublikowano 31 maja 20186 l 30 minut temu, szejdj napisał: Beka z Benzemy. Prawidłowo. Nie grał w reprezentacji od 2005. To, że ostatnio zaczął trafić w piłkę, nie usprawiedliwia tego oburzenia XD Beka z frajera, mógł zostać w Algierii. Edytowane 31 maja 20186 l przez chris85
Opublikowano 31 maja 20186 l Egipt - Urugwaj i Dania - Australia o 13:30 trochę smuteczek, trzeba będzie się chyba z pracy urwać wcześniej, tylko kiedy to odpracować przy tym maratonie :X
Opublikowano 31 maja 20186 l potworna sila ataku w Argentynie: Messi w sezonie 2017/2018 w Primera Division - 34 gole Higuain - 22 gole Dybala - 21 goli porownujac do najwiekszych konkurentow w wyscigu o mistrzostwo swiata Niemcy: - Julian Draxler - 4 gole - Thomas Mueller - 8 goli - Marco Reus - 8 goli - Nils Petersen 15 goli - Timo Werner - 13 goli - Julian Brandt - 9 goli Brazylia: Neymar - 19 goli Gabriel Jesus - 13 goli Firmino - 13 goli Hiszpania: Diego Costa - 3 gole Rodrigo Moreno - 16 goli Iago Aspas - 22 gole No.
Opublikowano 31 maja 20186 l Czwartek i piątek wolne, weekend w pracy ale to na luzie sobie obejrzę wszystkie mecze A od poniedziałku urlop poza naszym kontynentem