Opublikowano 18 czerwca 20186 l Bramkarz już taktyczną kontuzję złapał, bo czuje że będzie wielokrotnie leżał w siatce razem z piłką.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Po 5 minutach to najlepszy fubol na tej imprezce. Abdule poganiacze wielbłądów robią za statystów.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Ku.rwa same Meleki w tej angli xD Na coś potrzebne były te kolonie
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor w meczu Rosji ominął mnie pierwszy gol jak nastawiałem wodę na herbatę, teraz tylko zrobiłem kilka schodów z parteru na piętro z kawką. DOŚĆ
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Jutro wreszcie prawdziwe emocje i pokaz gry faworyta do pucharu. Przedsmak poniżej! https://streamable.com/g65lu
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: w meczu Rosji ominął mnie pierwszy gol jak nastawiałem wodę na herbatę, teraz tylko zrobiłem kilka schodów z parteru na piętro z kawką. DOŚĆ To kara za posiadanie piętra, a nie jak prawdziwy polak m3 w wielkiej plycie
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 21 godzin temu, Zwyrodnialec napisał: Spokojnie, jutro Rycerze Albionu wjeżdżają na pełnej (pipi)ie i zniszczą Tunezję 1-0. Po pinballu z rzutu rożnego. Ale niech strzelą jeszcze jednego.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Kane w tej grupie może poleci na króla strzelców Edytowane 18 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Widzę, że zgodnie z analizą Ogqozo Tunezyjczycy i Panamczycy to godni przeciwnicy dla Europejskich drużyn.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ale z taką skutecznością to dostrzegam nadzieję, że na tym 1:0 się już skończy xd
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Co byście zmienili w ekipie Poławiaczy Wielbłądów ażeby nieco poprawić ich grę? Jakieś zmiany personalne? A może zmiany w ustawieniu? Zapraszam do dyskusji.