Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Mam flashbacki sprzed 4 lat, tak samo Belgia męczyła się z Algierią w pierwszym meczu. W sumie w kazdym kolejnym też się męczyła xD De Bruyne i Hazard mogą sobie klepać ale jak przyjdzie co do czego to zaraz wbije Fellaini i będzie zagrywana laga na czuprynę, tak będzie Edytowane 18 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ciorny Valderrama jak czysci Belgow Mi sie wydaje, ze pierwsza kolejka to jest zawsze najwieksze zaskoczenie i "niespodzianki" druzyn "egzotycznych" w starciach z "klubowymi" gigantami. No ale potem wchodzi rutyna, europa przechodzi dalej a w trzeciej kolejce mamy mecze arabii, marokow i panam o pietruszke i wieje nuda jeszcze mocniej.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Zaczynam nabierać nieśmiałych podejrzeń, że jednak 5:0 to tu może nie paść. No nie był to najlepszy typ.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Butt napisał: Zaczynam nabierać nieśmiałych podejrzeń, że jednak 5:0 to tu może nie paść. No nie był to najlepszy typ. XD spokojnie w drugiej połowie Lukaku wbije trzy a Eden poprawi
Opublikowano 18 czerwca 20186 l imo jesli juz, to trzeba stawiac ma zwyciestwa Belgow jedna bramka, z kimkolwiek by nie zagrali ostatni raz postawiłem, ze wygraja 4:0; takie 2:1 albo lepiej, 1:0, to beda lepsze typy
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 7 minut temu, _Be_ napisał: XD spokojnie w drugiej połowie Lukaku wbije trzy a Eden poprawi Wiadomo, zaraz się rozkręci.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Witsel to jest dla mnie fenomem że wciąż utrzymuje się w tym składzie mimo zmiany trenera i przejściu do ligi chińskiej. Dembele jest dużo, dużo lepszy, nawet Tielemansa wolałbym wystawić zamiast niego. No ale czego spodziewać się po Martinezie, u niego cała kariera od sezonu 14/15 to jeden wielki wylew. i gol Mertensa, dawać dawać jeszcze dwa Edytowane 18 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor tyś widział Gmocha xd to Andrzej "linia diagonalna" Strejlau, no chyba że żartujesz
Opublikowano 18 czerwca 20186 l To jakby pacino z de niro pomylić, jakbym do tego nie podszedł to się kur.wa nie da.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor już sobie wyobrażam jak Gmoch popisuje się taką elokwencją i terminologią xD