Opublikowano 16 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Yakubu napisał: Świat zaszokowany, że przegrywająca drużyna atakuje, a ta druga się broni no nie, bo to takie niespotykane, gdy druzyna prowadzi, a mimo to atakuje dalej swietny mecz, a komentarz jeszcze lepszy Edytowane 16 czerwca 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Dpbra znowu godzinka przerwy. Cos zjesc, maznac sie antyperspirantem, wys.rac i jedziemy dalej
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Jako kibic Peru, zamiast przysłowiowego balonika pompowałem przed tym meczem penisa, niestety jakiś klocek lego podszedł i spuścił z niego powietrze ostrą krawędzią.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Widzę narzekania na komentatorów TVP a tymczasem w niemieckim ZDFie Argentyna - Islandia komentowała kobieta (solo), to dopiero było dziwne uczucie i w sumie nie polecam. Tęsknię za Szpakowskim.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Peru od zawsze chciało być Brazylią. Ale było Brazylią bez taktyki i skuteczności na odpowiednim poziomie. Jeszcze tylko tej skuteczności brakuje.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 52 minuty temu, c0ŕ napisał: Znasz to powiedzenie, 3 rogi *hłe hłe* ŻARTUJE czemu ten mecz się musi skończyć za(pipi)iste tempo, spaleni / naje.bani komentatorzy, jest dobrze NIESAMOWITEEEEEEEEEEEEEEEE Jońca adoptuj mnie xDD Jonca dobry chlopak tylko pomylil sprzedaz warzyw ze sprzedaza banalow w telewizji.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Godzinę temu, Il Brutto napisał: Widzę narzekania na komentatorów TVP a tymczasem w niemieckim ZDFie Argentyna - Islandia komentowała kobieta (solo), to dopiero było dziwne uczucie i w sumie nie polecam. Tęsknię za Szpakowskim. Uff myślałem ze słabiej niz w TVP sie nieda ale nasi sąsiedzi znowu dostarczyli .
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Już powinna być 11 za taki łokieć. Brutalnej grze FIFA powinna mówić stanowcze nie.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Autor bramkarz Nigerii rosły chłop, myślałem że to nadal Enyeama, zagłębiam się w skład a okazuje się że to niejaki Francis Uzoho i jest dobre parę miesięcy młodszy ode mnie xdd coo.jp2
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: bramkarz Nigerii rosły chłop, myślałem że to nadal Enyeama, zagłębiam się w skład a okazuje się że to niejaki Francis Uzoho i jest dobre parę miesięcy młodszy ode mnie xdd coo.jp2 No to ja się już nie dziwię że imigranci w wieku 34 lat podają że mają 17 lat skoro 19 latek tak wygląda
Opublikowano 16 czerwca 20186 l co komentator krzyczał po golu ? EDIT: najdziwniejsze „gooooool” ever, jakby chciał a nie mógł Edytowane 16 czerwca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 16 czerwca 20186 l W 2018 roku to by wypadało w końcu dać w ustawieniach możliwość wyłączenia komentarza i elo
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Czepiać się typa z racji maniery wypowiadania się... Propsować typa z demencją.. Edytowane 16 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Aha czyli jak murzyn dostaje przy rożnym z łokcia tak, ze az leje się krew to jest ok, ale gdy Mandzukicz jest trzymany to już od razu karny xD
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 2 godziny temu, Il Brutto napisał: Widzę narzekania na komentatorów TVP a tymczasem w niemieckim ZDFie Argentyna - Islandia komentowała kobieta (solo), to dopiero było dziwne uczucie i w sumie nie polecam. Tęsknię za Szpakowskim. Uff myślałem ze słabiej niz w TVP sie nieda ale nasi sąsiedzi znowu dostarczyli .