Opublikowano 17 czerwca 20186 l Przepis na sukces? Napic sie zimnej tequilli oraz naruchac, a nie rozkminiac taktyke czy smerac sie po kutasach w kriokomorach xD
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Brawo Meksyk! Nic tak nie cieszy jak porażka szwabów na mistrzostwach Piękny turniej.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Bałem się, że im coś wcisną po tych niewykorzystanych patelniach. Tak nie trafiać w typerze to ja lubię
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Jedna osoba postawila 1:0 Meksyk, brawo typ totalnie z du. py i weszlo
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Spokojnie moglo byc 3 0 dla Meksyku, jak i 2 1 dla Niemcow. Najwazniejsze jest to ze faworyci graja piach, takich Niemcow spokojnie i Polska zrobi jak scisnie dupe.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 10 minut temu, Orzeszek napisał: Będzie na czerwono w typerze ;/ 5 minut temu, Figuś napisał: dzisiejszy dzień na czerwono w typerze pewnie będzie Dla kogo na czerwono dla tego na czerwono
Opublikowano 17 czerwca 20186 l wiadomo, że te hitlerowskie mordy się przecisną z grupy, oby Szwecja coś zmalowała, ale póki co z taką strzelbą jak Werner, to szybki odwrót na Berlin nie jest niemożliwy
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 22 minuty temu, Qvstra napisał: Przepis na sukces? Napic sie zimnej tequilli oraz naruchac, a nie rozkminiac taktyke czy smerac sie po kutasach w kriokomorach xD Jedni w basenie dmuchają luksusowe damy drudzy głaszczą delfinki.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l @ciwa22 hahaha!! Widzę, że wszystko po twojej myśli się ułożyło w tym meczu. Dawno nie widziałem tyle luk między obroną a środkiem boiska u Niemców, Meksyk mógł tam śmiało powojować o więcej, zabrakło dokładności.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Beka z Niemiaszków xD. Widocznie spa z kurtyzanami ma zbawienny wpływ na formę, spodziewam się częstszego stosowania także u innych drużyn.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Szkoda że w poprzednim meczu nie było tak wesoło. 11stu idenytycznych koksokloców prosto z taśmy produkcyjnej dało radę stricte technicznym Ticosom bez napastnika. Do teraz mam żałobę.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 4 lata od 1-7 z niemieszkanami, a w składzie ostał się jedynie Marcelo. Na bogatości.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l W mexico city wystąpiło sztuczne trzęsienie ziemi po bramce dla Meksyku xD