Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor coś tam palnął że Urugwaj nie wygrał od iluś tam lat meczu otwarcia na mundialu, nie podejrzewałem go o taką specjalistyczną wiedzę
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 18 minut temu, Bartg napisał: Mam nadzieję zaproszą Żyłę he he he do studia. Żyła? No, na mecz Meksyku pasuje, tak myślę.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Jechać z kobietą na zakupy w czasie meczu Hiszpanów z Portugalczykami... ludzie wstydu nie mają xdddd
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor bez przesady, tych droższych miejsc rzeczywiście jest trochę puste, ale wyżej wydaje mi się że prawie wszystkie są zajęte
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor środek pola Urugwaju rozczarowuje, więcej spodziewałem się od takiego Bentancura choćby
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Forlan już skończył karierę, czy był za słaby na powołanie? Mysle, ze w Mumbai City w wieku 39 lat może już nie być w najlepszej formie.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor to uczucie gdy Diego Godin wykreował lepszą akcję niż wszyscy pomocnicy Urugwaju razem wzięci xd no Forlan 4 lata temu na mundialu już dogorywał więc teraz by było tylko gorzej
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Egipt bardzo dobrze zorganizowany, ale kontrom brakuje Salaha. W Urugwaju klasyczna posucha w drugiej linii, ale Maestro powinien coś poradzić w trakcie przerwy.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l pomoc urugwaju jest dramatyczna; pewnie gdyby gral torreira, to wygladaloby to choc troche lepiej
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Urugwaj nie jest od ładnej gry tylko od wygrywania (ze względu na ograniczone zasoby ludzkie). Liczę, że oddadzą pół strzału w drugiej połowie i dowiozą przewagę bramki. Zastanawiam się jaki jest sens symulować faul skoro jest var.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor nie wiem jak u was, ale mi po tych trzech meczach z rzędu wystarczy Laskowskiego na następne dwa tygodnie
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 3 minuty temu, c0ŕ napisał: nie wiem jak u was, ale mi po tych trzech meczach z rzędu wystarczy Laskowskiego na następne dwa tygodnie strasznie męczący jest z tym swoim akcentowaniem a za CHWIIIILĘ JUUUUUUUUUUŻ zobaczymy piłkarza #tylko mati i hajto Edytowane 15 czerwca 20186 l przez ragus
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Urugwaj - Egipt trochę zalatuje polską ekstraklasą, tylko szybciej biegają i wiedzą, w którym kierunku biec.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor w sumie remis dla Egiptu byłby dość korzystny, potem napompowany Salah na Rosję i Arabię i można wychodzić z grupy sounds like a plan
Opublikowano 15 czerwca 20186 l No słabiutko na razie, może któraś z drużyn ukąsi. Wtedy już byśmy na 99% poznali zwycięzcę grupy.