Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
29 minut temu, lennox napisał:

Brazylijczyk - syn angielskich rodziców....

Kuva TVP i jej specjaliści.....

Na C+4K tez jakies znajdy komentują .

Opublikowano

Ten kapitan Szwajcarii jest beznadziejny i on niby przechodzi do Arsenału :yao:

Opublikowano

no ja tam nie wiem, tam powinien być faul na Mirandzie imo

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

no ja tam nie wiem, tam powinien być faul na Mirandzie imo

Po wczorajszym meczu Chorwatów z Murzyanami nie powiedziałbym, ze faul.. takie przyzwolenie na grę od FIFA z góry. 

Opublikowano
  • Autor

dawać Firmino

Opublikowano

ku,rwa ten pedał neymar, nie moge patrzec na jego morde, na te miny jak strzela, jak drze morde udajac ze go boli, je,bana ciota

Opublikowano

Neymar robi się coraz bardziej śmieszny nie tylko przez jego fryzurę, ale te reakcję na każdy faul zupełnie jakby kule z kałasza roz(pipi)iły mu nogi.

Opublikowano

Jak go Behrami męczy, aż mu się ten chiński makaron na łbie prostuje.

Update: Behrami out, trener wyczuł, że czerwień wisi w powietrzu bo lala coraz głośniej jęczy.

Opublikowano

Neymar Pogba brazylii

Opublikowano

Co się  na tym mundialu wyrabia. Włączam mecz pod koniec drugiej połowy i niemcy przegrywają z meksykiem. Teraz uruchamiam mecz i brazylia remisuje. Czy jakiś faworyt wygrał mecz na tym mundialu :)?

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

Co się  na tym mundialu wyrabia. Włączam mecz pod koniec drugiej połowy i niemcy przegrywają z meksykiem. Teraz uruchamiam mecz i brazylia remisuje. Czy jakiś faworyt wygrał mecz na tym mundialu :)?

Islandia.

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

Polska we wtorek.

Opublikowano

Na razie niespecjalnie cokolwiek wskazuje, żeby Brazylia po tych 4 latach była czymś więcej niż bandą przemotywowanych dzieciaczków z księżniczką Neymarem na czele. Ciekawe kiedy pierwsze płacze.

Opublikowano

Jaka ta Brazylia jest chuyowa XD Gorsza od Francji, Argentyny i Niemcow razem wzietych

Opublikowano

Kur.de a w towarzyskich tak ladnie grali i nejmar buk.

A tutaj ta druga polowa to padaka i te kiwki nejmara jeszcze chu,jowsze niz messiego ostatnio. 

No slabo ci faworyci, trzeba czekac na wtorek i polske

Opublikowano
16 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

Neymar robi się coraz bardziej śmieszny nie tylko przez jego fryzurę, ale te reakcję na każdy faul zupełnie jakby kule z kałasza roz(pipi)iły mu nogi.

tzw DNA Barcelony

Opublikowano

Neymar jaka to jest boiskowa kurewka...

Opublikowano
  • Autor

Marcelo lepiej gra do przodu niż Neymar xD.

Opublikowano

jezu kiedy polacy grają? nie moge sie doczekac juz