Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

coś tam palnął że Urugwaj nie wygrał od iluś tam lat meczu otwarcia na mundialu, nie podejrzewałem go o taką specjalistyczną wiedzę

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 370,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
18 minut temu, Bartg napisał:

Mam nadzieję zaproszą Żyłę he he he do studia.

Żyła? No, na mecz Meksyku pasuje, tak myślę.

Opublikowano

Jechać z kobietą na zakupy w czasie meczu Hiszpanów z Portugalczykami... ludzie wstydu nie mają xdddd

Opublikowano
  • Autor

bez przesady, tych droższych miejsc rzeczywiście jest trochę puste, ale wyżej wydaje mi się że prawie wszystkie są zajęte

Opublikowano

aj nie ma jednak. szkoda mecz by sie rozruszal

Opublikowano

Ten Egipt nie potrafi nawet wyprowadzić dobrze piłki heh

Opublikowano
  • Autor

środek pola Urugwaju rozczarowuje, więcej spodziewałem się od takiego Bentancura choćby

Opublikowano

Forlan już skończył karierę, czy był za słaby na powołanie?

Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

Forlan już skończył karierę, czy był za słaby na powołanie?

Mysle, ze w Mumbai City w wieku 39 lat może już nie być w najlepszej formie.

Opublikowano
  • Autor

to uczucie gdy Diego Godin wykreował lepszą akcję niż wszyscy pomocnicy Urugwaju razem wzięci xd

no Forlan 4 lata temu na mundialu już dogorywał więc teraz by było tylko gorzej

Opublikowano

Egipt bardzo dobrze zorganizowany, ale kontrom brakuje Salaha. W Urugwaju klasyczna posucha w drugiej linii, ale Maestro powinien coś poradzić w trakcie przerwy.

Opublikowano

Lepsze mecze widywałem w III lidze.

Opublikowano

pomoc urugwaju jest dramatyczna; pewnie gdyby gral torreira, to wygladaloby to choc troche lepiej

Opublikowano

Urugwaj nie jest od ładnej gry tylko od wygrywania (ze względu na ograniczone zasoby ludzkie). Liczę, że oddadzą pół strzału w drugiej połowie i dowiozą przewagę bramki.

Zastanawiam się jaki jest sens symulować faul skoro jest var.

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak u was, ale mi po tych trzech meczach z rzędu wystarczy Laskowskiego na następne dwa tygodnie

Opublikowano

Sporo ciekawego info nie narzekaj.

Opublikowano
3 minuty temu, c0ŕ napisał:

nie wiem jak u was, ale mi po tych trzech meczach z rzędu wystarczy Laskowskiego na następne dwa tygodnie

strasznie męczący jest z tym swoim akcentowaniem 

a za CHWIIIILĘ JUUUUUUUUUUŻ zobaczymy piłkarza

#tylko mati i hajto

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Urugwaj - Egipt trochę zalatuje polską ekstraklasą, tylko szybciej biegają i wiedzą, w którym kierunku biec.

Opublikowano
  • Autor

w sumie remis dla Egiptu byłby dość korzystny, potem napompowany Salah na Rosję i Arabię i można wychodzić z grupy

sounds like a plan