Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 371,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Ejj no jednak Maroko strzelilo bramkę. Rzadam swoich trzech punktów w typerze

Opublikowano

Niezły mecz. Strach pomyśleć co by się na boisku działo, gdyby grali najedzeni.

Opublikowano
Teraz, Kmiot napisał:

:dynia:

Opublikowano

Wychdzi na to żeby mecze oglądać do końca teraz, 4 ostatnie bramki padły w okolicach 90 minuty :reggie:

Opublikowano

co ten khalid boulahrouz odyebał to ja nawet nie

Opublikowano
5 minut temu, Kmiot napisał:

ramadan już sie skonczyl :lapka: 

Opublikowano

Niezła kopanina, jak u mnie w darlovii. Najbardziej mi sie podobało jak jeden marokańczyk zapierdolił facjatą o trawę i nie mógł wstać. Poza tym nie wiem co tak słabo. Ale brameczka najwyższych lotów, nie powiem. Tylko, że na jego miejscu zostałbym już w rosji jednak.

Opublikowano
20 godzin temu, ogqozo napisał:

"Czarnym koniem" Afryki może być też Maroko, jakoś bardziej dla mnie ciekawe. Widzę ich też jako reprezentantów dwóch krajów - połowa jedenastki będzie wszak pośrednio bronić honoru piłki holenderskiej, gdzie żyją i nauczyli się grać (reszta we Francji i Hiszpanii).

Zespół, który na pierwszym miejscu też stawia obronę, czyli to, co najważniejsze na takim turnieju. W eliminacjach mieli grupę m.in. z WKS-em i nie stracili ani jednego gola. A ich trener-Adonis, Herve Renard, to jeden z najlepszych specjalistów turniejowych na tym Mundialu, który już nieraz znalazł skuteczne rozwiązania na każdego rywala. Ciekawe, ile razy komentator użyje frazy "francuski Mourinho"! W ataku też stawiają wiele na swojego lidera, tutaj - rozgrywającego Hakima Ziyecha, nagrodzonego właśnie jako gracz roku Eredivisie (zresztą rok po Karimie El-Ahmadim, którego też zobaczymy). Zespół ma wielką energię, współpracę. Pytanie tylko - kto ma strzelać gole? Zawsze jest z tym lekki problem, choć technika Ziyecha i Belhandy pomaga.

Przeciw szansom Maroko ma stać trudna grupa, ale czy Europejczycy nie odpadli "zaskakująco" nigdy wcześniej? Na ostatnim Mundialu, Portugalia i Hiszpania nie wyszły z grupy. Mają też teraz swoje dramy: w Hiszpanii - wiadomo, a w Portugalii wielki dym w Sportingu Lizbona (gdzie grają/grali? m.in. najbardziej ekscytujący gracze tej ekipy, Bruno Fernandes i Gelson Martins).

Na razie Iran, który chyba ma zamiar grać ogólnie to samo, co 4 lata temu: solidnie i mądrze na 0-0. To może być ciężki mecz, dla piłkarzy i widzów. Z drugiej strony - skoro to mecz z najsłabszym rywalem, powinni walczyć o wygraną...

Kolejne odcinki serialu pt 'Ogqozo stara sie udowodnic ze ma pojecie o pilce' ciesza bardziej niz mundial

Opublikowano

Ma być hit, a pewnie skończy się tak,  że Portugalia od 1 minuty zaparkuje żuka pod bramką.  

Opublikowano

Portugalia od lat gra na zero z tyłu, ale niedzielniakom nadal wydaje się, że to team z Euro 2004.

Opublikowano
  • Autor

pamiętam że 4 lata temu jakoś o tej porze oglądałem Iran - Nigeria i walczyłem by nie zasnąć, do tej pory stawiam ten mecz wysoko w rankingu najchu.jowszych meczów jakie w zyciu oglądałem. Dzisiejsze Iran - Maroko to jak niebo a ziemia względem tamtego spotkania.

Liczę że Diego coś ustrzeli, ale się za nim stęskniłem odkąd odszedł z Chelsea i już nie ogląda się go co tydzień w lidze ;/

Opublikowano
35 minut temu, maciucha napisał:

ramadan już sie skonczyl :lapka: 

Wczoraj wieczorem. Myślisz, że zdążyli się najeść?

Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

Wczoraj wieczorem. Myślisz, że zdążyli się najeść?

Większym problemem jest woda, bo tej też nie można pić od wschodu do zachodu słońca. 

Opublikowano
Większym problemem jest woda, bo tej też nie można pić od wschodu do zachodu słońca. 

Kuva... nikt mi nie powie, że to jest normalne... ja p...le
Opublikowano

Kuurła ta dziwka pepe jeszcze żyje? Myślałem, że zdech

Opublikowano

Dawaj Diego <3