Opublikowano 14 czerwca 20186 l Akinfeev niezmiennie od 2004 roku w bramce Rosji. Takich standardow nie ma nawet nad Wisla.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l No, licze na dobry wystep Salaha. Edytowane 14 czerwca 20186 l przez Mejm
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Teraz, Kosmos napisał: Ruscy obs.rani na razie. Może być śmiesznie podobnie bedzie z Polska
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Saudi Arabia jak na razie posiadanie piłki na poziomie Barcelony Guardioli
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Autor Ja pier.dole akurat strzelili jak poszedłem wodę na herbatę nastawić xDDD
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Rosja stronk. Oj nie wiem, czy 3-0 to nie był za niski typ z mojej strony.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: Xdddddddd ten uścisk śmierci Putina Waglik przekazany xD
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Patrzcie jak Cherchesov łazi naładownany przy linii albo wydygany, że jak coś nie pójdzie to front wschodni na Ukrainie
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 3 minuty temu, lennox napisał: Patrzcie jak Cherchesov łazi naładownany przy linii albo wydygany, że jak coś nie pójdzie to front wschodni na Ukrainie moim zdaniem to on jest wyluzowany właśnie