Opublikowano 17 czerwca 20186 l 3 minuty temu, teddy napisał: Ciekawe czy kiedys powstana lepsi pilkarze niz messi i ronaldo? Od jakiegoś czasu sobie zadaję to pytanie, to są k,urwa cyborgi żeby przez tyle lat grać taką piłkę (chociaż Messi w ostatnim meczu )
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 1 minutę temu, raven_raven napisał: Od jakiegoś czasu sobie zadaję to pytanie, to są k,urwa cyborgi żeby przez tyle lat grać taką piłkę (chociaż Messi w ostatnim meczu ) No są. Messi zawodzi w reprze to fakt, ale i tak to nic nie zmiania https://pl.wikipedia.org/wiki/Złota_Piłka Obczajcie sobie wyniki przed 2008 i po xD. Z jednej strony to staje sie monotonne, ale z drugiej kiedys ludzie pewnie beda patrzec z wielkim podziwem na ten okres ktory my moglismy ogladac na zywo.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 11 minut temu, teddy napisał: Ciekawe czy kiedys powstana lepsi pilkarze niz messi i ronaldo? Messi - Talent od Boga CR7- Ciągła praca nad sobą jakiej nie wykonał nigdy żadnej inny piłkarz. Szanuje go dlatego bardziej od Messiego. Na wszystko zapracował sam tytaniczną pracą. Plus Ronaldo osiągnął jednak więcej sportowo, szczególnie z reprezentacją, a bądźmy szczerzy repa Argentyny na papierze jest dużo lepsza niż Portugalii. Edytowane 17 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Starh napisał: Messi - Talent od Boga CR7- Ciągła praca nad sobą jakiej nie wykonał nigdy żadnej inny piłkarz. Szanuje go dlatego bardziej od Messiego. Na wszystko zapracował sam tytaniczną pracą. ale pyerdolenie Messi talent od Boga, a Ronaldo sam na wszystko zapracowal xd Edytowane 17 czerwca 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 2008, Ronaldo w ManU Gdybym mógł się cofnąć do tamtych czasów to kupiłbym akcje Google, później bitcoina za $0,01, (jeśli już wtedy istniał, chyba trochę za szybko jeszcze), następnie Cyfrę+ z Premier League i oglądał tylko mecze czerwonych diabłów. 31 pier,dolonych goli w tym sezonie strzelił. Dobrze w ch,uj mi się tamte lata kojarzą.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Autor No Ronaldo na propsie w tamtym sezonie ale chyba wolałbym cofnąć się do 13/14 i znowu oglądać Suareza w formie z tamtego sezonu. Jutro zobaczymy jak tam Anglia, mega jestem ciekawy. Ashley YOUNG jest najstarszy w składzie
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Myślę, że Azza klasycznie po kiepskim sezonie w Chelsea odpalil devil triggera i wkręci obronę Anglików w ziemię.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Dla postronnego kibica super się ta pierwsza kolejka układa póki co. Emocje bedą do końca fazy grupowej.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Ronaldo tak samo ciotowal i wywracal sie od byle szturchniecia jak byl w wieku neymara.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Autor Czy ja wiem, w wieku 26 lat Cristiano chyba nie pajacował na taką skalę o ile dobrze pamiętam. O nie, przypomniałem sobie że TurboDebil Lingard jest powołany, już mi się odechciało tej Anglii xd
Opublikowano 17 czerwca 20186 l 3 minuty temu, c0ŕ napisał: Czy ja wiem, w wieku 26 lat Cristiano chyba nie pajacował na taką skalę o ile dobrze pamiętam. O nie, przypomniałem sobie że TurboDebil Lingard jest powołany, już mi się odechciało tej Anglii xd Koloruj tam tabelki
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Spokojnie, jutro Rycerze Albionu wjeżdżają na pełnej (pipi)ie i zniszczą Tunezję 1-0. Po pinballu z rzutu rożnego.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l U mnie, tylko jeden kolor. Dobrze, że nie gram na pinionżki. Edytowane 18 czerwca 20186 l przez chris85
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Wczoraj mało bramek, ale najważniejsze że Niemcy przegrali hehe. Z faworytów jak dotąd najlepiej grało Hiszpanie i Portugalczycy. Brazylia po kwadransie sprawiała wrażenie, że nie pozostawi Szwajcarom żadnych szans, No ale było inaczej. Dzis kolejne ciekawe mecze, najbardziej interesuje mnie Szwecja - Korea A jutro Edytowane 18 czerwca 20186 l przez Kosmos
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 16 minut temu, Ludwes napisał: Portugalia faworytem? I jeszcze Francja - oni z meczu na mecz będą grać lepiej. Edytowane 18 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 36 minut temu, Ludwes napisał: Portugalia faworytem? Drużyna turniejowa
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ah to dziennikarstwo http://www.sport.pl/mundial/7,154361,23554622,mundial-2018-neymar-wbrew-pozorom-najlepszy-na-boisku-przeciwko.html#BoxGDImgM3
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Moim zdaniem, Niemcy nadal faworytem. We wczorajszym meczu się po prostu przeliczyli. Myśleli, że wyjdą i bez większego wysiłku zdobędą 3 punkty i pójdą dalej robić swoje. Teraz mają trochę nóż na gardle, więc się zepną i zmobilizują, zrobią swoje i tak. Hiszpania w 2010 też przegrała na inaugurację.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 16 minut temu, krupek napisał: Moim zdaniem, Niemcy nadal faworytem. We wczorajszym meczu się po prostu przeliczyli. Myśleli, że wyjdą i bez większego wysiłku zdobędą 3 punkty i pójdą dalej robić swoje. Teraz mają trochę nóż na gardle, więc się zepną i zmobilizują, zrobią swoje i tak. Hiszpania w 2010 też przegrała na inaugurację. Bez szans, Niemcy nie maja napastnika strzelającego bramki. Ich jedyny atut to rozegranie. Są powolni, wolno rozprowadzają piłkę i gubią się przy kontrze.