Opublikowano 15 czerwca 20186 l Czy ruska pojechała na mundial do domu wspierac swoich?Ruska się mnie zapytała który to Messi, więc zamknęłam ją w innym pokoju, żeby nie przeszkadzała.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 'Nie zarzucamy statystykami, trzeba się delektować grą...' To się c0rwa zamknij
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Tak doje■●|any mecz, że aż szkoda że się kończy. Ja pierdziele petarda
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Rzuto wolny i podjarany szpaku "będzie okazja!" Typ chyba nie widział wolnych cristiano xdd
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor Teraz, Yakubu napisał: Rzuto wolny i podjarany szpaku "będzie okazja!" Typ chyba nie widział wolnych cristiano xdd ayyyy
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Aj aj aj aj aj aj aj ajiiiiiiii Edytowane 15 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Ronaldo aaaaaaa co za Kocur (pipi)aaaaaaa Edytowane 15 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Teraz, Yakubu napisał: Rzuto wolny i podjarany szpaku "będzie okazja!" Typ chyba nie widział wolnych cristiano xdd Co tam krzyczysz? Nie słyszę nic xdddddddd
Opublikowano 15 czerwca 20186 l To spotkanie jest na takim poziomie :o Te 3 wcześniejsze mecze to były jakieś popiedolki
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Ja pier.dole co ten Krysztiano. Jest prawie tak dobry jak Lewandowski moze nawet