Opublikowano 14 czerwca 20186 l moim zdaniem to on jest wyluzowany właśnieOn ma zawsze spiętą dupe jak Pan Yabu z Shoguna [emoji14]
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Saudowie nie mają zielonego pojęcia jak podejść Ruskich. I tak to chyba będzie do końca. Ehh strzelili by coś to może by coś się ozywiło
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Rosja swietny pressing, podaja Saudyczyjcy do nich w srodku pola. Bramka miodzio, jaja ze stali i leb z lodu.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l ja to mam wrazenie, ze Arabia Saudyjska gra samymi ofensywnymi zawodnikami; no spojrzcie na tych obroncow, wygladaja jakby pierwszy raz grali na swojej pozycji
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Trafiłem do jakiegoś pubu w Pradze gdzie sam ruscy i dwóch saudyjczkow cały mecz w telefonach siedzą. Nie dziwię się xddd