Opublikowano 17 czerwca 20186 l no trzeba czekać do wtorku na mecz polaków bo póki co żaden wyraźny faworyt się nie wyklarował
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 1 minutę temu, mcp napisał: no trzeba czekać do wtorku na mecz polaków bo póki co żaden wyraźny faworyt się nie wyklarował Hiszpania/Portugalii jak narazie zaprezentowały najwyższy poziom.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Teraz, Welna napisał: Do dnia dzisiejszego to Hiszpania jednak grała najlepsza piłke Jeszcze może Meksyk jeśli popracują nad skutecznością.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l No to teraz kawka i czekamy az powychodza ultrasi z dzialu nintendo i napisza ze Szwajcaria to ten sam antyfutbol co Islandia
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Ale Polacy ich wszystkich rozpier,dolą, będzie finał wierzę Przecież póki co Niemcy i Brazylia kiepściutko.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Jutro Anglia, mam nadzieję że i oni nie wywiozą zwycięstwa Ale by jaja były ;D
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: I cyk awans z drugiego miejsca i uniknięcie Niemców w 1/8 To samo pomyślałem xD
Opublikowano 17 czerwca 20186 l No już takiego ciekawego mundialu to już nie było, same niespodzianki na tych meczach.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Teraz, lennox napisał: 1 minutę temu, Starh napisał: Jutro Anglia, mam nadzieję że i oni nie wywiozą zwycięstwa Ale by jaja były ;D Pamiętasz ich mecz z Islandią z Euro? xD U nich wszystko się może zdarzyć. Swoją drogą trochę kpiłem z naszej kadry, ale teraz tak oglądać mecze przez te kilka dni naprawdę mamy ogromne szanse wyjść z grupy. Mamy niezłych grajków, całkiem dobrych zmienników - to może się udać.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Cieszy remis Szwajcarii. Neymar wart 230 baniek lol. Rzeczywiście ta płacząca peezda Ronalda jest najlepszym piłkarzem świata. Jemu się przynajmniej chce.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l jutro bitwa bananowych kraików znanych tylko z nazwisk czyli anglii i belgii, chociaż liczyłbym na podobne widowisko tutaj jak z portugalią i hiszpanią
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Teraz, Wojtas1986 napisał: Nie No jutro Belgia gang bang robi Angli W jakiej dyscyplinie?